Gmt +4 terminDrape je napisao/la:Do prije 5 minuta nisam znao da se igra u 15 : 00, kakav je to termin
BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Jedan grad, jedna ljubav!
Ovako izleda sastav kad zrtvujes sve igrace radi Duljevica.Denchi je napisao/la:![]()
Visca desni bek

Zašto je Cimirot još uvijek u reprezentaciji?
Evander je napisao/la: Ja sto znam ovdje raje u Sarajevu, na reprezentaciju se i dalje loze samo oni manje ingeligentni

Inace su Delije koji na svakoj utakmici skandiraju "Ratko Mladic" najbolji primjer visoke intelegencije

Kod njih ti je već sutra, nek nam Denis Huseinbegović javi rezultat da znam trebal gledatDrape je napisao/la:Do prije 5 minuta nisam znao da se igra u 15 : 00, kakav je to termin
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pivkan se hladi
Evo ja tek vidio i ulazim na forum da pitam jel kakva greska.Drape je napisao/la:Do prije 5 minuta nisam znao da se igra u 15 : 00, kakav je to termin

Malo ovo malo Basket
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Hoće li Seo ovo uvezati dvije utakmice za reprezentaciju? Sudnji dan se bliži braćo.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kao u Italiji, Gojak će biti lažno krilo koje će se izvlačiti u sredinu. Duljević može napraviti haos kad uđe sa klupe, zato je i ostao na njoj 

Opet Cimirot
Čekajte ljudi ..kakav Cimirot.je li to negdje objavljen spisak,ili se neko zahebava.
Mume picajzla si ako crveni ne dobiješ kad se tekma bude lomila
E čuj Cimirot 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
POVEDI NAS!

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Šta ste se prepali, rutina
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, FranckRibery, Google Adsense [Bot] i 38 gostiju.