Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Da mi smo budale jer se nadamo dobrim rezultatima a ti si pametan jer zelis da se obrukamo pa da mozes srat.
I dosadan si ko qrac.
I dosadan si ko qrac.
Ti i slicni nemate dovoljnio intelektualnih sposobnosti, da stvorite situaciju u kojoj se mozete radovati. 

Imamo doigravanje, koliko izbornika u nasoj povijesti se moglo pohvaliti slicnim uspjehom? I koliko njih koji su izborili baraz su imali mnogo bolji roster? Ma hajte molim vas... 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Što jes jes, ostaće Prosinečki upamćen kao jedini selektor koji je igrao baraž a završio predzadnji u grupi. Babuka. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Dosadan si, nemas pojma, zivis za lose rezultate da mozes srat po forumu.DrFilgud je napisao/la:Ti i slicni nemate dovoljnio intelektualnih sposobnosti, da stvorite situaciju u kojoj se mozete radovati.
Nakon 4 kola si proglasio kvalifikacije propalima, pobjedu nazivas historijskom blamazom.
Kad shvatis da smo prosjek reprezentacija i da mozemo privući samo prosjecne sektore, bit ce ti lakse.
Ne znam sto si me se dovezo? Ti si meni potpuno neinteresantan tip, bez veze se nerviras. Stavis me na ignore... 

Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 04 sep 2019, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ako Finska pobijedi Grcku, nama ne ostaje nista drugo nego da pobijedimo ili Italiju ili Grcku, ili izvučemo dva remija u te dvije tekme, sto opet nije nerealno...kao sto nije nerealno da Finska kiksa kod kuce protiv Armenije pa da nam ne trebaju pobjede protiv Italije i Grcke...pricate o Finskoj kao da je Spanija, a zapravo pad mora uslijediti, prije ili kasnije...vidite da je grupa luda s neočekivanim rezultatima, tako da sve je moguće.
Polahko, sacekajmo sledeca dva kola i znat cemo na cemu smo.
Polahko, sacekajmo sledeca dva kola i znat cemo na cemu smo.
- JavierBosnia
- Kontakt:
DrFilgud je napisao/la:![]()
Pa dovoljno je da Finska sutra uzme Grke i mi se mozemo pripremati za baraz.

Evo jedan takav scenarij, koji je potpuno realan, ja vjerujem u neki ovakav ishod. Why not?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Da eto, Armenija ce remizirati sa Lihenstajnom i onda sa Finskom, a onda ce srusiti Grcku 2-0 

- JavierBosnia
- Kontakt:
Lud je onaj ko misli da ce Talijani ili neko zavrsiti bez porazaVucevich je napisao/la:Da eto, Armenija ce remizirati sa Lihenstajnom i onda sa Finskom, a onda ce srusiti Grcku 2-0
Isto tako i Finska i Grcka ce inati ozbiljan neki kiks
Armenija kvalitetom moze kuci dobiti Grke
A svakako Armenija i Grcka nebitno nisu u utrci za prva dva mjesta, ne vidim zasto ne bi Fincina bod uzeli
-
- Kontakt:
Finci će dobiti Armeniju, a mi nećemo uzeti bod Italiji + ćemo kiksati protiv Finske ili Grčke možda čak i Armenije.
Robi i njegova menadžerska selekcija nemaju kvalitet da zavrse među prva dva u ovoj smiješnoj grupi.
Robi i njegova menadžerska selekcija nemaju kvalitet da zavrse među prva dva u ovoj smiješnoj grupi.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Čuj mi da remiziramo sa Italijom 
Koje su ovo kvalifikacije da se na najjačim ekipama izvlačimo i uvijek isto završi. U najboljem slučaju ćemo gledati onakvu utakmicu kao u Torinu, možda i povedemo ali kad tad će uslijediti hladan tuš. Preveliki smo mi luzeri za nešto više nažalost.

