BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Finci u zadnjem kolu gostuju u Grckoj, kad Grcima odu i posljednji vozovi. Nikako nam ne valja raspored!
A ako hoćete, već se mogu praviti kalkulacije i za baraž. Ako se kojim slučajem ne plasiramo, da vidimo makad kako stoje naši protivnici iz Lige B.
Ukrajina korača ka Euru.
Danska djeluje također solidno i ima fine šanse.
Švedska do sada bez kiksa, ne bi trebala imati problema.
Rusija će izboriti Euro sigurno.
Austrija se vratila na staze uspjeha i djeluje kvalitetnije od rivala plus baš lagan raspored.
Vels prosečno. Mogli bi i direktno, ali mogli bi i biti u baražu.
Češka će izrutinirati onu bijednu grupu do kraja.
Slovačka, još jedan potencijalni protivnik. Oni ili Vels, a možda i obje.
Turci djeluju dobro ovaj put.
Irska također fura dobro i trebala bi ići dalje.
Sjevernoj Irskoj su Holanđani noćas zakomplikovali situaciju.
Dakle, recimo da iz trougla Vels-Slovačka-Sjeverna Irska očekujem makar dvije repke u baražu, a možda i sve tri. Šta ako se recimo neka od ovih plasira direktno? Onda bi vjerovatno upao Izrael.
Ukrajina korača ka Euru.
Austrija se vratila na staze uspjeha i djeluje kvalitetnije od rivala plus baš lagan raspored.
Dakle, recimo da iz trougla Vels-Slovačka-Sjeverna Irska očekujem makar dvije repke u baražu, a možda i sve tri. Šta ako se recimo neka od ovih plasira direktno? Onda bi vjerovatno upao Izrael.

- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ko plitak potok prelazimo ovoHantraga je napisao/la:A ako hoćete, već se mogu praviti kalkulacije i za baraž. Ako se kojim slučajem ne plasiramo, da vidimo makad kako stoje naši protivnici iz Lige B.
Ukrajina korača ka Euru.

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Mi se mucimo sa lihtenstajnom i armenijom a neki ocekuju vec lagan prolaz kroz baraz protiv slovacke, velsa itd. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Eto sigurno ce pred svojim navijačima pustiti Fince da pobijede, a i novi selektor, malo ce mu biti porazi u Finskoj i Italiji, de jos jedan pa da dobijem otkaz.FliX je napisao/la:Finci u zadnjem kolu gostuju u Grckoj, kad Grcima odu i posljednji vozovi. Nikako nam ne valja raspored!
U ovoj grupi se jos uvijek sve vrlo lahko moze zakomplicirati. I Armenci i Grci imaju svoju racunicu.
Sutra ce biti sve jasnije.
Najbitnije da pobijedimo, pa cemo razglabati.
O barazu je glupost pricati kad jos uvijek ne znas ni jednog jedinog potencijalnog protivnika.
Vec sam se nagledo mnogo Grckih kvalifikacioni ciklusa.hurem je napisao/la:Eto sigurno ce pred svojim navijačima pustiti Fince da pobijede, a i novi selektor, malo ce mu biti porazi u Finskoj i Italiji, de jos jedan pa da dobijem otkaz.FliX je napisao/la:Finci u zadnjem kolu gostuju u Grckoj, kad Grcima odu i posljednji vozovi. Nikako nam ne valja raspored!
U ovoj grupi se jos uvijek sve vrlo lahko moze zakomplicirati. I Armenci i Grci imaju svoju racunicu.
O barazu je glupost pricati kad jos uvijek ne znas ni jednog jedinog potencijalnog protivnika.
Naprave los start i onda takvi i ostanu. Sjecam se da su prije par ciklusa zavrsili zadnji ili predzadnji. Ispred sebe su imali losije repke od sebe. Ove kvalfe ih je Armenija natamburala u Grckoj, zasto to ne bi i Finska uz Grcku nezainteresovanost?
Eh kad Grci i Armenci imaju svoju računicu, gdje onda mi nećemo imat? Zaebana je ovo grupa, ako Finci uspiju da nas pobijede u gostima, da izvuku još po nešto od Italije i Grčke, svaka im čast, i trebaju na EURO, neka vide kako je. A mi, jbg, čekajmo baraž. Ionako nećemo ni tamo neke svemirske brodove od ekipa dobiti da protiv njih igramo. To su sve ekipe koje se nisu uspjele plasirati. Čim su baražu, nisu nešto posebno, kao ni mi.hurem je napisao/la:Eto sigurno ce pred svojim navijačima pustiti Fince da pobijede, a i novi selektor, malo ce mu biti porazi u Finskoj i Italiji, de jos jedan pa da dobijem otkaz.FliX je napisao/la:Finci u zadnjem kolu gostuju u Grckoj, kad Grcima odu i posljednji vozovi. Nikako nam ne valja raspored!
Baš, znamo mi igrati protiv takvih.DevilsAdvocate je napisao/la:Ko plitak potok prelazimo ovoHantraga je napisao/la:A ako hoćete, već se mogu praviti kalkulacije i za baraž. Ako se kojim slučajem ne plasiramo, da vidimo makad kako stoje naši protivnici iz Lige B.
Ukrajina korača ka Euru.

