Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Probisvjet je napisao/la: Neka ispuni ono sto je obecao kovat cu ga u zvijezde. Normalno da se zamjerio. Moj koeficijenat inteligencije i obrazovanje mi daje pravo da ga meljam i g.... jer sam na osnovu njegovih obecanja dao mu glas. Na prevaru i laz ne treba ostati ravnodusan.
Ma ovo je prica za Senada bila, kaze bilo je predsjednika koji su slali poruke ko ce igrati, tako da je rekao ono sto smo svi znaliSariel1987 je napisao/la:posto je bio dobar s nalom vuce na mujkana pa nas je smajic nerviro...?ili pak grijesim u pretpostavci?
ili se pak osjeti ogorcenost na trenutnog predsjednika?
u svakom slucaju malo previse price za javnost. makar i uvijeno bilo..
perice pokrivaj svoju stranu , ne budi propuh a manje pricaj.
Uzeo te ko zadnjeg levataProbisvjet je napisao/la: jer sam na osnovu njegovih obecanja dao mu glas. Na prevaru i laz ne treba ostati ravnodusan.
Clan Skupstine,gdje to jos ima.Sariel1987 je napisao/la:al drug ikina slavi![]()
Ma kada je rekao da se na Tusnju igrao kao mali meni je suza krenula i stislo mi se u grlu i grudima, pa sam morao glasati za Jasmina.Beduin je napisao/la:Uzeo te ko zadnjeg levataProbisvjet je napisao/la: jer sam na osnovu njegovih obecanja dao mu glas. Na prevaru i laz ne treba ostati ravnodusan.![]()
![]()
Ja mu dado glas zbog drugih stvari koje su ukrasile nam grad, ali nakon Istocne tribine, sipova, "jake slobode" i njegovog igranja na Tusnju kao dijete, tuzicu ga za dusevnu bol i svaki moj uzdah.
Pa što ćeš se mučiti kada na kraj godine/sezone svakako sami oduSariel1987 je napisao/la:ha postalo vise i dosadno vikat uprava napolje
Dovoljno da pogledaš kartu sa utakmice i bit će ti jasno kako SISOJAŠ azmir podcijenjuje Slobodu Stavio je fk tuzla siti Tuzla a ispod piše samo FK SLOBODA nema Tuzla Toj LOPINI je krivo i sve će da uradi da bi svoj sisoje siti uvalio na buđet grada Pred utakmicu je rekao kad možete vi dobijati milion što nebi i jaSariel1987 je napisao/la:Sloga nije klub iz tuzle koliko god se aze trudio .
I njemu ce neko stati u kraj,akobogda.strujasamo je napisao/la:Dovoljno da pogledaš kartu sa utakmice i bit će ti jasno kako SISOJAŠ azmir podcijenjuje Slobodu Stavio je fk tuzla siti Tuzla a ispod piše samo FK SLOBODA nema Tuzla Toj LOPINI je krivo i sve će da uradi da bi svoj sisoje siti uvalio na buđet grada Pred utakmicu je rekao kad možete vi dobijati milion što nebi i jaSariel1987 je napisao/la:Sloga nije klub iz tuzle koliko god se aze trudio .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.