Industrijski razloziASD je napisao/la:Razlog?Osim13 je napisao/la:Ma ove žabarske jezike
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Želim vidjeti osobe koje su dale glas Pecikozi na izborima
Da mogu jahat irvašeASD je napisao/la:Zašto finski?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Fantasista
- Kontakt:
Konto sam na Maidene večeras, neće valjda kiša yebat.
ruski deffo, mozda uskoro i probam jer sam u stanju rec da imam dva lvl maternji (naš i njemacki) i jedan B2-C1 (eng) sto smatram dovoljnim da krenem novi... malo mi je smiješno kad ljudi kazu da znaju neki jezik a to dodje neki B1, ja sam perfekcionista kod tih stvariASD je napisao/la:Da imate motivaciju naučiti neki strani jezik, koji bi to jezik bio?

- ASD
- Kontakt:
Da. I ja sam. Ja obično naglasim kod takvih stvari da mogu razumiti.Varg je napisao/la:ruski deffo, mozda uskoro i probam jer sam u stanju rec da imam dva lvl maternji (naš i njemacki) i jedan B2-C1 (eng) sto smatram dovoljnim da krenem novi... malo mi je smiješno kad ljudi kazu da znaju neki jezik a to dodje neki B1, ja sam perfekcionista kod tih stvariASD je napisao/la:Da imate motivaciju naučiti neki strani jezik, koji bi to jezik bio?
Kod ruskog je malo problem ćirilica. To je odmah više vremena nego kod ostalih jezika.
Planiram krenuti s učenjem novog jezika ali sam u dilemi između italijanskog, holandskog i ruskog.
Skandinavski me trenutno ne interesuju.
Kineski i japanski zahtijevaju bruku vremena i novca. Bez grupe ljudi se ne može maknuti.
Fuj jezik života miRigoletto je napisao/la:BosanskiASD je napisao/la:Da imate motivaciju naučiti neki strani jezik, koji bi to jezik bio?

Mix zavijanja i kalesijskog naglaska kada su u pitanju ä, ö.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Meni muka kad ih vidim koliko ih ima dole. Pogotovo preko mostova kad ideš pa gužva, sve oči otvoriš. Goni ih u pm.FoSte95 je napisao/la: ja sam kući bio i probudi me oko pola četri nekakva buka, kontam prvo majka došla s posla al što bi lupalareko garant provalio neko, čujem ih još su na donjem spratu reko da ustanem dok nisu gore krenuli al kontam nemam ništa kod sebe a nzm koliko ih je te vraćaj se u krevet dok vidim koliko ih je. Ušli liovi hladno u sobu gdje ja ležim, počeše mi oko kreveta hodati, ništa ih ne razumijem znači migranti. Počnem se kao buditi, oni odmah šmugnoše niz stepenice i pobjegoše. Sreča ništa bitno nisu odnijeli al zato ispreturali donji sprat komplet
Haj nek ti je dobro prošlo sve kako je moglo biti.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
To što si opisao je haman DanskiDerdiyok je napisao/la:Fuj jezik života miRigoletto je napisao/la:BosanskiASD je napisao/la:Da imate motivaciju naučiti neki strani jezik, koji bi to jezik bio?
Mix zavijanja i kalesijskog naglaska kada su u pitanju ä, ö.

Džipsi verzija Skandinavskih jezika

Ma i finski. Ova kad dođe iz Finske pa me počne učiti neke riječi ja se sav iznerviram. **** te ovo reko ba.Osim13 je napisao/la: To što si opisao je haman Danski
Džipsi verzija Skandinavskih jezika
® GONGASHI POWERHOUSE ®
ma goni ih u tri lijepeDerdiyok je napisao/la:Meni muka kad ih vidim koliko ih ima dole. Pogotovo preko mostova kad ideš pa gužva, sve oči otvoriš. Goni ih u pm.FoSte95 je napisao/la: ja sam kući bio i probudi me oko pola četri nekakva buka, kontam prvo majka došla s posla al što bi lupalareko garant provalio neko, čujem ih još su na donjem spratu reko da ustanem dok nisu gore krenuli al kontam nemam ništa kod sebe a nzm koliko ih je te vraćaj se u krevet dok vidim koliko ih je. Ušli liovi hladno u sobu gdje ja ležim, počeše mi oko kreveta hodati, ništa ih ne razumijem znači migranti. Počnem se kao buditi, oni odmah šmugnoše niz stepenice i pobjegoše. Sreča ništa bitno nisu odnijeli al zato ispreturali donji sprat komplet
Haj nek ti je dobro prošlo sve kako je moglo biti.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta bi radije od dvije opcije: da su te ebali ili ubili?FoSte95 je napisao/la: ja sam kući bio i probudi me oko pola četri nekakva buka, kontam prvo majka došla s posla al što bi lupalareko garant provalio neko, čujem ih još su na donjem spratu reko da ustanem dok nisu gore krenuli al kontam nemam ništa kod sebe a nzm koliko ih je te vraćaj se u krevet dok vidim koliko ih je. Ušli liovi hladno u sobu gdje ja ležim, počeše mi oko kreveta hodati, ništa ih ne razumijem znači migranti. Počnem se kao buditi, oni odmah šmugnoše niz stepenice i pobjegoše. Sreča ništa bitno nisu odnijeli al zato ispreturali donji sprat komplet

- tuzlak1987
- Kontakt:
Nekrofilija je ok. Rode se takvi.Osim13 je napisao/la:A obratno
- ArtVandelay
- Kontakt:
Nudim besplatne lekcije svedskog jezika. Prednost kandidatkinjama Bosnjakinjama starosti 18-24.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
to da su probali bilo bi im posljednje u životutuzlak1987 je napisao/la:Sta bi radije od dvije opcije: da su te ebali ili ubili?FoSte95 je napisao/la: ja sam kući bio i probudi me oko pola četri nekakva buka, kontam prvo majka došla s posla al što bi lupalareko garant provalio neko, čujem ih još su na donjem spratu reko da ustanem dok nisu gore krenuli al kontam nemam ništa kod sebe a nzm koliko ih je te vraćaj se u krevet dok vidim koliko ih je. Ušli liovi hladno u sobu gdje ja ležim, počeše mi oko kreveta hodati, ništa ih ne razumijem znači migranti. Počnem se kao buditi, oni odmah šmugnoše niz stepenice i pobjegoše. Sreča ništa bitno nisu odnijeli al zato ispreturali donji sprat komplet

Odmah ti mogu reci da nece niko kod tebe.ArtVandelay je napisao/la:Nudim besplatne lekcije svedskog jezika. Prednost kandidatkinjama Bosnjakinjama starosti 18-24.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BoixosNois1899
- Kontakt:

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: JackW, jasmin10, Kaunas, NebeskaSila96, VivaLaStella, VolimBiH96 i 11 gostiju.