0-3 easy
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
To je vrlo maliciozna zamjena teza. Izvlacenje stvari iz konteksta , da bi se nekome nalijepila metiketa petokolonasa i da bi se usutkala kritika.Raonffa je napisao/la:Kritikuje velika većina ljudi, niko nije i ne može biti zadovoljan kako nam reprezentacija izgleda u zadnje vrijeme.
Al' nije to poenta posta koji je napisao @emir79, tačno je čovjek upravu da ima pojedinaca koji jedva čekaju kiks reprezentacije samo da bi hranili sopstveni ego sa "e jesam ti rekao", "kad sam ja to znao", "odavno sam ja to govorio" i slično.
Nije tu poenta ni da li neko mrzi ili voli Roberta, repku, savez, Begića, to su jedinstveni kompleksi i egoizam.
Očekujemo isti sastavJavierBosnia je napisao/la:
0-3 easy
Ima li iko da zamjeni Viscu? Ako nema, ovo je i najbolje sto mozemo ponuditi. Jel Toni zdrav? Ako jeste, mozda jedino njega umjesto Zukanovica.JavierBosnia je napisao/la:
0-3 easy
Pravo je pitanje, gdje ti ovdje vidiš podršku savezu i selektoru? Znači, pazi sad, podrška, to jeste da neko otvoreno, i prije svega neargumentovano brani Prosinečkog (o savezu neću ni pričati) nakon svega? Nađi mi trojicu takvih, nek' mi trajni ban odmah spucaju moderatori.DrFilgud je napisao/la:To je vrlo maliciozna zamjena teza. Izvlacenje stvari iz konteksta , da bi se nekome nalijepila metiketa petokolonasa i da bi se usutkala kritika.Raonffa je napisao/la:Kritikuje velika većina ljudi, niko nije i ne može biti zadovoljan kako nam reprezentacija izgleda u zadnje vrijeme.
Al' nije to poenta posta koji je napisao @emir79, tačno je čovjek upravu da ima pojedinaca koji jedva čekaju kiks reprezentacije samo da bi hranili sopstveni ego sa "e jesam ti rekao", "kad sam ja to znao", "odavno sam ja to govorio" i slično.
Nije tu poenta ni da li neko mrzi ili voli Roberta, repku, savez, Begića, to su jedinstveni kompleksi i egoizam.
Ako si pratio moje pisanje , mogao si vidjeti da sam od zestokog sipmatizera Prosineckog, postupno i argumentovano, dosao u fazu u kojoj o njemu imam vrlo negativno misljenje . Nisam jedini, @Vuchevicu kace postove u kojima ga ismijavaju, jer je podrzavao Prosineckog.
Inace, predugo smo zrtve slijepog tolerisanja iskrivljenog sistema vrijednosti, sto podrska tesko kriminalizovanom savezu i njihovim kvaziselektorima najbolje pokazuje.
Prema tome nemoj kaciti etikete, da ja ne bih tebi na isti nacin kacio etikete.
PS: sto se tice kompleksa i frustracija, to je u ovoj zemlji lobotomizirane mase, znak mentalniog zdravlja.
Podrsku savezu i selektoru vidim u odsustvu zabrinutosti za katastrofalno stanje reprezentacije.Raonffa je napisao/la:
Pravo je pitanje, gdje ti ovdje vidiš podršku savezu i selektoru? Znači, pazi sad, podrška, to jeste da neko otvoreno, i prije svega neargumentovano brani Prosinečkog (o savezu neću ni pričati) nakon svega? Nađi mi trojicu takvih, nek' mi trajni ban odmah spucaju moderatori.
Ako je tebi podrška savezu i selektoru kada neko navede argumentovano da mi i nemamo mnogo bolje igrače od ovih što ih selektor zove, ili ako ti je podrška savezu i selektoru to što neko ne upisuje unaprijed poraz, ne priprema unaprijed teren za jednu kvalitetnu pljuvačinu po reprezentaciji, onda je to problem tvog vlastitog shvatanja nekih stvari, al' ti to vidiš kao zamjenu teza, valjda ti je tako lakše.
Sve u su ovo činjenice, samo ih ti ne vidiš jbg. Eto tebi je 'kompleks i frustracija' u lobotomiziranoj zemlji, zapravo znak mentalnog zdravlja. Ili malo jasnije rečeno, ja sam sam pametan, drugi su budale...
mala replika, nije nas ta Belgija potcijenila, već smo mi bili jače od te tadašnje Belgije, a imali smo i pravog trenera koji je znao motivisati igrače, a ne kao ovaj žućko sada, gdje u smiješnoj grupi, strahuješ od finaca i nikada slabijih grka, i koga finci razbiju kao da su Belgija, ali ova sadašnja.Arnelv52 je napisao/la:Po najrealnijim optimističnim kombinacijama mi ćemo nakon utakmice protiv Finske imati bod više od njih (trenutno oni imaju +5 u odnosu na nas, mi pobjedimo njih i Armence to je 6 a oni izgube od nas i Italije - to je 0). Do tu i nije problem.
Pitanje je kako ćemo uspjeti očuvati tih bod prednosti, jer nakon BiH - Finska ostaju još tri kola gdje mi i oni igramo protiv Lihtenštajna pa tu i jedni i drugi trebaju upisati po 3 boda a onda i oni i mi igramo protiv Grčke u gostima i oni još igraju protiv Armenije kući a mi protiv Italije.
