BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Koliko ćemo bodova osvojiti u ove 2 utakmice?

0
18
6%
1
7
2%
2
2
1%
3
48
17%
4
54
19%
6
155
55%

Ukupno glasova: 284

JavierBosnia
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)

Post Postao/la JavierBosnia » 07 sep 2019, 18:33

slika

0-3 easy
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 07 sep 2019, 18:38

Nizare povedi Fanaticose
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 07 sep 2019, 18:38

Raonffa je napisao/la:Kritikuje velika većina ljudi, niko nije i ne može biti zadovoljan kako nam reprezentacija izgleda u zadnje vrijeme.

Al' nije to poenta posta koji je napisao @emir79, tačno je čovjek upravu da ima pojedinaca koji jedva čekaju kiks reprezentacije samo da bi hranili sopstveni ego sa "e jesam ti rekao", "kad sam ja to znao", "odavno sam ja to govorio" i slično.

Nije tu poenta ni da li neko mrzi ili voli Roberta, repku, savez, Begića, to su jedinstveni kompleksi i egoizam.
To je vrlo maliciozna zamjena teza. Izvlacenje stvari iz konteksta , da bi se nekome nalijepila metiketa petokolonasa i da bi se usutkala kritika.
Ako si pratio moje pisanje , mogao si vidjeti da sam od zestokog sipmatizera Prosineckog, postupno i argumentovano, dosao u fazu u kojoj o njemu imam vrlo negativno misljenje . Nisam jedini, @Vuchevicu kace postove u kojima ga ismijavaju, jer je podrzavao Prosineckog.
Inace, predugo smo zrtve slijepog tolerisanja iskrivljenog sistema vrijednosti, sto podrska tesko kriminalizovanom savezu i njihovim kvaziselektorima najbolje pokazuje.
Prema tome nemoj kaciti etikete, da ja ne bih tebi na isti nacin kacio etikete.
PS: sto se tice kompleksa i frustracija, to je u ovoj zemlji lobotomizirane mase, znak mentalniog zdravlja.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 07 sep 2019, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 sep 2019, 18:38

JavierBosnia je napisao/la:slika

0-3 easy
Očekujemo isti sastav :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 sep 2019, 18:39

0-3 easy
Ima li iko da zamjeni Viscu? Ako nema, ovo je i najbolje sto mozemo ponuditi. Jel Toni zdrav? Ako jeste, mozda jedino njega umjesto Zukanovica. ;)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 07 sep 2019, 18:42

Odlicna je stvar sto Sunjic nece igrati, nece ga moci Mkhitaryan izvrnuti kao Pukki u Tampereu.

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 07 sep 2019, 18:43

Po najrealnijim optimističnim kombinacijama mi ćemo nakon utakmice protiv Finske imati bod više od njih (trenutno oni imaju +5 u odnosu na nas, mi pobjedimo njih i Armence to je 6 a oni izgube od nas i Italije - to je 0). Do tu i nije problem.

Pitanje je kako ćemo uspjeti očuvati tih bod prednosti, jer nakon BiH - Finska ostaju još tri kola gdje mi i oni igramo protiv Lihtenštajna pa tu i jedni i drugi trebaju upisati po 3 boda a onda i oni i mi igramo protiv Grčke u gostima i oni još igraju protiv Armenije kući a mi protiv Italije.
---------------------

Što se sastava tiče bolji jesmo i od njih i od Finaca ali ovo su vremena kad treba biti ozbiljan. Ne tako davno Belgijanci su nas podcijenili u kvalifikacijama pa smo ih dva put tukli, moramo paziti da se nama ne dogodi isto sa Fincima.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 sep 2019, 18:50

DrFilgud je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Kritikuje velika većina ljudi, niko nije i ne može biti zadovoljan kako nam reprezentacija izgleda u zadnje vrijeme.

Al' nije to poenta posta koji je napisao @emir79, tačno je čovjek upravu da ima pojedinaca koji jedva čekaju kiks reprezentacije samo da bi hranili sopstveni ego sa "e jesam ti rekao", "kad sam ja to znao", "odavno sam ja to govorio" i slično.

