0-2BH_Dragon je napisao/la:GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ! ! ! !

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
0-2BH_Dragon je napisao/la:GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ! ! ! !
Sve je moguce moj @Virti jaro osim drvenog sporetaVirtu4l je napisao/la:Heh, ma koliko ja bio realan, ovo gore je nerealno (mozda i smijesno). Da igra Gerrard onda bi ostali u LP?Torres_9 je napisao/la:sta ne igra gerard,nista cao LP
Ma sve u svemu ovo je noc za pamtiti svaka cast nasim momcima bilo je svega i lose drugo poluvrijeme ali boze moj lopta je okrugla i toje to ..Torres_9 je napisao/la:**** ti prokletu srecu
ali i prosle godine su slicno prosli kako mi nemam tu srecuLFCBiH je napisao/la:Ma sve u svemu ovo je noc za pamtiti svaka cast nasim momcima bilo je svega i lose drugo poluvrijeme ali boze moj lopta je okrugla i toje to ..Torres_9 je napisao/la:**** ti prokletu srecu
fera je napisao/la:bože sacuvaj. ko da gledam da do karaja utakmice necemo ni osutati po golu. opet nas chelsea razbi u drugom poluvremenu. danas su chelsea-u pomogla 3 španca i to solidno Reina sa ovim smotanim intervenicjama, sudac jer je izmislio onaj preksaj iz kojeg je alex pogodio i rafa jer je izveo ovaj "fenomenalni" sastav a koliko vidim i sjajno posavjetovao tim na poluvremenu. mi bez gerrarda ne mozemo meda ne samo igracki neko i psihicki jer on je taj koji ponese tim. torres se opet ne vidi.....
Nazaost ocito da nas sreca zaobilazi po kozna koji put...reds_forever je napisao/la:Ljudi gdje je torres bio vecerasJa ga nisam triput vidjela
sada jos iskrenije zalim sto gerrard nije igrao,mozda bismo sad vec razmisljali o barceloni,pokazali smo nas never give up duh i umalo nam se to vratilo,mogli smo povoljniji rezultat izvuc da je bilo vise tacnih dodavanja,ali vjerujte mi ja se i veceras ponosim sto sam red jer je bilo prica "chelsea ce vas nabusit" a eto,polufinale nam je nesretno izmaklo,trebala je biti malo bolja koncentracija u 2. poluvremenu,skrtel je puno grijesio,malouda je setkao po njegovoj strani kako je htio,konfuzna nam je odbrana bila,zanimljivo - prosli put autogol riisea,sada reine...nema veze i da...stvarno moram reci da su navijaci celzija pravo monotoni,pa kakvi su to navijaci koji pocinju navijat u 90 min
![]()
Nasi su se navijaci opet pokazali pravim i ponosnim,himna i podrska nasim igracima je bila perfektna,nazalost,sreca nije na nasoj strani...po ko zna koji put...
nerazumijem to da vam je polufinale izmaklo,,zar ste ga imali ???? bilo je uzbudjenja svih 90 minuta, liverpool bi mozda i prosao da reina nije napravio onu glupost ali dobro sta je tu je,,uvijek vazi ona izreka neka bolji prodje!!a sto se tice navijaca navijali su i jedni i drugi stvarno,,bilo je nervoze do koljena na obje strane, vjerujem da su neki dozivjeli stres na tekmi,,ipak ovakva se predstava ne dogadja svaki dan.....ja sam mislio da ce se ova utakmica zavrsiti eventualno 1:1 ili slicno da ce biri cvrsta,,mislio sam da ce se chelsea braniti ali to im nije poslo za rukkom pa su krenuli u ofanzifu sto im ide bolje, ali u svakom slucaju hiddink trener svih trenera u svijetu ovoga trenutka...svaka cast za liverpool jer su se borili do kraja kao lavovi...come on chelsea.reds_forever je napisao/la:Ljudi gdje je torres bio vecerasJa ga nisam triput vidjela
sada jos iskrenije zalim sto gerrard nije igrao,mozda bismo sad vec razmisljali o barceloni,pokazali smo nas never give up duh i umalo nam se to vratilo,mogli smo povoljniji rezultat izvuc da je bilo vise tacnih dodavanja,ali vjerujte mi ja se i veceras ponosim sto sam red jer je bilo prica "chelsea ce vas nabusit" a eto,polufinale nam je nesretno izmaklo,trebala je biti malo bolja koncentracija u 2. poluvremenu,skrtel je puno grijesio,malouda je setkao po njegovoj strani kako je htio,konfuzna nam je odbrana bila,zanimljivo - prosli put autogol riisea,sada reine...nema veze i da...stvarno moram reci da su navijaci celzija pravo monotoni,pa kakvi su to navijaci koji pocinju navijat u 90 min
![]()
Nasi su se navijaci opet pokazali pravim i ponosnim,himna i podrska nasim igracima je bila perfektna,nazalost,sreca nije na nasoj strani...po ko zna koji put...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.