Ja samo znam da bi Amar u odnosu na sve selektora imao m.uda poslat na klupu i jednog Džeku i Pjanića,pa makar ga odmah poslije smijenili... Ali bi ih barem natjerao da trče i budu profesionalci kao što to rade u klubovima...Raonffa je napisao/la:Za Amara se sve može reći, ali za jednu stvar garantujem, ne bi bilo dernečenja na pripremama, hodanja po terenu, to nema teoretske šanse. Ili bi letili pojedinci koji to rade ili bi letio Amar zbog pritiska saveza/javnosti (nebitno), ali Finska i Kipar se nikada ne bi desili da je on selektor.
Al' problem njega kao selektora je najmanje njegovo znanje, frajer bi bio dočekan baš na nož i bilo bi teško raditi u takvim okolnostima.
BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Re: BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08:.09.)
Robi je smršao, muda su nadošla
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Neka on prvo nesto uradi sa Zeljom,pa cemo pricati dalje.Nista protiv Amara,ali ja na nasu domacu ligu sam toliko alergican da se sav ospem kad je spomenem,koliko nas sramote kad izadju u evropu,to vise nije humano,i krsi moja ljudska prava kao Bosanca...rishovski je napisao/la:Mozete se smijati,pisati sta hocete,nazivat ga moržem ili kako god,ali je Amar veci strucnjak od Papeta,Bazdarevica a i od zutog... i sto je najvaznije nije iskompleksirana seljacina,nego uvijek prica realno o svakom igracu,o igri na terenu... I sto je najjvaznije covjek je u BiH i daleko bolje od svih moze pratiti i pronaci mozda nekog novog igraca...
Dan tmuran ja mahmuran
fora je sto bi on 5 najboljih igraca otjerao i stavio igrace iz nase lige ...takav je on boli ga. ..Zeba i Bekric kod nas kada su bili na najvecem vrhuncu,predvodili sampionse generacije sa brdo asistencija i golova dobiju nogu jer mu se kurce...prosto je to kod njega ...ali hvala Bogu neka ga u Zelji ..ima Marko Babic da naslijedi Robija kad usere ove kvalerishovski je napisao/la:Ja samo znam da bi Amar u odnosu na sve selektora imao m.uda poslat na klupu i jednog Džeku i Pjanića,pa makar ga odmah poslije smijenili... Ali bi ih barem natjerao da trče i budu profesionalci kao što to rade u klubovima...Raonffa je napisao/la:Za Amara se sve može reći, ali za jednu stvar garantujem, ne bi bilo dernečenja na pripremama, hodanja po terenu, to nema teoretske šanse. Ili bi letili pojedinci koji to rade ili bi letio Amar zbog pritiska saveza/javnosti (nebitno), ali Finska i Kipar se nikada ne bi desili da je on selektor.
Al' problem njega kao selektora je najmanje njegovo znanje, frajer bi bio dočekan baš na nož i bilo bi teško raditi u takvim okolnostima.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
fazon je u tome što su slijedeće kvalifikacije puno bitnije od ovih a nama je tim sve gori i gori, nazadujemo koracima od 7777 milja
Sta 'vama'? Nije ovo klub vec reprezentacija drzavedelinjo je napisao/la:hvala Bogu pa nije Amar...neka ga ovdje gdje jeste 100 godina a vama sretno sa Robijem

O čemu ti pričašZagor121 je napisao/la:Neka on prvo nesto uradi sa Zeljom,pa cemo pricati dalje.Nista protiv Amara,ali ja na nasu domacu ligu sam toliko alergican da se sav ospem kad je spomenem,koliko nas sramote kad izadju u evropu,to vise nije humano,i krsi moja ljudska prava kao Bosanca...rishovski je napisao/la:Mozete se smijati,pisati sta hocete,nazivat ga moržem ili kako god,ali je Amar veci strucnjak od Papeta,Bazdarevica a i od zutog... i sto je najvaznije nije iskompleksirana seljacina,nego uvijek prica realno o svakom igracu,o igri na terenu... I sto je najjvaznije covjek je u BiH i daleko bolje od svih moze pratiti i pronaci mozda nekog novog igraca...

