Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

miky_hz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la miky_hz » 14 apr 2009, 21:14

BH_Dragon je napisao/la:GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ! ! ! !
0-2 :D
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 apr 2009, 21:19

Virtu4l je napisao/la:
Torres_9 je napisao/la:sta ne igra gerard,nista cao LP
Heh, ma koliko ja bio realan, ovo gore je nerealno (mozda i smijesno). Da igra Gerrard onda bi ostali u LP?
Sve je moguce moj @Virti jaro osim drvenog sporeta ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BH_Dragon
Kontakt:

Post Postao/la BH_Dragon » 14 apr 2009, 21:33

LJUDI ŠTA VAM JE IGRAMO VRHUNSKI,NA POLUVREMENU IDEMO NA JOŠ DVA KOMADA I ONDA KUĆI PJEVAJUĆI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 14 apr 2009, 21:39

Bravooo Redsi hajde jos jedan samo 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 14 apr 2009, 21:42

Ajde boze pomozi nam po prvi put.
CEch je nassa sansa.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 14 apr 2009, 21:54

jbg 1:2 al dobro je ...ajmo 1:3 boze ..-...
A C A B !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 apr 2009, 22:06

bože sacuvaj. ko da gledam da do karaja utakmice necemo ni osutati po golu. opet nas chelsea razbi u drugom poluvremenu. danas su chelsea-u pomogla 3 španca i to solidno Reina sa ovim smotanim intervenicjama, sudac jer je izmislio onaj preksaj iz kojeg je alex pogodio i rafa jer je izveo ovaj "fenomenalni" sastav a koliko vidim i sjajno posavjetovao tim na poluvremenu. mi bez gerrarda ne mozemo meda ne samo igracki neko i psihicki jer on je taj koji ponese tim. torres se opet ne vidi.....
You are someone else I am still right here

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 14 apr 2009, 22:11

Ma daj ljudi odigrali smo super prvo poluvrijeme drugo nije sjajno ali je i chelski puno bolji u drugom ...
I evo to nas i kosta drugo poluvrijeme opet .......zao mi je strasno mi je zao da nismo bar dali ona dva gola lakse bi bilo ali ovako .......

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 14 apr 2009, 22:19

zalosno
**** im drogba mater vise prave neke glupe faule slomij mu nogu i cao.
Izbaci mascherana pa smijesno
lucas no coment jado go dade
4 : 3
Boze molim te jos jedan

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 14 apr 2009, 22:29

**** ti prokletu srecu

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 14 apr 2009, 22:33

Torres_9 je napisao/la:**** ti prokletu srecu
Ma sve u svemu ovo je noc za pamtiti svaka cast nasim momcima bilo je svega i lose drugo poluvrijeme ali boze moj lopta je okrugla i toje to ..

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 14 apr 2009, 22:35

LFCBiH je napisao/la:
Torres_9 je napisao/la:**** ti prokletu srecu
Ma sve u svemu ovo je noc za pamtiti svaka cast nasim momcima bilo je svega i lose drugo poluvrijeme ali boze moj lopta je okrugla i toje to ..
ali i prosle godine su slicno prosli kako mi nemam tu srecu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 apr 2009, 22:38

fera je napisao/la:bože sacuvaj. ko da gledam da do karaja utakmice necemo ni osutati po golu. opet nas chelsea razbi u drugom poluvremenu. danas su chelsea-u pomogla 3 španca i to solidno Reina sa ovim smotanim intervenicjama, sudac jer je izmislio onaj preksaj iz kojeg je alex pogodio i rafa jer je izveo ovaj "fenomenalni" sastav a koliko vidim i sjajno posavjetovao tim na poluvremenu. mi bez gerrarda ne mozemo meda ne samo igracki neko i psihicki jer on je taj koji ponese tim. torres se opet ne vidi.....

Kako te nije stid pisati protiv Rafe, ko je to bolji bio trener Liverpoola, Gerald Hooulijer, ma bježi bolan, smiri se, govoriš radi adrenalina i ljutnje sve to, smiri se i zapitaj se, kako su uspjeli odigrati ovako dobro bez Gerrarda, fenomenalni Liverpool, čudesna utakmica, samo da je više ovakvih.

