I.Sehic,E Zukanovic,Edin Visca,A Gojak,E Dzeko

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Samo u ruralnim sredinama reprezentacija je na prvom mjestu.Ghuraba je napisao/la:![]()
Valja strucnjacima nacrtati da sam izuzeo medjunarodni fudbal. Ako mislim da je debilizam staviti domaci klub ispred reprezentacije, to automatski znaci da mi je normalno da stavljas Barcu, Real, Mancester ili Bajern ispred reprezentacije? Valjda je logicno da je to jos veci debilizam.
Večeras ako hoće i da ratuju po Armeniji samo da u tri osvoje nova tri bodadinoze je napisao/la:Ja veceras ne ocekujem od nasih nista osim da se zavale u fotelju i gledaju finska vs italija.lisander je napisao/la:Večeras očekujem pogibljene startove i carinjenje lopte Muhameda Bešića, Duljevića muhu bez glave i bezkurcitis Edina Džeku, te ako tako bude mislim da je bod kao kuća, nadam se da griješim.
Meni je Željo normalno ispred repke, ali i dalje se "ložim" kad repka igra. Nekako su nam sportisti i naučnici najbolji ambasadori zemlje u svijetu, jer političari očito nisu.Evander je napisao/la:Samo u ruralnim sredinama reprezentacija je na prvom mjestu.Ghuraba je napisao/la:![]()
Valja strucnjacima nacrtati da sam izuzeo medjunarodni fudbal. Ako mislim da je debilizam staviti domaci klub ispred reprezentacije, to automatski znaci da mi je normalno da stavljas Barcu, Real, Mancester ili Bajern ispred reprezentacije? Valjda je logicno da je to jos veci debilizam.
Otidji u Beograd, Zagreb...
Naravno da su im Dinamo, Zvezda, Partizan ispred reprezentacije, za koju vecinom navijaju ljudi iz manjih mjesta i sa sela, kao i dijaspora.
Ja sto znam ovdje raje u Sarajevu, na reprezentaciju se i dalje loze samo oni manje ingeligentni. Ruzno mozda zvuci, ali je tako.
Zeljo i Sarajevo ce kod gradske raje uvijek biti daleko isred reprezentacije.
čini mi se da na švede garantovano idemo, nek me isprave ako nije tako...AnelMid je napisao/la:Ako se neplasiramo direktno ,koji su trenutno naši protivnici u Playoff nakon pola odigranih kvalifikacija.
Wels, Sjeverna Irska vjerovatno, Slovačka vjerovatno, može se desiti i Republika Irska ili Češka,... Svi smo u istim g*vnima da budem jasanAnelMid je napisao/la:Ako se neplasiramo direktno ,koji su trenutno naši protivnici u Playoff nakon pola odigranih kvalifikacija.
Razlika je sto u taj Zagreb i Beograd dolaze Bayern, PSG, City itd. A u Sarajevo i Mostar stizu trecerazredni protivnici da karaju FKS, Zelju i Zrinjskog.Evander je napisao/la:Samo u ruralnim sredinama reprezentacija je na prvom mjestu.Ghuraba je napisao/la:![]()
Naravno da su im Dinamo, Zvezda, Partizan ispred reprezentacije, za koju vecinom navijaju ljudi iz manjih mjesta i sa sela, kao i dijaspora.
Ja sto znam ovdje raje u Sarajevu, na reprezentaciju se i dalje loze samo oni manje ingeligentni. Ruzno mozda zvuci, ali je tako.
Švedi su drugi u kvalifikacijama, ako sada dobiju Norvešku na njih vjerovatno nećemoDenchi je napisao/la:čini mi se da na švede garantovano idemo, nek me isprave ako nije tako...AnelMid je napisao/la:Ako se neplasiramo direktno ,koji su trenutno naši protivnici u Playoff nakon pola odigranih kvalifikacija.
