A dobar je Medvedev, za njega je najveca sansa prvi set protiv Nadala, Rafa na ovom turniru sve meceve sporo pocinje, tu ako ga uzme bice svega, samo mi je izglednije da gledamo nesto slicno finalu iz Montreala

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
delinjo je napisao/la:nista jos Medvedev...na sta sam spao braco draga
Eh sad mu se mora priznat. Odigrao je evo mjesec i po dana na jednom konstantnom nivou, ucio iz ona dva poraza i odigrao odlican Cincinnati i podupro to dobrim rezultatom na USO. S tim se od ovih mladjih igraca moze poredit jedino Thiem koji je isto radio na sljaci. Sumnjam opet da moze napravit dodatni iskorak. Nadal je prakticno svjez, a ovaj evo mjesec i po igra finala,a cinilo se i da mu je jako nezgodan matchup u onom mecu u Montrealu. Vidjet cemo jel ovaj nesto naucio iz tog.Finn je napisao/la:Da ne prejudiciram, mada je i polufinale uspjeh, al' evo prizvasmo Medu. Itekako je znacio onaj Cincinnati za samopouzdanje. Yebo umor, yebo povrede kad je covjek poceo vjerovati u sebe nakon jednog veceg trofeja.darker10 je napisao/la:Ma dzaba Medvedevu sve ako citavo ovo ljeto ne krunise dobrim nastupom na USO, a pitanje js hoce li prije svega imat snage za to posto evo mjesec dana igra bez prestanka. Zverev je radio nesto slicno prije dvije godine kad je cak uzeo Washington i Kanadu, da bi lagano zijanio na USO u drugoj rundi i evo dvije godine poslije prakticno nema pravi rezultat na GS.
Most victories on the men's tennis tour in 2019
Daniil Medvedev 50
Rafael Nadal 45
Roger Federer 43
Novak Djokovic 41
Nisi se dugo javio.Ti si ono ubjedivao da je Sampras GOATVirtu4l je napisao/la:delinjo je napisao/la:nista jos Medvedev...na sta sam spao braco draga
Što su se plačkovi navijači zabrinuli.
Ne. Ja sam ubjeđivao da plačko NIJE goat. Što će naredne godine biti i zvanično.BosniaBoston je napisao/la:Nisi se dugo javio.Ti si ono ubjedivao da je Sampras GOATVirtu4l je napisao/la:delinjo je napisao/la:nista jos Medvedev...na sta sam spao braco draga
Što su se plačkovi navijači zabrinuli.
Citati japine postove brzinom bube corellija-neprocjenjivodarker10 je napisao/la:abd da Rafael uzme te slamove vise,haos je citat i slusat ove teniske krstase koji vole ubjedjivat narod da Federer nije goat
Bice silovanja returnadelinjo je napisao/la:pa ce na AO opet biti necija kujica kako je navikao zadnjih godina![]()
A ja se odmah sjetim ovog AO,delinjo je napisao/la:pa ce na AO opet biti necija kujica kako je navikao zadnjih godina![]()
jbg kad si najveci normalno da si emotivanVirtu4l je napisao/la:A ja se odmah sjetim ovog AO,delinjo je napisao/la:pa ce na AO opet biti necija kujica kako je navikao zadnjih godina![]()
bice opet cestitke Fedu sto igra na ovom nivou sa 39BosniaBoston je napisao/la:Bice silovanja returnadelinjo je napisao/la:pa ce na AO opet biti necija kujica kako je navikao zadnjih godina![]()
Bratiću, odmah se raspištoljite malo, čim glavnog Baje nema...delinjo je napisao/la:bice opet cestitke Fedu sto igra na ovom nivou sa 39BosniaBoston je napisao/la:Bice silovanja returnadelinjo je napisao/la:pa ce na AO opet biti necija kujica kako je navikao zadnjih godina![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.