Boris Pandža

Željovac
Kontakt:

Re: Boris Pandža

Post Postao/la Željovac » 11 nov 2010, 01:09

Nije meni Albanija pokazala da je Sušić pogriješio sa Mravcem. To je samo bila potvrda. Svi su očekivali da starta Pandža, koji je u velikoj formi, a i dosta mlađi, perspektivniji. Ali eto, selektor se odlučio za "univerzalca".
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 11 nov 2010, 12:59

Ovaj Mali Pandza zasluzuje mjesto u prvih 11, igra dobro, daje golove, i pravi je Bosanac...
BLUE NATION.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2010, 15:07

Jaydoo82 je napisao/la:Ovaj Mali Pandza zasluzuje mjesto u prvih 11, igra dobro, daje golove, i pravi je Bosanac...
:lol: :roll: Pandza je sve,samo nije mali.
I nije bas pravi Bosanac,vise naginje na Hercegovca.
@Curtman nam rece da je jedan od najgorih igraca svih vremena u repci.Sta cemo onda. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 nov 2010, 15:10

harishp je napisao/la:@Curtman nam rece da je jedan od najgorih igraca svih vremena u repci.Sta cemo onda. :lol:
Ako je on rekao da je najgori, najgori je, nema tu diskusije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 11 nov 2010, 18:29

ovaj momak ima predispozicije bolje od svakog stopera koji ikad rodjen na balkanu,samo da li ima u glavi e to je druga prica
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 11 nov 2010, 19:28

tik-tak je napisao/la:ovaj momak ima predispozicije bolje od svakog stopera koji ikad rodjen na balkanu,samo da li ima u glavi e to je druga prica
Koje?
RIP SALE VILENJAK

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2010, 19:39

RKO je napisao/la:
tik-tak je napisao/la:ovaj momak ima predispozicije bolje od svakog stopera koji ikad rodjen na balkanu,samo da li ima u glavi e to je druga prica
Koje?
186 visok i jos pola od toga u ramenima.
Dobar u skok igri,ako i to sto je dobar i u prekidima sto se tice defanzive.Brzina za tu konstrukciju,sasvim solidna.
Plus sto jedan rodjeni zapadni Mostarac koji je dugo boravio u Sirokom.Ima pametnije razmisljanje i kao sportista i kao covjek,nego vecina iz tog regiona.
Cak je i trener lazia Reja rekao,da je jedan od boljih flaster igraca koji je ikad vodio.
Sto znaci osim predispozucija ima itekako i u glavi a ponesto mu ostalo i u srcu. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 11 nov 2010, 20:35

harishp je napisao/la:
RKO je napisao/la:
Koje?
186 visok i jos pola od toga u ramenima.
Dobar u skok igri,ako i to sto je dobar i u prekidima sto se tice defanzive.Brzina za tu konstrukciju,sasvim solidna.
Plus sto jedan rodjeni zapadni Mostarac koji je dugo boravio u Sirokom.Ima pametnije razmisljanje i kao sportista i kao covjek,nego vecina iz tog regiona.
Cak je i trener lazia Reja rekao,da je jedan od boljih flaster igraca koji je ikad vodio.
Sto znaci osim predispozucija ima itekako i u glavi a ponesto mu ostalo i u srcu. 8-)
jak,odlucan,srcan...
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 11 nov 2010, 21:16

harishp je napisao/la: 186 visok i jos pola od toga u ramenima.
ma boris je mostarac al' onaj pravi, cim ga cujem kako prica i kako covjek razmislja znam odmah sve..
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2010, 21:45