---------------------
Što se sastava tiče bolji jesmo i od njih i od Finaca ali ovo su vremena kad treba biti ozbiljan. Ne tako davno Belgijanci su nas podcijenili u kvalifikacijama pa smo ih dva put tukli, moramo paziti da se nama ne dogodi isto sa Fincima.
A loša je stvar što zamjena nije bolja od njeg.Vucevich je napisao/la:Odlicna je stvar sto Sunjic nece igrati, nece ga moci Mkhitaryan izvrnuti kao Pukki u Tampereu.
Možda samo Krunić umjesto Bešića, mada su oba top fudbaleri po meni. Gojak, ne daj Bože da ne igra. Bez njega bi, vjerujem opet pobijedili, ali bi to izgledalo vrlo loše i tanko.Raonffa je napisao/la:Očekujemo isti sastavJavierBosnia je napisao/la:
0-3 easy
Jasno je meni šta ti govoriš, al' nekad si previše dosadan sa tim. Nemoj se uvrijediti ali to je tako, to ti mogu potvrditi i neki drugi forumaši vjerovatno. Nije problem u tvom mišljenju i tvom stavu, on je manje više legitiman i regularan, al' je problem što ga previše potenciraš ovdje, na forumu. Šta je ikada poteklo od foruma? Ništa.DrFilgud je napisao/la:Podrsku savezu i selektoru vidim u odsustvu zabrinutosti za katastrofalno stanje reprezentacije.Raonffa je napisao/la:
Pravo je pitanje, gdje ti ovdje vidiš podršku savezu i selektoru? Znači, pazi sad, podrška, to jeste da neko otvoreno, i prije svega neargumentovano brani Prosinečkog (o savezu neću ni pričati) nakon svega? Nađi mi trojicu takvih, nek' mi trajni ban odmah spucaju moderatori.
Ako je tebi podrška savezu i selektoru kada neko navede argumentovano da mi i nemamo mnogo bolje igrače od ovih što ih selektor zove, ili ako ti je podrška savezu i selektoru to što neko ne upisuje unaprijed poraz, ne priprema unaprijed teren za jednu kvalitetnu pljuvačinu po reprezentaciji, onda je to problem tvog vlastitog shvatanja nekih stvari, al' ti to vidiš kao zamjenu teza, valjda ti je tako lakše.
Sve u su ovo činjenice, samo ih ti ne vidiš jbg. Eto tebi je 'kompleks i frustracija' u lobotomiziranoj zemlji, zapravo znak mentalnog zdravlja. Ili malo jasnije rečeno, ja sam sam pametan, drugi su budale...
U odsustvu keitike na racun neopjevanih stetocina bh fudbala.
U lezernom stavu da je kao sve u redu, samo treba popbijediti sve naredne utakmice.
U rijecima da su oni koji, nakon ovkvih rezultata i igara u narednim utakmicame ne vide nista pozitivano, hejteri, kompleksasi zeljni pljuvanja.
To vidim jer ti nisi jedan od od ovih sa dvocifrenim koeficijentom inteligencije i dobro razumijes sta ja govorim.
Jedina cinjenica ovdje je da reprezentacija nastavlja sramotnu egzistenciju i tone sve dublje, a ozbiljne kritike i reakcije javnosti nema.
Jeste i to dosta.ASD je napisao/la:A loša je stvar što zamjena nije bolja od njeg.Vucevich je napisao/la:Odlicna je stvar sto Sunjic nece igrati, nece ga moci Mkhitaryan izvrnuti kao Pukki u Tampereu.
Evo ti ekipe pa uporedi...LegendKiller je napisao/la:mala replika, nije nas ta Belgija potcijenila, već smo mi bili jače od te tadašnje Belgije, a imali smo i pravog trenera koji je znao motivisati igrače, a ne kao ovaj žućko sada, gdje u smiješnoj grupi, strahuješ od finaca i nikada slabijih grka, i koga finci razbiju kao da su Belgija, ali ova sadašnja.Arnelv52 je napisao/la:Po najrealnijim optimističnim kombinacijama mi ćemo nakon utakmice protiv Finske imati bod više od njih (trenutno oni imaju +5 u odnosu na nas, mi pobjedimo njih i Armence to je 6 a oni izgube od nas i Italije - to je 0). Do tu i nije problem.
Pitanje je kako ćemo uspjeti očuvati tih bod prednosti, jer nakon BiH - Finska ostaju još tri kola gdje mi i oni igramo protiv Lihtenštajna pa tu i jedni i drugi trebaju upisati po 3 boda a onda i oni i mi igramo protiv Grčke u gostima i oni još igraju protiv Armenije kući a mi protiv Italije.
---------------------
Što se sastava tiče bolji jesmo i od njih i od Finaca ali ovo su vremena kad treba biti ozbiljan. Ne tako davno Belgijanci su nas podcijenili u kvalifikacijama pa smo ih dva put tukli, moramo paziti da se nama ne dogodi isto sa Fincima.
Ovo na papiru i ne izgleda toliko lose, ali igra bas ne obecavaJavierBosnia je napisao/la:
0-3 easy