Sarić ne putuje u Armeniju
BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Ma svejedno je ko nama dolazi u baražu, nek oni razmišljaju o nama
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ma italijani gaze fince, ova finska je takva kanta od ekipe da ja ne znam kako oni skupljaju ove bodove. Imaju vise srece nego mi u ligi nacijaPoligon10 je napisao/la:Ako Finska ostane neporažena nakon Italije, onda je gotovo. Naravno da mi dobijemo Armeniju pa da ostanemo u životu.
NEMA NAZAD
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kanta ili ne, ljudi će najvjerovatnije ići na Euro, a mi opet navijati protiv Hrvatske.holyman je napisao/la:Ma italijani gaze fince, ova finska je takva kanta od ekipe da ja ne znam kako oni skupljaju ove bodove. Imaju vise srece nego mi u ligi nacijaPoligon10 je napisao/la:Ako Finska ostane neporažena nakon Italije, onda je gotovo. Naravno da mi dobijemo Armeniju pa da ostanemo u životu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Hajd dobro. Italija pobjedi i nas i njih, opet ostajemo na -5.prisonbreak je napisao/la: Imamo sansu.
Hajmo pretpostaviti da gubimo i mi i oni od Italije.
Oni sigurno nece dobiti opet Grcku, i veceras ih sreca posluzila(penal). Nek izvuku maksimalno remi, mi sa pobjedom vise od 2-0 prolazimo, pa vjerovatno i sa 2 -0.
Kvalitetniji smo od Grcke i Finske i to ne malo, ak pokazemo pravu igru kao protiv Austrije sigurno mozemo dobiti ove utakmice i proci dalje.
Ali šta su dva problema. To što mi moramo pobjeđivati sve do kraja, a oni i ne moraju.
Npr. Mi moramo pobjediti fince bar 2-0, eto zayebancije.
A znamo i ja i ti i citav ovaj forum da ce Grci ici da nas pokaraju u Atini, makar im ni zašto ne trebalo
"Momci sa Lihtenštajna, kad igraju, ne pogađaju, al' zato imaju prilika, a kad imaju prilika često pogađaju."
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- kontrasviju
- Kontakt:
Ma nisu utakmice u nedjelju problem, ja sam čak uvjeren i da pored večerašnje loše igre uzimamo Armeniju i to bez problema. Italija će isto tako lako sa Fincima. Fazon je što ti ponovo moraš uzeti 3 od 4 zadnje utakmice, ili se nadat da Grci dobiju Finsku pa da ti treba 8b iz zadnje 4.Goalgetter je napisao/la:Vidicemo u nedjelju / ako bi Finska uzela Italiji bod ili cak sva tri, onda su nam sanse za 2. mjesto jako lose.
Ali znam ja nas, svest će se na to da nam treba pobjeda protiv Italije, i ljudi će da nas ohlade kao Belgija.
1921
Nadam se da se neće sve zaboraviti zbog toga što smo zabili 4 gola nakon što je umor uhvatio igrače koji igraju u četvrtoj diviziji Švicarske. Igra nam je bila katastrofalna.
- prisonbreak
- Kontakt:
To je vec drugi par cipela, al imamo sansu, i nije sve otpisano kako se predstavlja, samo to hocu da kazem. Pojedinci su napisali gotovo, nema nista.let3 je napisao/la:Hajd dobro. Italija pobjedi i nas i njih, opet ostajemo na -5.prisonbreak je napisao/la: Imamo sansu.
Hajmo pretpostaviti da gubimo i mi i oni od Italije.
Oni sigurno nece dobiti opet Grcku, i veceras ih sreca posluzila(penal). Nek izvuku maksimalno remi, mi sa pobjedom vise od 2-0 prolazimo, pa vjerovatno i sa 2 -0.
Kvalitetniji smo od Grcke i Finske i to ne malo, ak pokazemo pravu igru kao protiv Austrije sigurno mozemo dobiti ove utakmice i proci dalje.
Ali šta su dva problema. To što mi moramo pobjeđivati sve do kraja, a oni i ne moraju.
Npr. Mi moramo pobjediti fince bar 2-0, eto zayebancije.
A znamo i ja i ti i citav ovaj forum da ce Grci ici da nas pokaraju u Atini, makar im ni zašto ne trebaloa ako bude trebalo- u zadnjem kolu ce pustiti fincima, samo da mi ne odemo dikretno na Euro.....stoka je to velika, i svi to dobro znamo.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Lud je onaj ko misli da mi Grčku možemo pobijediti u gostima. Pa opet ćemo bez muda otići tamo i ponoviti onu utakmicu iz 2016. i to u najboljem slučaju. Njima je veća premija kad u grupi dobiju nas nego Lihtenštajn.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
johntravolta123
- Kontakt:
Posto serete o BHF a onda vam cudno ovakva atmosfera.
Pola vas sjedi tipka iz kuce.
Ovi momci su dosli iz cijeli BiH neki su se vozili vise od 7h.
Potrosili 150km.
Da dodjes da te neko odma od dolaska u Zenicu maltretira sa nekim prijetnjama, psovanjem rodbine sve bez razloga...
Situacija nije ovakva kako su mediji prenijeli...
A vi ste svi neki ultrasi i hooligani.
Potrosili 150km.
Da dodjes da te neko odma od dolaska u Zenicu maltretira sa nekim prijetnjama, psovanjem rodbine sve bez razloga...
Kad bi mi preko noci mogli postati Njemacka, imali bi se cemu nadati.