Vucevich je napisao/la:Sta 'vama'? Nije ovo klub vec reprezentacija drzavedelinjo je napisao/la:hvala Bogu pa nije Amar...neka ga ovdje gdje jeste 100 godina a vama sretno sa Robijem
samo Zeljo prijatelju ...ovo osotalo moze biti a i ne mora...ako bude naravno da ce mi biti drago ako ne bude....nek se zdravo...a sa Zeljom ipak patim i tugujem jbg

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne valja Amar al zato bi 90% ovih ovdje potpisalo UsWefa
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Cuj 90% ahaha, mozda smanji na 9% i nemoj biti toliko iskompleksiran. Gotovo niko ovdje ne bi bio za Husrefa.BosniaBoston je napisao/la:Ne valja Amar al zato bi 90% ovih ovdje potpisalo UsWefa
Husref je spoj Bazdarevića i SafetaVucevich je napisao/la:Cuj 90% ahaha, mozda smanji na 9% i nemoj biti toliko iskompleksiran. Gotovo niko ovdje ne bi bio za Husrefa.BosniaBoston je napisao/la:Ne valja Amar al zato bi 90% ovih ovdje potpisalo UsWefa

Sad njemu igrači psuju, manji od makovog zrna, može @WestTribina potvrditirishovski je napisao/la:Husref je spoj Bazdarevića i SafetaVucevich je napisao/la:Cuj 90% ahaha, mozda smanji na 9% i nemoj biti toliko iskompleksiran. Gotovo niko ovdje ne bi bio za Husrefa.BosniaBoston je napisao/la:Ne valja Amar al zato bi 90% ovih ovdje potpisalo UsWefaJa od njega nisam nikad čuo na utakmici nešto pametno,samo laje ko ker... vjerovatno je takav i na treningu...
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Valjda ide prvo država pa klub, jer bez te države nema ni kluba. I ja za Želju navijam ali to "vama sretno" ne ide. I ovo je generalnoo jedan od problema, previše se gleda Željo vs Sarajevo, navijači Sarajeva neće Amara a navijči Želje Husrefa a i to samo zbog kluba a najmanje se gleda državni interes odnosno reprezentativni.delinjo je napisao/la:Vucevich je napisao/la:Sta 'vama'? Nije ovo klub vec reprezentacija drzavedelinjo je napisao/la:hvala Bogu pa nije Amar...neka ga ovdje gdje jeste 100 godina a vama sretno sa Robijem
samo Zeljo prijatelju ...ovo osotalo moze biti a i ne mora...ako bude naravno da ce mi biti drago ako ne bude....nek se zdravo...a sa Zeljom ipak patim i tugujem jbg![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ako Robi ne uspije sutra...ja sam za Amara, iste sekunde.
Ali skrenusmo s teme.
Ali skrenusmo s teme.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 07 sep 2019, 23:09, ukupno mijenjano 2 puta.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
I Husref i Amar bi bolje vodili reprezentaciju BiH od Prosinečkog koji je promašaj neviđeni. Bosanac treba voditi reprezentaciju BiH, čovjek koji zna koliko ljudima znači REPKA!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Nije ovo ispuni željuhurem je napisao/la:Ako Robi ne uspije sutra...ja sam Amara, iste sekunde.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Nek bude Amar glavni, a Husref kondocioni, da im Boga roka tobejarabi .. ko ne istrci svoje
Njega je trebalo najuriti poslije lige nacija,zavrsio je prvi a igrali smo katastrofa,samo ga je sreća spasila... to je prvi put od kad igramo da smo imali onoliko sreće,i mislim da se i potrosila u toj ligi... sad smo prepusteni sami sebihurem je napisao/la:Ako Robi ne uspije sutra...ja sam Amara, iste sekunde.

o tome bi se dalo raspravljati, možda to zavisi i kad je ko odrastao i kako .... ne znam, nisam siguranUnofficialpage je napisao/la:Valjda ide prvo država pa klub, jer bez te države nema ni kluba. I ja za Želju navijam ali to "vama sretno" ne ide. I ovo je generalnoo jedan od problema, previše se gleda Željo vs Sarajevo, navijači Sarajeva neće Amara a navijči Želje Husrefa a i to samo zbog kluba a najmanje se gleda državni interes odnosno reprezentativni.delinjo je napisao/la:Vucevich je napisao/la:quote="delinjo"
hvala Bogu pa nije Amar...neka ga ovdje gdje jeste 100 godina a vama sretno sa Robijem/quote
Sta 'vama'? Nije ovo klub vec reprezentacija drzave
samo Zeljo prijatelju ...ovo osotalo moze biti a i ne mora...ako bude naravno da ce mi biti drago ako ne bude....nek se zdravo...a sa Zeljom ipak patim i tugujem jbg![]()
to je u čovjeku, teško se to da izmijeniti ili objasniti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.