Švedska će otići direktno , barem za sad tako to izgleda kao i Danska i RusijaDenchi je napisao/la:čini mi se da na švede garantovano idemo, nek me isprave ako nije tako...AnelMid je napisao/la:Ako se neplasiramo direktno ,koji su trenutno naši protivnici u Playoff nakon pola odigranih kvalifikacija.
a šta Bayern ih neće karatMaestro je napisao/la:Razlika je sto u taj Zagreb i Beograd dolaze Bayern, PSG, City itd. A u Sarajevo i Mostar stizu trecerazredni protivnici da karaju FKS, Zelju i Zrinjskog.Evander je napisao/la:Samo u ruralnim sredinama reprezentacija je na prvom mjestu.Ghuraba je napisao/la:![]()
Kakve to veze ima sa kim igras sa ljubavlju i privrzenosti, koju si stekao rodjenjem?Maestro je napisao/la:Razlika je sto u taj Zagreb i Beograd dolaze Bayern, PSG, City itd. A u Sarajevo i Mostar stizu trecerazredni protivnici da karaju FKS, Zelju i Zrinjskog.Evander je napisao/la:Samo u ruralnim sredinama reprezentacija je na prvom mjestu.Ghuraba je napisao/la:![]()
Tacno kad bi im covjek nacrtao sta hoce da kaze, oni opet ne bi shvatili. Frajer hladno uporedjuje Sarajevo i Zeljeznicar s Dinamom, Partizanom i Zvezdom. Fazon je da je on rekao da su ovi koji stavljaju reprezentaciju ispred kluba manje inteligentni. Njemu je zao sto je to tako, ali je ipak tako. A, ako on kaze da jeste, onda tu nema price.Maestro je napisao/la:Razlika je sto u taj Zagreb i Beograd dolaze Bayern, PSG, City itd. A u Sarajevo i Mostar stizu trecerazredni protivnici da karaju FKS, Zelju i Zrinjskog.Evander je napisao/la: Samo u ruralnim sredinama reprezentacija je na prvom mjestu.
Isto je Finska vec savladala Armeniju na strani, sto je prednost za njih, a mi tek trebamo da igramo tu utakmicu. Mi se sad moramo "vaditi" i nadati da ce Finska izgubiti bodove kuci od Armenije ili na strani od Grcke, a mi u tim utakmicama da poentiramo. Niko ne moze reci da je ova grupa teska i da je Finska neka klasa, kad nije. Grupa je "samo" ispala teska jer mi nismo superiorni protiv protivnika koji objektivno imaju losije reprezentacije od nas, i mi im dozvolimo da dosta ozbiljno udju u igru za plasman na Euro kroz 2. mjesto. Normalno i kod njih je motivacija na nivou kad osvajas bodove, onda je i lakse igrati. Vjerujem ipak da ce mo pobijediti danas jer objektivno imamo bolju ekipu, samo nije lako kad mi moramo ici na 3 boda.FoSte95 je napisao/la:mi svaku dobiti moramo, ne ide nam na ruku što su finci dobili grke jer smo mi onih nesretnih 2:2 imali. I finci i mi imamo po poraz od italije e sad je bitno da oni danas popuše opet pa da se mi sa talijanima ganjamo u Zenici. Al teška situacija kako god da okreneš jer iako dobijeno fince ovdje a oni i u drugom meču grke savladaju imaće ta dva boda više od nas što znači da bi Italija morala pasti u Zenici ako hoćemo drugo mjesto.
Evo imam 21 godinu, rodjen, odrastao i zivim u Sarajevu. Odrastao u naselju Grbavica i bio simpatizer kluba sa Koševa. I dan danas ostao simpatizer tog kluba (pratim desavanja, igracki kadar, utakmice i sve ostalo - ne smatram se navijacem jer na utakmice vrlo rijetko idem). Reprezentacija mi je uvijek bila broj 1, jer osjecam da ona na najbolji nacin prezentuje drzavu, a ne samo moj grad. Da li sam zbog toga manje inteligentan?Evander je napisao/la: Ja sto znam ovdje raje u Sarajevu, na reprezentaciju se i dalje loze samo oni manje ingeligentni. Ruzno mozda zvuci, ali je tako.
Zar ces stvarno davati paznju postovima lika koji laprda o ruralnim sredinama, o zagrebu beogradu i manje inteligentnim ljudima jer navijaju za reprezentaciju?JavierBosnia je napisao/la:Evo imam 21 godinu, rodjen, odrastao i zivim u Sarajevu. Odrastao u naselju Grbavica i bio simpatizer kluba sa Koševa. I dan danas ostao simpatizer tog kluba (pratim desavanja, igracki kadar, utakmice i sve ostalo - ne smatram se navijacem jer na utakmice vrlo rijetko idem). Reprezentacija mi je uvijek bila broj 1, jer osjecam da ona na najbolji nacin prezentuje drzavu, a ne samo moj grad. Da li sam zbog toga manje inteligentan?Evander je napisao/la: Ja sto znam ovdje raje u Sarajevu, na reprezentaciju se i dalje loze samo oni manje ingeligentni. Ruzno mozda zvuci, ali je tako.