drakensang je napisao/la:Vodja za cvaju? Haj prati sarajevo, pa covjece ako iko bez interesa radi na ovom svijetu, onda je to red army. Pa pic.ka mu materina odvadi malo, ne pricaj gluposti. Ugmr sam od sebe napravi wc, ljudi kopali dan i noc da bi ti mogo pisat i srat u njega a ne po klubu i navijacima.
Ja volim ibru ko brata, i pljuvao sam sve redom sto su ga blatili i nikad na njega necu dat. Ali, cinjenice: sam selektirao momcad, vjerovao ON SAM igracima poput Behrama, Vehabovica Cosicada mogu, u sistemu, iznijet sezonu u kojoj bismo bili stabilan premijerligas. Mozda se to i moglo desiti, ali jednostavno kockice se nisu odmab poslozile, Mladost nas mlatnu iz 3 situacije, Denis zabije go sam sebi i Celik nas nadigra od 45 do 50 i rijesi utakmicu. Greske su pravili upravo ti igraci u koje je Ibro vjerovao. Namjerno, nenamjerno, to su mahalske ali su ih oni napravili. Edo, Markez, Denis i naravno da ce odgovarati trener.
Oduvijek je bio animozitet prema ibri i to me najvise i boli, sto mazlumi koji ne mogu uvalit svoje dijete ko nekad za petobu, pljuju i jedva cekaju blatit ibru. Ali cinjenica je: on je odbio dovodjenje nekih igraca, jer je mislio da moze. Lose procijenio, SAM DAO OTKAZ, znaci nije mu dat otkaz nego ga je sam dao jer je vidio da gubi svlacionicu.
Ibru svi istinski navijaci veleza respektuju ali i znaju da je imao svoje muhe i musice i da je zbog toga i sam ofisao s klupe, u trenutku kad je mogao i oststi. Zato jer Ibro nije dosao da se uhljebi, ibro je dosao jer voli velez. I zbog Veleza je i otisao.
I moje misljenje je da ce on tesko i preuzeti mladost, ali mozda ga musija ipak nagovori
Taman kao da sam ja iz Bangladesa, pa protiv Celika se raja takmicila ko ce mu vise **** mater, ljudi su pjenili na onoj zadnjoj njegovoj tekmi, da im je covjek dosao u sake zadavili bi ga, naravno da ce nakon toga otici.
Mislim moj je to klub, ali bio sam kad se krenulo jedne godine na ogradu, gdje je sad VIP tribina, kao citav Ra da se obracuna sa upravom i igracima, i samo je Denis Cemalovic onom malom Finku rekao, Edi smiri ih, i koji razgovor, ode raja kuci.
Tako da jasno znam koji su uticaj najveci grobari Veleza imali na sami vrh navijaca.
Dalje recimo par ljudi koristi najljepse nadimak nasih navijaca, tj forum Rodjeni, gdje jedan covjek izbacuje i ubacuje, koga on hoce, gdje pise 5 - 10 ljudi ukupno, i gdje bilo ko, ako ima drugacije misljenje biva izbacen. Uredu je imati forum jednog lica, ali nije uredu da taj forum nosi ime rodjeni, ako ce jedan covjek o svemu odlucivat.
A sto se Veleza tice, i dalje sam ubjedjen da ce ostat u PL. Samo se svijest prije svega navijaca mora mijenjat, jer nema vise ni Jole Muse, ni Borusije, ni Juge ni Tita, nego sto vise rada, i sto manje velikih najava, ni Bog bahatost ne voli, a ono u pripremama i u najavama je prstilo od bahatosti.