Rafa Benitez top 3 od svih stručnjaka.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 14 apr 2009, 22:40

Častan oproštaj. Drago mi je ipak da smo dokazali da smo i u ovoj utakmici imali šanse za prolaz ma šta o tome neko mislio. Mnogi su i ovdje ponijeli bijelu zastavu u London ali eto...Još malo sreće da je bilo, da Reina nije uradio onu glupost itd itd. Sve u svemu, ja sam zadovoljan i pored toga što nismo prošli
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 14 apr 2009, 22:45

Vugla gore, svaka im cast. ;) Osam golova, 4 u gostima, onoliko preokreta, uzbudjenja odavno nisam vidio.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 14 apr 2009, 22:46

Ljudi gdje je torres bio veceras :?: Ja ga nisam triput vidjela :shock: sada jos iskrenije zalim sto gerrard nije igrao,mozda bismo sad vec razmisljali o barceloni,pokazali smo nas never give up duh i umalo nam se to vratilo,mogli smo povoljniji rezultat izvuc da je bilo vise tacnih dodavanja,ali vjerujte mi ja se i veceras ponosim sto sam red jer je bilo prica "chelsea ce vas nabusit" a eto,polufinale nam je nesretno izmaklo,trebala je biti malo bolja koncentracija u 2. poluvremenu,skrtel je puno grijesio,malouda je setkao po njegovoj strani kako je htio,konfuzna nam je odbrana bila,zanimljivo - prosli put autogol riisea,sada reine...nema veze i da...stvarno moram reci da su navijaci celzija pravo monotoni,pa kakvi su to navijaci koji pocinju navijat u 90 min :shock: :?: Nasi su se navijaci opet pokazali pravim i ponosnim,himna i podrska nasim igracima je bila perfektna,nazalost,sreca nije na nasoj strani...po ko zna koji put...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 14 apr 2009, 22:50

reds_forever je napisao/la:Ljudi gdje je torres bio veceras :?: Ja ga nisam triput vidjela :shock: sada jos iskrenije zalim sto gerrard nije igrao,mozda bismo sad vec razmisljali o barceloni,pokazali smo nas never give up duh i umalo nam se to vratilo,mogli smo povoljniji rezultat izvuc da je bilo vise tacnih dodavanja,ali vjerujte mi ja se i veceras ponosim sto sam red jer je bilo prica "chelsea ce vas nabusit" a eto,polufinale nam je nesretno izmaklo,trebala je biti malo bolja koncentracija u 2. poluvremenu,skrtel je puno grijesio,malouda je setkao po njegovoj strani kako je htio,konfuzna nam je odbrana bila,zanimljivo - prosli put autogol riisea,sada reine...nema veze i da...stvarno moram reci da su navijaci celzija pravo monotoni,pa kakvi su to navijaci koji pocinju navijat u 90 min :shock: :?: Nasi su se navijaci opet pokazali pravim i ponosnim,himna i podrska nasim igracima je bila perfektna,nazalost,sreca nije na nasoj strani...po ko zna koji put...
Nazaost ocito da nas sreca zaobilazi po kozna koji put...
Sto se Torresa tice jednostavno je momak bio dobro cuvan a uz to imao je premalo upotrebljivih lopti tako da nije nista konkretnije mogao uciniti ipak mislim da nam je Gerard bio nocas puno drugacije bi to sve izgledalo ali boze moj vazno je da smo pokazali da znamo igrati i da opet kazem svakom mozemo dati 4 gola i na kraju krajeva uzdignutog cela napustamo ovaj ciklus LP ..
Sad nas ocekuje utakmica sa Arsenalom koju nesmijemo kiksati i mislim da vec sada Rafa i igraci moraju poceti razmisljati o toj utakmici a ovu sto prije zaboraviti ...

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 14 apr 2009, 22:52

svaka cast igracima, pokazali su kako se bori za sveti dres, i da liverpool nikad ne treba otpisati(iako ni sam nisam vjerovao u cudo), ja prezadovoljan uz malo srece mogli smo proci...
svaka cast navijacima, jos jednom su pokazali kako se navija za svoj klub, ono na kraju YNWA je neprocjenjivo

svaka cast celziju na prolazu, sretno im protiv barse
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 14 apr 2009, 23:20