Koje su ovo kvalifikacije da se na najjačim ekipama izvlačimo i uvijek isto završi. U najboljem slučaju ćemo gledati onakvu utakmicu kao u Torinu, možda i povedemo ali kad tad će uslijediti hladan tuš. Preveliki smo mi luzeri za nešto više nažalost.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne znam, vjerujem da je moguce
Kvalitetom smo bolji od svih za drugo mjesto
A jediji u ovoj grupi mozemo igrati sa Italijom
Na kraju krajeva ima baraz i repke koje nisu jace od nas
Cuj nisu u utrci, a ljudi ispred nas na tabeliJavierBosnia je napisao/la:Lud je onaj ko misli da ce Talijani ili neko zavrsiti bez porazaVucevich je napisao/la:Da eto, Armenija ce remizirati sa Lihenstajnom i onda sa Finskom, a onda ce srusiti Grcku 2-0
Isto tako i Finska i Grcka ce inati ozbiljan neki kiks
Armenija kvalitetom moze kuci dobiti Grke
A svakako Armenija i Grcka nebitno nisu u utrci za prva dva mjesta, ne vidim zasto ne bi Fincina bod uzeli

Da li znas kada je Finska zadnji put izgubila ili primila gol na domacem terenu? Istrazi pa vidi ako mozes to naci, pa ces vidjeti zasto Armenija njima nece biti problem.
Jel sa Roberom?JavierBosnia je napisao/la:Ne znam, vjerujem da je moguce
To me zanima, da li cete prihvatiti da covjek treba da ode ako se ne plasiramo kroz kvalifikacije?
Ja nemam problem da se pospem pepelom , ako se plasiramo.
Ovo i pisem ne bi li se bar malo mobilisala kriticka javnost protiv ovih sarlatana.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 04 sep 2019, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Da ispred nas su nakon 4 utakmice. Izvini
Gdje ce biti Armenija i Grcka nakon 2 kola, iza nas. Eto
Gdje ce biti Armenija i Grcka nakon 2 kola, iza nas. Eto
- Goalgetter
- Kontakt:
Finska da kiksa kod kuce protiv Armenije? Nema sanse druzeJavierBosnia je napisao/la:
Evo jedan takav scenarij, koji je potpuno realan, ja vjerujem u neki ovakav ishod. Why not?

Goalgetter je napisao/la:Finska da kiksa kod kuce protiv Armenije? Nema sanse druzeJavierBosnia je napisao/la:

- JavierBosnia
- Kontakt:
Podrzavao sam ja Filgude od samog pocetka Robija. Ali vremenom gubim povjerenje i mislio sam da debelo zna sta radi, ali sve manje vjerujem u to.
Ipak s druge strane imat ce moju podrasku sve dok bude selektor, a i nakon kvalifikacija mialim da je najbolje da ostane i osradi i baraz, on ga je zasluzio neka ga i odradi.
Konacni cilj, plasman ili neplasman na Euro treba tek odluciti o njegovoj sudbini. Nemamo boljih, sjetite se ko je bio u izboru za selektora..
Ipak s druge strane imat ce moju podrasku sve dok bude selektor, a i nakon kvalifikacija mialim da je najbolje da ostane i osradi i baraz, on ga je zasluzio neka ga i odradi.
Konacni cilj, plasman ili neplasman na Euro treba tek odluciti o njegovoj sudbini. Nemamo boljih, sjetite se ko je bio u izboru za selektora..
Dakle ti gubis povjerenje u njega, ne vjerujes da zna sta radi, ipak mislis da treba ostati i u barazu.JavierBosnia je napisao/la:Podrzavao sam ja Filgude od samog pocetka Robija. Ali vremenom gubim povjerenje i mislio sam da debelo zna sta radi, ali sve manje vjerujem u to.

Majstore, to je neki vid mazohizma ili ti je Prosinecki nesto u rodu.
Pusticemo ga da upropasti kvalifikacije, pa baraz, pa cemo diskutovati o njegovoj sudbini.

Ja se bojim ovakvog scenarija, jer kod nas su najludji scenariji uvijek realnost.