Nije tu poenta ni da li neko mrzi ili voli Roberta, repku, savez, Begića, to su jedinstveni kompleksi i egoizam.
To je vrlo maliciozna zamjena teza. Izvlacenje stvari iz konteksta , da bi se nekome nalijepila metiketa petokolonasa i da bi se usutkala kritika.
Ako si pratio moje pisanje , mogao si vidjeti da sam od zestokog sipmatizera Prosineckog, postupno i argumentovano, dosao u fazu u kojoj o njemu imam vrlo negativno misljenje . Nisam jedini, @Vuchevicu kace postove u kojima ga ismijavaju, jer je podrzavao Prosineckog.
Inace, predugo smo zrtve slijepog tolerisanja iskrivljenog sistema vrijednosti, sto podrska tesko kriminalizovanom savezu i njihovim kvaziselektorima najbolje pokazuje.
Prema tome nemoj kaciti etikete, da ja ne bih tebi na isti nacin kacio etikete.
PS: sto se tice kompleksa i frustracija, to je u ovoj zemlji lobotomizirane mase, znak mentalniog zdravlja.
Pravo je pitanje, gdje ti ovdje vidiš podršku savezu i selektoru? Znači, pazi sad, podrška, to jeste da neko otvoreno, i prije svega neargumentovano brani Prosinečkog (o savezu neću ni pričati) nakon svega? Nađi mi trojicu takvih, nek' mi trajni ban odmah spucaju moderatori.

Ako je tebi podrška savezu i selektoru kada neko navede argumentovano da mi i nemamo mnogo bolje igrače od ovih što ih selektor zove, ili ako ti je podrška savezu i selektoru to što neko ne upisuje unaprijed poraz, ne priprema unaprijed teren za jednu kvalitetnu pljuvačinu po reprezentaciji, onda je to problem tvog vlastitog shvatanja nekih stvari, al' ti to vidiš kao zamjenu teza, valjda ti je tako lakše.

Sve u su ovo činjenice, samo ih ti ne vidiš jbg. Eto tebi je 'kompleks i frustracija' u lobotomiziranoj zemlji, zapravo znak mentalnog zdravlja. Ili malo jasnije rečeno, ja sam sam pametan, drugi su budale...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 07 sep 2019, 19:18

Raonffa je napisao/la:
Pravo je pitanje, gdje ti ovdje vidiš podršku savezu i selektoru? Znači, pazi sad, podrška, to jeste da neko otvoreno, i prije svega neargumentovano brani Prosinečkog (o savezu neću ni pričati) nakon svega? Nađi mi trojicu takvih, nek' mi trajni ban odmah spucaju moderatori.

Ako je tebi podrška savezu i selektoru kada neko navede argumentovano da mi i nemamo mnogo bolje igrače od ovih što ih selektor zove, ili ako ti je podrška savezu i selektoru to što neko ne upisuje unaprijed poraz, ne priprema unaprijed teren za jednu kvalitetnu pljuvačinu po reprezentaciji, onda je to problem tvog vlastitog shvatanja nekih stvari, al' ti to vidiš kao zamjenu teza, valjda ti je tako lakše.

Sve u su ovo činjenice, samo ih ti ne vidiš jbg. Eto tebi je 'kompleks i frustracija' u lobotomiziranoj zemlji, zapravo znak mentalnog zdravlja. Ili malo jasnije rečeno, ja sam sam pametan, drugi su budale...
Podrsku savezu i selektoru vidim u odsustvu zabrinutosti za katastrofalno stanje reprezentacije.
U odsustvu keitike na racun neopjevanih stetocina bh fudbala.
U lezernom stavu da je kao sve u redu, samo treba popbijediti sve naredne utakmice.
U rijecima da su oni koji, nakon ovkvih rezultata i igara u narednim utakmicame ne vide nista pozitivano, hejteri, kompleksasi zeljni pljuvanja.
To vidim jer ti nisi jedan od od ovih sa dvocifrenim koeficijentom inteligencije i dobro razumijes sta ja govorim.
Jedina cinjenica ovdje je da reprezentacija nastavlja sramotnu egzistenciju i tone sve dublje, a ozbiljne kritike i reakcije javnosti nema.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 07 sep 2019, 19:42