reds_forever je napisao/la:Ljudi gdje je torres bio veceras :?: Ja ga nisam triput vidjela :shock: sada jos iskrenije zalim sto gerrard nije igrao,mozda bismo sad vec razmisljali o barceloni,pokazali smo nas never give up duh i umalo nam se to vratilo,mogli smo povoljniji rezultat izvuc da je bilo vise tacnih dodavanja,ali vjerujte mi ja se i veceras ponosim sto sam red jer je bilo prica "chelsea ce vas nabusit" a eto,polufinale nam je nesretno izmaklo,trebala je biti malo bolja koncentracija u 2. poluvremenu,skrtel je puno grijesio,malouda je setkao po njegovoj strani kako je htio,konfuzna nam je odbrana bila,zanimljivo - prosli put autogol riisea,sada reine...nema veze i da...stvarno moram reci da su navijaci celzija pravo monotoni,pa kakvi su to navijaci koji pocinju navijat u 90 min :shock: :?: Nasi su se navijaci opet pokazali pravim i ponosnim,himna i podrska nasim igracima je bila perfektna,nazalost,sreca nije na nasoj strani...po ko zna koji put...
nerazumijem to da vam je polufinale izmaklo,,zar ste ga imali ???? bilo je uzbudjenja svih 90 minuta, liverpool bi mozda i prosao da reina nije napravio onu glupost ali dobro sta je tu je,,uvijek vazi ona izreka neka bolji prodje!!a sto se tice navijaca navijali su i jedni i drugi stvarno,,bilo je nervoze do koljena na obje strane, vjerujem da su neki dozivjeli stres na tekmi,,ipak ovakva se predstava ne dogadja svaki dan.....ja sam mislio da ce se ova utakmica zavrsiti eventualno 1:1 ili slicno da ce biri cvrsta,,mislio sam da ce se chelsea braniti ali to im nije poslo za rukkom pa su krenuli u ofanzifu sto im ide bolje, ali u svakom slucaju hiddink trener svih trenera u svijetu ovoga trenutka...svaka cast za liverpool jer su se borili do kraja kao lavovi...come on chelsea.
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 apr 2009, 23:24

Pozdrav svima.
Posto sam veceras navijao za Liverpool, jer su mi nekako najdrrazi u Engleskoj, odnosno prema njima gajim simpatije sto se tice Engleske lige, evo pokusat cu da igrace ocjenim.

Reina - mislim da je veceras kriv za dva gola, prvi ide cisto na njegovu ruku, jednostavno je spavao, a takodjer je po mom misljenju odgovoran i za drugi gol Chelsea (i ako je bio odlican udarac). Kad znas da protivnik ima toliko dobrih igraca koje izvode slobodnjake, moj Reina tada se u zivi zid postavlja pet igraca da se rizik svede na minimum, a ne kao ti cetiri.
Arbeloa - mislim da nije odigrao nista posebno, u prvom poluvremenu je bio dosta bolji, ali je u drugom totalno zakazao i Malouda je imao par prodora po njegovoj strani.
Carragher - mislim da je pokupuio sve sto je mogao i da nije ni krivac ni za jedan gol. Bio je gospodar svog 16-erca.
Skrtel - po misljenju je odigrao dosta dobro, mozda mu se moze malo pripisati sto je zakasnio kod prvog gola Chelsea. Opet bolji nego u prvoj utakmici kad je bio najlosiji na terenu.
Aurelio - osim gola imao nista vrijedno paznje. Ubacaji su mu bili katastrofa, ili ih niko nije mogao iskontrolisati ili su otisli u nebo Londona.
Mascherano - njega iskreno nisam puno primjetio, ali mislim da je odigrao solidno.
Xabi Alonso - bio je katastrofa, sto se tice ubacaja isto kao kod Aurelia, jos je sve to krunisao pogresnim dodavanjem iz kojeg je rezultirao treci gol Chelsea.
Lucas - stvarno neznam kakav je talenat u njemu vidio Liverpool. Kod gola imao je vise srece nego pameti, isto ja mislim da je bio zaduzen za Lamparda i nigdje ga nije bilo kad je ovaj dva put zatresao mrezu. Ako se varam da je bio zaduzen za Lamparda ispravite me.
Kuyt - imao je par prilika i mislim da je odigrao za njegove uslove dobru utakmicu koju je krunisao golom. Uvijek je po desnoj strani Liverpool-a vrsio pritisak na A.Cola koji je nekoliko puta morao pod pritiskom izbacivati loptu.
Benayoun - imao je par odlicnih prodora i htio je da budu izradjene akcije (mozda je malo pretjerivao), ali nije imao skim da odigra dobru akciju, trudio se, iznosio odlicno loptu sa svoje polovine, jedino je izgubio jedan duel sa Ivanovicem.
Torres - Liverpool je danas igrao sa dvet igraca, jer je Reina bio 12 igrac Chelsea, a Torres je samo fizicki bio prisutan na terenu. Imao je samo onaj jedan pokusaj sto je vrijedan spomena.
Ngog - bio je malo vremena na terenu, ali nije nista uradio vrijedno spomena.
Riera - takodjer bio malo vremena na terenu, ali je imao onu asistenciju kod cetvrtog gola.
Babel - nista vrijedno spomena
Benitez - ja neznam sta on njima govori u poluvremenu mozda pusta neke horor filmove jer ljudi ulaze u drugo poluvrijeme totalno isprepadani.

Jos bi napomenuo dvije tacke koje su bitne. Navijaci Liverpoola kao uvijek bili su odlicni, i pokazuju da su najbolji na svijetu sto se tice navijacke scene. Ja bih onakvim igracima kao sto je Drogba zabarnio da igraju fudbal iz par razloga.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.