Pa dobro Prosinečki svakako može zaključiti da javnost nije zadovoljna, nije retardiran, može pomoću par klikova vidjeti šta javnost misli o igrama reprezentacije, kao da on to ne zna već. Ne možeš mu ništa dok god on ima podršku saveza, kako on tako i svaki drugi selektor koji je bio i koji će biti.DrFilgud je napisao/la:Ne radi se o Hajrovicu i Vrancicu, oni su propratna pojava.Raonffa je napisao/la:
Pa prilično sam siguran da neće, zapravo ne znam šta treba da se desi, da se dignemo da u reprezentaciju uđe Hajrović, Vrančić, Prcić? Oni će nam donijeti rezultat? Sumnjam, bez sistema nema ništa, uostalom vidjeli smo to već x puta na primjeru igrača, pa čak i ove trojice.
Da se dignemo da Robi dobije otkaz? Sada je svejedno, kada nije dobio otkaz do sada, pustiti ga nek' odradi kvalifikacioni ciklus, i onako teško bilo ko može izvući ono što nama treba u datom trenutku da bi se plasirali kroz kvalfikacije.
Al' evo čak i da/kad dobije Robert otkaz, šta dalje? Kako, koga, pod kojim uvjetima, već godinama tapkamo u mjestu sa tim.
Radi se o tome da kada vidimo da se stvari pocinju kretati po dobro poznatom luzerskom scenariju, a nema dileme da vec neko vrijeme idemo utabanim stazama poraza, treba reagovati u smislu da se takvom razvoju situacije ne daje podrska.
Ti sada otprilike govoris onu dobro poznatu - za koga cu glasati, svi su isti, sta ce promijeniti ?
Nije bitno koga novog postaviti, bitno je sadasnjem selektoru poslati poruku da nije siguran jer ne radi dobro , kao u politici.
Sistem cemo izgraditi ako im damo do znanja da ih mozemo smijeniti i da treba da rade svoj posao.
Vjeruj da su oni puno namazaniji nego sto se misli, oni sve osluskuju i mjere koliko daleko i dugo mogu ici .
Najbitnije je uticati na dešavanja u savezu, a mi se tu ne pitamo plaho, i pisanje po forumu to neće riješiti nikako.