Arnelv52 je napisao/la:Po najrealnijim optimističnim kombinacijama mi ćemo nakon utakmice protiv Finske imati bod više od njih (trenutno oni imaju +5 u odnosu na nas, mi pobjedimo njih i Armence to je 6 a oni izgube od nas i Italije - to je 0). Do tu i nije problem.

Pitanje je kako ćemo uspjeti očuvati tih bod prednosti, jer nakon BiH - Finska ostaju još tri kola gdje mi i oni igramo protiv Lihtenštajna pa tu i jedni i drugi trebaju upisati po 3 boda a onda i oni i mi igramo protiv Grčke u gostima i oni još igraju protiv Armenije kući a mi protiv Italije.
---------------------

Što se sastava tiče bolji jesmo i od njih i od Finaca ali ovo su vremena kad treba biti ozbiljan. Ne tako davno Belgijanci su nas podcijenili u kvalifikacijama pa smo ih dva put tukli, moramo paziti da se nama ne dogodi isto sa Fincima.
mala replika, nije nas ta Belgija potcijenila, već smo mi bili jače od te tadašnje Belgije, a imali smo i pravog trenera koji je znao motivisati igrače, a ne kao ovaj žućko sada, gdje u smiješnoj grupi, strahuješ od finaca i nikada slabijih grka, i koga finci razbiju kao da su Belgija, ali ova sadašnja.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 07 sep 2019, 19:51

Vucevich je napisao/la:Odlicna je stvar sto Sunjic nece igrati, nece ga moci Mkhitaryan izvrnuti kao Pukki u Tampereu.
A loša je stvar što zamjena nije bolja od njeg.

Din
Kontakt:

Post Postao/la Din » 07 sep 2019, 19:52

Raonffa je napisao/la:

0-3 easy
Očekujemo isti sastav :kafa:
Možda samo Krunić umjesto Bešića, mada su oba top fudbaleri po meni. Gojak, ne daj Bože da ne igra. Bez njega bi, vjerujem opet pobijedili, ali bi to izgledalo vrlo loše i tanko.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 sep 2019, 19:54

DrFilgud je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Podrsku savezu i selektoru vidim u odsustvu zabrinutosti za katastrofalno stanje reprezentacije.
U odsustvu keitike na racun neopjevanih stetocina bh fudbala.
U lezernom stavu da je kao sve u redu, samo treba popbijediti sve naredne utakmice.
U rijecima da su oni koji, nakon ovkvih rezultata i igara u narednim utakmicame ne vide nista pozitivano, hejteri, kompleksasi zeljni pljuvanja.
To vidim jer ti nisi jedan od od ovih sa dvocifrenim koeficijentom inteligencije i dobro razumijes sta ja govorim.
Jedina cinjenica ovdje je da reprezentacija nastavlja sramotnu egzistenciju i tone sve dublje, a ozbiljne kritike i reakcije javnosti nema.
Jasno je meni šta ti govoriš, al' nekad si previše dosadan sa tim. Nemoj se uvrijediti ali to je tako, to ti mogu potvrditi i neki drugi forumaši vjerovatno. Nije problem u tvom mišljenju i tvom stavu, on je manje više legitiman i regularan, al' je problem što ga previše potenciraš ovdje, na forumu. Šta je ikada poteklo od foruma? Ništa.

Nije ovo mjesto za promjene, a vjerujem da je raji dosadno čitati jedne te iste stvari svaki dan na ovom pdfu, pogotovo jer nam je svima jasno šta se dešava.

