Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Oske ovo ste vratili dugove od prošle godine, inače ste za klasu jača ekipa, nemoj da brigaš 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Danas se vidjelo koliko nedostaji igrači u odbrani kao što su Jusić i Uzelac. Na kraju bi trebali biti zadovoljni osvajanjem boda. U srijedu na Otoku dolaze današnji domaćini, na kup-utakmicu. Taman da vidimo jesu li "opasni" van Goražda.
I je li se desila sudijska "urota" protiv Goražda?

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Čestitke svima osim Manciniju.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Mancini vidio sam te kako defiliraš
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
u koliko sati je kup tekma?Mancini je napisao/la:Danas se vidjelo koliko nedostaji igrači u odbrani kao što su Jusić i Uzelac. Na kraju bi trebali biti zadovoljni osvajanjem boda. U srijedu na Otoku dolaze današnji domaćini, na kup-utakmicu. Taman da vidimo jesu li "opasni" van Goražda.![]()
U 16:00.semcho je napisao/la:u koliko sati je kup tekma?Mancini je napisao/la:Danas se vidjelo koliko nedostaji igrači u odbrani kao što su Jusić i Uzelac. Na kraju bi trebali biti zadovoljni osvajanjem boda. U srijedu na Otoku dolaze današnji domaćini, na kup-utakmicu. Taman da vidimo jesu li "opasni" van Goražda.![]()
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Zašto ne odgovoriš na postavljena pitanja propali menadžeru i bankaru?Wandelanoite je napisao/la:Čestitke svima osim Manciniju.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 08 sep 2019, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mislim da je vrijeme da prestaneš pisati na ovoj temi i istu uništavati svojim upisima.Mancini je napisao/la:Zašto ne odgovoriš na postavljena putanja propalu menadžeru i bankaru?Wandelanoite je napisao/la:Čestitke svima osim Manciniju.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trolu, jesi li posjetio psihijatra?Osim13 je napisao/la:Mislim da je vrijeme da prestaneš pisati na ovoj temi i istu uništavati svojim upisima.Mancini je napisao/la:Zašto ne odgovoriš na postavljena putanja propalu menadžeru i bankaru?Wandelanoite je napisao/la:Čestitke svima osim Manciniju.
Nisam, poslaću nekog po tebe.Mancini je napisao/la: Trolu, jesi li posjetio psihijatra?
Prva pobjeda juniora danas.
Trolu ne treba meni nego tebi. Onaj ko piše u prosjeku 30 postova dnevno se ne može smatrati normalnim, i skoro svi postovi su trolanje. Ali nisi ti kriv. Nije bolest sve što boli.Osim13 je napisao/la:Nisam, poslaću nekog po tebe.Mancini je napisao/la: Trolu, jesi li posjetio psihijatra?

Nemoj lagati, nije 30 već 29 koma 71, i prestani trolati temu i ići u off topic.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Slozio bi se. Udjem da procitam sta pisu pravi navijaci kao npr Mokroguz Osim Rokoko a ovaj trola o nekim bankarima. Sretno Vukovi kao i ovoj trojici pravih i istinskih navijacaOsim13 je napisao/la:Mislim da je vrijeme da prestaneš pisati na ovoj temi i istu uništavati svojim upisima.Mancini je napisao/la:Zašto ne odgovoriš na postavljena putanja propalu menadžeru i bankaru?Wandelanoite je napisao/la:Čestitke svima osim Manciniju.

VU VU VUKOVI

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Klonirani, ne trolam ja o nekakvim bankarima nego pišem o stvarnom menadžeru, stvarnom bankaru i revolverašu. A to što ti ne možeš skontati o kome se radi to je tvoj problem.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Slozio bi se. Udjem da procitam sta pisu pravi navijaci kao npr Mokroguz Osim Rokoko a ovaj trola o nekim bankarima. Sretno Vukovi kao i ovoj trojici pravih i istinskih navijaca![]()
VU VU VUKOVI
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Jedino sto sam skontao je koji su pravi i istinski navijaci Olimpika a to su Mokroguz Osim i RokokoMancini je napisao/la:Klonirani, ne trolam ja o nekakvim bankarima nego pišem o stvarnom menadžeru, stvarnom bankaru i revolverašu. A to što ti ne možeš skontati o kome se radi to je tvoj problem.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Slozio bi se. Udjem da procitam sta pisu pravi navijaci kao npr Mokroguz Osim Rokoko a ovaj trola o nekim bankarima. Sretno Vukovi kao i ovoj trojici pravih i istinskih navijaca![]()
VU VU VUKOVI

Ljudi koji raspravljaju i pisu samo o utakmicama postavama i rezultatima a ne o nekim bankarima. Kakve veze ima banka sa ovom temom

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Čovjek koji ljudima psuje majku, djecu, koji provocira hinjski mjesecima na raznim temama, pa i na ovoj, ne treba uopšte da piše ni na jednoj.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jedino sto sam skontao je koji su pravi i istinski navijaci Olimpika a to su Mokroguz Osim i RokokoMancini je napisao/la:Klonirani, ne trolam ja o nekakvim bankarima nego pišem o stvarnom menadžeru, stvarnom bankaru i revolverašu. A to što ti ne možeš skontati o kome se radi to je tvoj problem.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Slozio bi se. Udjem da procitam sta pisu pravi navijaci kao npr Mokroguz Osim Rokoko a ovaj trola o nekim bankarima. Sretno Vukovi kao i ovoj trojici pravih i istinskih navijaca![]()
VU VU VUKOVI![]()
Ljudi koji raspravljaju i pisu samo o utakmicama postavama i rezultatima a ne o nekim bankarima. Kakve veze ima banka sa ovom temom
A ovo što mu ja odgovaram je samo odgovor na njegove hinjske provokacije mjesecima.
Ja bi da se zahvalim brati iz Mostara na prijateljskom upisu. Potrebna je potpora i ljudi sa strane jer se u i oko kluba vrte sumnjivi ljudi, a, evo, počeli su plasirati svoje agente spavače i na forum poput korisnika nicka Mancini.
Inače sam zadovoljan tim bodićem iz Goražda, inače kada ekipe nemaju sreće inače kao mi se inače vrate sa nulom. Dobro je ovo, moraće i oni na Otoku
Inače sam zadovoljan tim bodićem iz Goražda, inače kada ekipe nemaju sreće inače kao mi se inače vrate sa nulom. Dobro je ovo, moraće i oni na Otoku

Ne pravi se lud. Pišeš podavno kako dolaziš na ovu temu samo da se istovariš po Olimpiku a sada kao dobronamjeran!?Osim13 je napisao/la:Ja bi da se zahvalim brati iz Mostara na prijateljskom upisu. Potrebna je potpora i ljudi sa strane jer se u i oko kluba vrte sumnjivi ljudi, a, evo, počeli su plasirati svoje agente spavače i na forum poput korisnika nicka Mancini.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.