Virtu4l je napisao/la:Te pizde sa lobotomije su dobile krila onoga trenutka kad je pitarski portal postao medijski partner sa FK Željezničar i kada je njihov logo osvanuo na zvaničnoj.
Od tog trenutka su se osilili kao onaj kojeg su predstavljali i počeli dijeliti raju na prave i one koji nisu pravi. Izlija je nakon posta o Amaru postao moderator na tom forumu, što je bio sasvim jasan signal sa čime imamo posla. Čovjek napiše da je Željo kupovao titule, i oni mu daju status moderatora, odnosno neko im naredi da to urade. Pametnom dosta.
Pa meni se prvom svidjela priča oko Misimovića u početku, kritikovao sam ovaj portal danima kada je Beganović napisao članak o dinastiji Misimović, privatno se veoma često svađao sa njim. Tek kada su me ubacili u tajni forum sam shvatio o čemu se tu radi i da je to zlo koje treba otjerati što dalje od Želje.
Ovo što se danas desilo nisam baš najbolje shvatio, ali vidim da je @raonffa na dnevnom redu i da su frizirali neki njegov post.
Pušite ga ublehe, mi smo još uvijek tu i podržavamo Željezničar.
Nazalost, nismo svi imali pristup tajnom forumu. Ja sam na svojoj kozi uvidio sta se radi, jbg, ispao naivan k'o francuska sobarica, a sve zbog vjere u Zelju i svih pozitivnih stvari koje su se tada desavale. Prvenstveno gradnja stadiona.
Medjutim, maske su totalno spale Amarovim povratkom. Do tada su stidljivo i u celofanu, perfidno pljuckali na Amara, a onda otvoreno skroz, sa nekih milion novih nickova koji su se odjednom namnozili. Ocito unaprijed spremno i dogovoreno. I onda kada pokusas da uzvratis, uvidis da su admini i moderatori otvoreno na strani pljuvaca, koji su zasticeni k'o polarni medvjedi. Dok se svaki afirmativni post o Amaru brisao.
Evo juce, ona pickica iz Breze @leon naziva @barbareza bindom. Hejjj...jednog starog navijaca, i covjeka cije smo postove rado citali, supcic naziva bindom bez ikakvih sankcija. Danas @bistrik, bivsi moderator odavde, nazva onaj forum bolesnim i da vise nece pisati, obrisase mu post u roku 20 sekundi.
Onaj forum je trenutno najvece zlo. Iskreno, nisam fan ni ovog, zbog dobro poznatih razloga iz proslosti, evo i ti si naveo jedan od njih. Ali ono tamo je totalno neprijateljski nastrojeno i ceka se samo pogodan trenutak za ofanzivu i nastavak rovarenja.