Ponekad mislim da ti kontaš da si jedino ti i još par likova kontra javašluka u našoj reprezentaciji i onda stalno i stalno ponavljaš i pišeš ovdje iste stvari kako bi nekome nešto dokazao, a u suštini većina zna šta je tu najveći problem.

Ja prvi dobro znam kakvo je stanje u reprezentaciji i koliko bi moglo bolje, al' opet šta imam od toga da stalno i stalno ponavljam kako ništa ne valja, kako je sve amaterizam, jednostavno forum nije mjesto za to. Mislim nemoj me pogrešno shvatiti, forum i služi da svako kaže svoje mišljenje, ali u nekoj određenoj mjeri, kada kreneš stalno ponavljati jedne te iste stvari, kreneš nervirati ostale forumaše, bez obzira koliko si upravu. A recimo prvog mene nervira da čitam svaki dan takve stvari, a vjeruj mi da dobro znam koliko je sve ovo loše.

Po meni, ono što želiš postići radiš na totalno pogrešan način.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 07 sep 2019, 19:55

ASD je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:Odlicna je stvar sto Sunjic nece igrati, nece ga moci Mkhitaryan izvrnuti kao Pukki u Tampereu.
A loša je stvar što zamjena nije bolja od njeg.
Jeste i to dosta.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 07 sep 2019, 19:58

Ako je onaj što je ušao umjesto njega, bolje da igramo sa deset igrača.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 07 sep 2019, 20:02

LegendKiller je napisao/la:
Arnelv52 je napisao/la:Po najrealnijim optimističnim kombinacijama mi ćemo nakon utakmice protiv Finske imati bod više od njih (trenutno oni imaju +5 u odnosu na nas, mi pobjedimo njih i Armence to je 6 a oni izgube od nas i Italije - to je 0). Do tu i nije problem.

---------------------

mala replika, nije nas ta Belgija potcijenila, već smo mi bili jače od te tadašnje Belgije, a imali smo i pravog trenera koji je znao motivisati igrače, a ne kao ovaj žućko sada, gdje u smiješnoj grupi, strahuješ od finaca i nikada slabijih grka, i koga finci razbiju kao da su Belgija, ali ova sadašnja.
Evo ti ekipe pa uporedi...

https://www.transfermarkt.de/belgien/st ... on_id=2008
https://www.transfermarkt.com/bosnia-he ... on_id=2008

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 sep 2019, 20:11

Neko spomenu motivaciju. Tacno je da je jedini koji je znao motivisati igrače bio Ciro...to nisu znali ni Baka, ni Pape, ni Mesa, kao ni sada Robi...
S tim se trener radja, kao recimo Simeone u Atletico Madridu...jedini s naših podneblja nakon Cire koji bi tako nesto mogao postići, donekle, jeste Slaven Bilić.

Filgud, sve to stoji sto govoris, ali koga umjesto Robija i za novac koji celnici novom selektoru mogu ponuditi a da je bolje rješenje od Zutog?
Ja sam prvi bio protiv Meše, jer sam vidio da još uvijek dobru ekipu upropaštava i da on ne može bolje od onoga što je u prvim utakmicama pokazao.
U vezi s Robijem sam strpljiv isključivo iz razloga što uzimam u obzir limitiranost našeg tima i što vjerujem da Robi može bolje od ovoga. Da li će to "bolje" uspjeti na vrijeme (sutra i do kraja kvalifikacija) pokazati i odvesti nas na EP ili to "bolje" nikad nećemo dočekati u slučaju kiksa protiv Armenije ili kasnije Finske, a tada će def.biti vrijeme za razlaz - jer nije uspio, ostaje nam da vidimo.

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 07 sep 2019, 20:15

0-3 easy
Ovo na papiru i ne izgleda toliko lose, ali igra bas ne obecava

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 07 sep 2019, 20:30

daj Robiju strasnom da upropasti kvale i baraz...pa ga onda mijenjaj ...nemoj nekad reagovati preventivno nego jedan unisten ciklus za jednog selektora...logika
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.