Eto, imamo taj poraz od Izraela koji je po meni najveći u historiji repke. Pa i taj minimalan od Slovačke. Od ovih ostalih se ne bi trebali plašiti.
Samo nisam siguran da li igramo utakmice kući ili u gostima?
Nisam bas uvjeren da uzimamo armeniju. Bojim se da ce nas uzeti na kontre. Sa 10 igraca su mogli 2 gola uvaljati zabarima prije nego sto oni dadose za 2 1. Kad su zabari dali za 2 1 onda je domacin bio gotov. Super su kontra tim a nasa odbrana spora. Nadam se 3 bobe al bojim se da nebude debakl.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ne bi ni poraz bio neki debakl, ali sve je do nas.Fudo je napisao/la:Nisam bas uvjeren da uzimamo armeniju. Bojim se da ce nas uzeti na kontre. Sa 10 igraca su mogli 2 gola uvaljati zabarima prije nego sto oni dadose za 2 1. Kad su zabari dali za 2 1 onda je domacin bio gotov. Super su kontra tim a nasa odbrana spora. Nadam se 3 bobe al bojim se da nebude debakl.
Nije niko uvjeren da uzimamo Armeniju sigurno, pogotovo poslije pobjede protiv Grcke u gostima i dobre partije protiv Italijana..ko zna kako bi zavrsilo da nisu dobili crveni karton.
I nisam samo oprezan zbog trenutne situacije, ovako sam govorio odmah nakon izvlačenja.
Zato cijelo vrijeme govorim da sacekamo sutrasnje rezultate pa onda kalkulisemo.
Posebno obratiti pažnju na Mikitarijana i onog igrača s brojem 11, frajer kad potrči kao da ga vjetar nosi.
I nisam samo oprezan zbog trenutne situacije, ovako sam govorio odmah nakon izvlačenja.
Zato cijelo vrijeme govorim da sacekamo sutrasnje rezultate pa onda kalkulisemo.

Posebno obratiti pažnju na Mikitarijana i onog igrača s brojem 11, frajer kad potrči kao da ga vjetar nosi.
- AndreWilliams
- Kontakt:
Ima li Karapetian pravo nastupa nakon crvenog?
Prijenos na BHT-u ili Nova BH?
Bar jim Karapetian nece igrati, ima tu pozitive za nasu odbranu.
-
- Kontakt:
Ne igra im taj napadac Karapetijan a i koliko sam ja skontao na DAZN je komentator rekao da su bili prinudjeni da urade sve 3 izmjene zbog povreda. Sad je pitanje da li su te povrede ozbiljnije prirode ili ne. 

Odnosno, ko po vama radi bolji posao?Din je napisao/la:Prijenos na BHT-u ili Nova BH?

ne zna se ko je gori eto ko radi bolji posao
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Ma BHT.
Ubise ovi sa Nalicem, bolji Big Mo.
Ubise ovi sa Nalicem, bolji Big Mo.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Da je situacija toliko katastrofalna,nije!Mi pobjedjujemo Armeniju sutra,istrosili su se i mentalno i fizicki,onaj igrac sto je zabio gol dobio je i iskljucenje.Italija nece takodje dopustati nikakvo iznenadjenje vec ce satirati sve do kraja,tako i Finsku sutra,to je ipak reprezentacija koja je dosla do ove situacije ozbiljnim radom sa timom,a ne nekom kvalitetom,sto smo mi i Grci tako neozbiljni to nije njihov problem.Italija ako bude pustala nekog to mozemo biti samo mi(relacija Mancini Dzeko).Znaci od sutra ocekujem 2 boda prednosti Finske,i sasvim jednake sanse za plasman protiv Finaca,da nije nase utakmice x protiv Grcke gdje necemo po obicaju uraditi nista.Grci su vec izgubili sanse za plasman,igrace rastereceno,nasi sa nervozom i to je to.Bice nam na kraju jos teze jer ocekujem kiks Finaca protiv Grka ili Armenije.Play off pricekajmo uopste ko ce igrati pa ce mo vidjeti dalje.Oni navijaci koji optuzuju reprezentaciju za "skidanje gaca" prije vremena nisu nista bolji od njih,jer evo od Finske napravise ekipu u kategoriji Njemacke,Spanije,Brazila.
Dan tmuran ja mahmuran
-
- Kontakt:
Pobijedili ili ne , Prosinecki je jedan Uhljub , nadam se poslije ovi kvala i lige nacija kako god da zavrsi da odlazi i nikad vise ne krocio , kao i kvazi nasi strucnjaci tipa Bazdarevica ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.