Daj Željovac,nemoj zajebavati da si sve ovo napisao prije tekmi?Željovac je napisao/la:Pa u kašike. Isto k'o i Pirke.nick je napisao/la:![]()
![]()
u kakav fildjan si ti gledo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Daj Željovac,nemoj zajebavati da si sve ovo napisao prije tekmi?Željovac je napisao/la:Pa u kašike. Isto k'o i Pirke.nick je napisao/la:![]()
![]()
almin9 je napisao/la:tm84 je napisao/la:
6 polufinala
Interesantno je da ce Celik sva polufinala izborio nakon osamostaljena Bosne i Hercegovine.
Pa šta ti brojiš? Jugoslaviju?![]()
![]()
Pogledaj Pirketov originalni post i citatTarantino je napisao/la:Daj Željovac,nemoj zajebavati da si sve ovo napisao prije tekmi?Željovac je napisao/la:Pa u kašike. Isto k'o i Pirke.nick je napisao/la:![]()
![]()
Legenda si.
Mislio sam da su komsije jace i da ce biti barem malo neizvjesnije ..Stole iz Bora je napisao/la:Ovo su ekipe koje bi trebale proci dalje.Stole iz Bora je napisao/la:Parovi 1/4 finala kupa BiH:
Sarajevo - Široki Brijeg
Željezničar - Branitelj
Zrinjski - Čelik
Olimpic - Sloboda
Za Zelju necu da komentarisem jer sam to prognozirao navijacki a i onako realno razlika je u kvaliteti.
Celik trenutno ima bolju ekipu od Zrinjskog a i bolje igre pruzaju. Ono sto su pokazali na Grbavici pa protiv Sirokog im daje za pravo da su favoriti u dvije utakmice. Cak mislim da u Mostaru nece izgubiti.
Olimpicu dajem omjer 55:45 da ce proci dalje i to ce biti dvije neizvjesne utakmice. Olimpic je ipak ekipa koja zna igrati i na strani dok Sloboda to jos nije pokazala. Sve ce zavisiti od prve utakmice.
Sarajevo-Siroki nemam, iskreno, pojma. Tu su negdje kvalitetom s tim sto je ekipa Sarajeva oslabljena neigranjem prvog golmana a pitanje je koliko moze rezervni golman protiv odlicnih napadaca Sirokog. 50-50
Šta ti radiš na ovoj temi?UPS je napisao/la:Ma hajde, jel to iskreno?A prepao si se garant dok si gledao nase utakmice na TV-u
Znači.almin9 je napisao/la:Imam pitanje u vezi kupa...
Ovako, ako Željezničar bude u finalu kupa i 2. ili 3. u Premijer ligi i dobije npr. Čelik u finalu i pobjedi ga. Da li to znači, pošto je Željo već Premijer ligom izborio nastup u Evropi, da i Čelik izlazi?![]()
![]()
a mozda bi i najbolje za finale bilo da igraju zeljo-celik, a time i za celik jer ce zeljo vjerovatno kroz ligu izboriti evropu, a tako bi onda tamo sa njim i celik...sretno objema ekipama!almin9 je napisao/la:Imam pitanje u vezi kupa...
Ovako, ako Željezničar bude u finalu kupa i 2. ili 3. u Premijer ligi i dobije npr. Čelik u finalu i pobjedi ga. Da li to znači, pošto je Željo već Premijer ligom izborio nastup u Evropi, da i Čelik izlazi?![]()
![]()
quote godine definitivnoxavi26 je napisao/la:a mozda bi i najbolje za finale bilo da igraju zeljo-celik, a time i za celik jer ce zeljo vjerovatno kroz ligu izboriti evropu, a tako bi onda tamo sa njim i celik...sretno objema ekipama!almin9 je napisao/la:Imam pitanje u vezi kupa...
![]()
Ne znači.avlami97 je napisao/la:Znači.almin9 je napisao/la:Imam pitanje u vezi kupa...
![]()
mislim da ti nisi u pravu! a i postenije je da ide finalist u evropu, nego 4. tim iz prvenstva..elSaik je napisao/la:Ne znači.avlami97 je napisao/la:Znači.almin9 je napisao/la:Imam pitanje u vezi kupa...
![]()
Čelik bi išao u Europu kao finalist Kupa samo ukoliko bi Željo bio prvak BiH. Ukoliko Željo bude 2. ili 3., a osvoji kup, onda u Europu ne ide finalist kupa nego 4. tim iz Lige.
Ma djaba, ja jos jutros napisa kako ide ali oni i dalje po svome ...Seyo_TM je napisao/la:Postenije ili ne, takvo je pravilo...prosle sezone smo raspravljali oko ovoga na nasoj temi...
Nidje veze pricamislim da ti nisi u pravu! a i postenije je da ide finalist u evropu, nego 4. tim iz prvenstva..
NIšta onda, treba ih izbaciti u polufinalu, da nikad ne saznaju.Stole iz Bora je napisao/la:Ma djaba, ja jos jutros napisa kako ide ali oni i dalje po svome ...Seyo_TM je napisao/la:Postenije ili ne, takvo je pravilo...prosle sezone smo raspravljali oko ovoga na nasoj temi...
daješ netočne informacije!Seyo_TM je napisao/la:Postenije ili ne, takvo je pravilo...prosle sezone smo raspravljali oko ovoga na nasoj temi...
Kao prvo nitko nigdje ne ide jer ce nas suspendirat!
Kao drugo, pravila su ova:
1.pretkola LP
2.pretkola Uefa
3.pretkola Uefa
4.pobjednik Kupa
dalje solucije su sljedeće:
1. ako su na pozicijama 1-4 koje vode u Europu iste momcadi kao u finalu Kupa(nebitno tko osvoji) onda u Europu ide momčad koja je završila na 4.poziciji u prvenstvu
2. ako je samo jedna momčad koja je u finalu kupa (u slucaju da ga osvoji) zavrsila na 1-4 pozicije onda ide ona momčad koja je bila u finalu Kupa (naravno ako ne podrazumijeva soluciju 1)
ovo je 100%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.