Steve je napisao/la:
harishp je napisao/la: 186 visok i jos pola od toga u ramenima.
ma boris je mostarac al' onaj pravi, cim ga cujem kako prica i kako covjek razmislja znam odmah sve..
Meni definitivno jedan od drazih reprezentativaca.
I 100% se slazem sa @principatusovim gledistem u vezi Pandze.
Ono sto mi je drago,da je trener Mechelena gotovo sam rekao da igrac koji je reprezentativac jedne repke koja je smozdila Belgiju.Itekako kvalitetan da igra u njegovom klubu.Znaci dobro se dobrim vraca.A ovaj to maksimalno iskoristio.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 nov 2010, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 11 nov 2010, 22:42

harishp je napisao/la:
Jaydoo82 je napisao/la:Ovaj Mali Pandza zasluzuje mjesto u prvih 11, igra dobro, daje golove, i pravi je Bosanac...
:lol: :roll: Pandza je sve,samo nije mali.
I nije bas pravi Bosanac,vise naginje na Hercegovca.
@Curtman nam rece da je jedan od najgorih igraca svih vremena u repci.Sta cemo onda. :lol:
Hahahahaha harise yebo ti sebe, nisi normalan. Haahhaha.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 nov 2010, 22:45

Naravno da je jedan od najgorih. Ali kad igra na desnom beku. Sta drugo rec nakon utakmice gdje aut nije izveo kako treba, i gdje ga je onaj mali albanac driblao ko da je Ronaldo a ne neki tamo igrac iz Svedske lige? Ali vise je kriv moron sto ga stavi na tu poziciju. Kao centar-half je solidan. Ni manje ni vise.

A to sto skutori pucaju od muke radi njegovih izjava je naravno plus. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 12 nov 2010, 00:37

Ovo moje pitanje "Koje" nemojte shvatiti kao nesto lose.Slazem se da je momak pravo dobar,extrica samo popravi igru 1v1 sto je gore neko napisao i negine mu Premiership a sad da je najbolji stoper ili ti ga potencijal na balkanu neznam bas ali ja ga gotivim kao da jeste.Nas je.Mislim da sa Spahicem treba ciniti prvi stoperski par i Jahicem ispred kao defanzivnim veznim....imali bi jaku centralnu odbranu
RIP SALE VILENJAK

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 nov 2010, 00:44

RKO je napisao/la:Ovo moje pitanje "Koje" nemojte shvatiti kao nesto lose.Slazem se da je momak pravo dobar,extrica samo popravi igru 1v1 sto je gore neko napisao i negine mu Premiership a sad da je najbolji stoper ili ti ga potencijal na balkanu neznam bas ali ja ga gotivim kao da jeste.Nas je.Mislim da sa Spahicem treba ciniti prvi stoperski par i Jahicem ispred kao defanzivnim veznim....imali bi jaku centralnu odbranu
I ja mislim da bi on trebao igrati sa Spahicem,ta on nam je jedini igrac koji zapravo i izgleda kao stoper :P
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 nov 2010, 00:50

Dylan Dog je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Harishp, najveci moron na forumu, a i sire. Sigurno ne manje, mozda i vise.
Svete rijeci.
Ja kari-ne i svetaca. :lol:
Jedan ne cita kao biva ono sto napisem a zna citirati svaku koja mu nepase od mene.I plus svakog naseg igraca je maksimum ispljuvao i omalovazio.Bez obzira ko bio a razlozi bizarni
A drugog ne zanima BIH repka ni reprezentivci.Cak sta vise drazi mu je Hamsik.
E pa ako je iko moron i lazov onda.........
Ali vazda je bilo,svaka krpa svoju zakrpu nadje.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 nov 2010, 09:30

Vidi mu potpisa :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 12 nov 2010, 10:46

Eto kakvi pljuju :roll: Kako ima obraza se reg. na jedan sportski sajt :roll:

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 12 nov 2010, 12:18

Pandža je pravi Bosanac/Hercegovac nije vazno, covjek se bori za BIH i na tekmi uvjek da sve od sebe. Zato i zasluzuje da bude u prvih 11 u sredini sa spahicem..

znaci

Lulic Spahic Pandza Mujdza
BLUE NATION.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 nov 2010, 17:55

Mislio sam da nije moguce odigrat onako lose kao sto je ovaj odigro protiv Svedske. Sad je bio vrlo blizu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 17 nov 2010, 18:01

Na koju god temu zavirim ti Cartman pljujes po nasim igracima,a odkako je Safet selektor nismo bolje odigrali.
RIP SALE VILENJAK

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.