Post veceri. Suze su me zalile.tuzlak1987 je napisao/la:
Imali smo jaku grupu, ne moze se protiv debelog patuljka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Post veceri. Suze su me zalile.tuzlak1987 je napisao/la:
Imali smo jaku grupu, ne moze se protiv debelog patuljka

Samo što je u tim ostalim tekmama i Italijaprisonbreak je napisao/la:Ljudi imaju igrati u gostima protiv Grcke, i kuci protiv Italije, plus igraju sa nama kuci. Sve je ba ljudi na nama. Hajmo postaviti da cemo i oni k mi izgubiti od Italije.
Dobijes ih kuci, vise od 2-0 i dobijes ostale tekme prosao si.

let3 je napisao/la:Buraz, bojim se da su sa vecerašnjom pobjedom nad grcima, finci odradili posao za to drugo mjesto - a nas poslali u omiljeni baražGoalgetter je napisao/la:Sta cemo ako Finska u nedjelju dobije Italiju ili odigra nerjeseno?
Mi smo strahovito kiksali u dvije vezane utakmice: protiv Grčke (prosuto vodstvo od 2-0) i ono trpanje Robertove prćije od strane cuvenog Pukkija, kada nismo metka ispalili. U međuvremenu finci su pobjeđivali što mogu i marljivo skupljali bodove. Nas je usput mlatnula i Italija, i to bi bilo to
Sad se možemo kurchiti i širiti samo Lihtenštajnu
Nema šanse da možemo osvojiti svih 15 bodova do kraja.
Ne treba nam 15 bodova.let3 je napisao/la:Buraz, bojim se da su sa vecerašnjom pobjedom nad grcima, finci odradili posao za to drugo mjesto - a nas poslali u omiljeni baražGoalgetter je napisao/la:Sta cemo ako Finska u nedjelju dobije Italiju ili odigra nerjeseno?
Mi smo strahovito kiksali u dvije vezane utakmice: protiv Grčke (prosuto vodstvo od 2-0) i ono trpanje Robertove prćije od strane cuvenog Pukkija, kada nismo metka ispalili. U međuvremenu finci su pobjeđivali što mogu i marljivo skupljali bodove. Nas je usput mlatnula i Italija, i to bi bilo to
Sad se možemo kurchiti i širiti samo Lihtenštajnu
Nema šanse da možemo osvojiti svih 15 bodova do kraja.

Svakako bolji neg bahoPonos Torina je napisao/la:Kaze onaj Hadzic "Stipe Loncar debituje sa 25 godina" al i vi ste ga trazili pa nek vam sad i komentarise..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.