Ovako, samo puno, puno srece nas moze uglaviti na EP kroz kvalifikacije.
Ovako, samo puno, puno srece nas moze uglaviti na EP kroz kvalifikacije.
U proslim kvalama se nakon 1 1 i primljenog gola u 95 maltene znalo da ne idemo na prvenstvo,ove kvale nakon 2 0 u finskoj vec se zna da je baraz jedina nadaBoixosNois1899 je napisao/la:Lud je onaj ko misli da mi Grčku možemo pobijediti u gostima. Pa opet ćemo bez muda otići tamo i ponoviti onu utakmicu iz 2016. i to u najboljem slučaju. Njima je veća premija kad u grupi dobiju nas nego Lihtenštajn.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
boli nas ****johntravolta123 je napisao/la:Posto serete o BHF a onda vam cudno ovakva atmosfera.
Potrosili 150km.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma glupo je sad kalkulisati...sacekati nedjelju i rezultate.
Bit ce teško protiv Armenije, ne zato sto mi ne igramo dobro, vec zato sto su ljudi nezgodni. Oni ce sigurno uzeti jos nekome bodove, da li nama, Fincima ili Grcima opet, ostaje da vidimo.
Mi ako pobijedimo u nedjelju opet imamo sve u svojim rukama i samo od sebe cemo zavisiti do kraja...ovo pod pretpostavkom da Finci nece pobijediti Italijane.
Sacekajmo nedjelju pa cemo vidjeti.
Sto se tice nase vecerasnje tekme, nisam gledao 1.poluvrijeme...mozda nekih 15 prvih minuta do jacije.
Izdvojit cu 5,6 imena, da ne duljim:
Milosevic - odavno sam rekao da ga ne treba vise zvati, osim ako ode u Barcelonu.
Mihojevic - nije bio uvjerljiv, jako tromo i smotano djeluje.
Krunić - jos jedanput razocarao.
Loncar - kaparisan, to je najbitnije.
Duljevic - svaka čast za 5.gol.
Gojak - MOTM, igrač koji nam je trebao, igrač koji zna iskoristiti prostor koji Dzeko "otvori".
Bit ce teško protiv Armenije, ne zato sto mi ne igramo dobro, vec zato sto su ljudi nezgodni. Oni ce sigurno uzeti jos nekome bodove, da li nama, Fincima ili Grcima opet, ostaje da vidimo.
Mi ako pobijedimo u nedjelju opet imamo sve u svojim rukama i samo od sebe cemo zavisiti do kraja...ovo pod pretpostavkom da Finci nece pobijediti Italijane.
Sacekajmo nedjelju pa cemo vidjeti.
Sto se tice nase vecerasnje tekme, nisam gledao 1.poluvrijeme...mozda nekih 15 prvih minuta do jacije.
Izdvojit cu 5,6 imena, da ne duljim:
Milosevic - odavno sam rekao da ga ne treba vise zvati, osim ako ode u Barcelonu.
Mihojevic - nije bio uvjerljiv, jako tromo i smotano djeluje.
Krunić - jos jedanput razocarao.
Loncar - kaparisan, to je najbitnije.
Duljevic - svaka čast za 5.gol.
Gojak - MOTM, igrač koji nam je trebao, igrač koji zna iskoristiti prostor koji Dzeko "otvori".
Imamo šansu, ali ništa nije na nama kako si prvobitno napisao. Sve je do konkurenata, a i ono što je do nas teško ćemo ispuniti. Daj Bože da griješim al' sumnjam.prisonbreak je napisao/la: To je vec drugi par cipela, al imamo sansu, i nije sve otpisano kako se predstavlja, samo to hocu da kazem. Pojedinci su napisali gotovo, nema nista.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kontrasviju
- Kontakt:
Doduše od nedjelje, ako dobro prođe, može sve zavisiti od nasRaonffa je napisao/la:Imamo šansu, ali ništa nije na nama kako si prvobitno napisao. Sve je do konkurenata, a i ono što je do nas teško ćemo ispuniti. Daj Bože da griješim al' sumnjam.prisonbreak je napisao/la: To je vec drugi par cipela, al imamo sansu, i nije sve otpisano kako se predstavlja, samo to hocu da kazem. Pojedinci su napisali gotovo, nema nista.
1921
Slažem se, imamo neke šanse, možda 20-30%, al opet su šanse.prisonbreak je napisao/la: To je vec drugi par cipela, al imamo sansu, i nije sve otpisano kako se predstavlja, samo to hocu da kazem. Pojedinci su napisali gotovo, nema nista.
Ono što najviše mrzim, što vazda ovisimo o dugima, citav život mi smo muftaci, ovisinici o drugima...u svakom sportu
jbm ti Roberte sunce bezobrazno, arogantno, prepotentno
Tako je, al' to svejedno nije neka utjeha, ne možemo mi to sve izvući.kontrasviju je napisao/la:Doduše od nedjelje, ako dobro prođe, može sve zavisiti od nasRaonffa je napisao/la:Imamo šansu, ali ništa nije na nama kako si prvobitno napisao. Sve je do konkurenata, a i ono što je do nas teško ćemo ispuniti. Daj Bože da griješim al' sumnjam.prisonbreak je napisao/la: To je vec drugi par cipela, al imamo sansu, i nije sve otpisano kako se predstavlja, samo to hocu da kazem. Pojedinci su napisali gotovo, nema nista.da se opet malo nafuramo
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.