BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Jes propo onaj Salanović garant puši droge
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma sa ozbiljnim pristupom još uvijek možeš natrpati poneku selekciju tipa Lihtenštajn, Gibraltar, Andora, Farski Otoci, recimo već Luksemburg je nešto ozbiljniji protivnik kao i te baltičke zemlje.Din je napisao/la:Nije više nikome lako zabiti 5 golova, ili više. Ranije se Estonija dobivala 7:0, čak nedavno i 5:0. Nije lako bilo ni Grcima ni Fincima protiv Lihtenštajna. Teško su izborili pobjede.Raonffa je napisao/la:Treba im neko reći da bi gol razlika na kraju mogla odlučiti putnika na Euro, pa nek' malo oznoje guzove i probaju dobiti Lihtenštajn 5+ razlikom, iako opet očekujem mrljavih 2-3 gola.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Raonffa je napisao/la:Ma sa ozbiljnim pristupom još uvijek možeš natrpati poneku selekciju tipa Lihtenštajn, Gibraltar, Andora, Farski Otoci, recimo već Luksemburg je nešto ozbiljniji protivnik kao i te baltičke zemlje.Din je napisao/la:Nije više nikome lako zabiti 5 golova, ili više. Ranije se Estonija dobivala 7:0, čak nedavno i 5:0. Nije lako bilo ni Grcima ni Fincima protiv Lihtenštajna. Teško su izborili pobjede.Raonffa je napisao/la:Treba im neko reći da bi gol razlika na kraju mogla odlučiti putnika na Euro, pa nek' malo oznoje guzove i probaju dobiti Lihtenštajn 5+ razlikom, iako opet očekujem mrljavih 2-3 gola.
Možda je bolje čuvati se i ne umarati se previše, pa hez većih problema dobiti i Armeniju.
Gleda se gol razlika, ali tek nakon medjusobnog duela.
Stoga treba mlatnuti Finsku bar 2:0, ocekujem da cemo svakako imati bolju gol razliku, a u Grckoj izvuci bar remi s golovima...moze i bez golova, uvijek smo od njih imali bolju ukupnu gol razliku.
Stoga treba mlatnuti Finsku bar 2:0, ocekujem da cemo svakako imati bolju gol razliku, a u Grckoj izvuci bar remi s golovima...moze i bez golova, uvijek smo od njih imali bolju ukupnu gol razliku.
tučemo mumijeve 3+
Ma svejedno, što se mene lično tiče mogu dobiti i 1:0, al' kontam zbog te moguće gol razlike, a i prvenstveno zato da se malo napune samopouzdanjem pred odlučujuće mečeve.Din je napisao/la: Možda je bolje čuvati se i ne umarati se previše, pa hez većih problema dobiti i Armeniju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
protiv armenaca se zaustaviti na dvici, žao mi tog naroda koji je kao i mi prosao torturu turaka
UEFA - međusobni skorRaonffa je napisao/la:Treba im neko reći da bi gol razlika na kraju mogla odlučiti putnika na Euro, pa nek' malo oznoje guzove i probaju dobiti Lihtenštajn 5+ razlikom, iako opet očekujem mrljavih 2-3 gola.
FIFA - gol-razlika
Mogla bi odlučiti u slučaju da imamo isto bodova kao Finci i da ih uzmemo 2-0.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Znam, al' eto kontam da nije nerealno da to tako i bude.Mokes je napisao/la:UEFA - međusobni skorRaonffa je napisao/la:Treba im neko reći da bi gol razlika na kraju mogla odlučiti putnika na Euro, pa nek' malo oznoje guzove i probaju dobiti Lihtenštajn 5+ razlikom, iako opet očekujem mrljavih 2-3 gola.
FIFA - gol-razlika
Mogla bi odlučiti u slučaju da imamo isto bodova kao Finci i da ih uzmemo 2-0.
Asmira nije zvao zato što igra u Azerbejdžanu sad, žele se izbjeći nemili događaji. Pozdravljam mudru odluku selektora.Varg je napisao/la:protiv armenaca se zaustaviti na dvici, žao mi tog naroda koji je kao i mi prosao torturu turaka
Vidiš, ni to nije nemoguće. Nego, zna li ko, jesu li Armenija i Azerbejdžan još u ratu? Ako nisu, zašto prave probleme sportistima tipa Miktarijana iz Arsenala koji nije mogao da igra u finalu Europa Lige, naprimjer. Ili, bolje pitanje, zašto kojeg vraga UEFA daje Bakuu privilegiju da bude domaćin takvog meča?Osim13 je napisao/la:Asmira nije zvao zato što igra u Azerbejdžanu sad, žele se izbjeći nemili događaji. Pozdravljam mudru odluku selektora.Varg je napisao/la:protiv armenaca se zaustaviti na dvici, žao mi tog naroda koji je kao i mi prosao torturu turaka
Msm da nisu nikad potpisali neko zvanično primirjeDin je napisao/la:Vidiš, ni to nije nemoguće. Nego, zna li ko, jesu li Armenija i Azerbejdžan još u ratu? Ako nisu, zašto prave probleme sportistima tipa Miktarijana iz Arsenala koji nije mogao da igra u finalu Europa Lige, naprimjer. Ili, bolje pitanje, zašto kojeg vraga UEFA daje Bakuu privilegiju da bude domaćin takvog meča?Osim13 je napisao/la:Asmira nije zvao zato što igra u Azerbejdžanu sad, žele se izbjeći nemili događaji. Pozdravljam mudru odluku selektora.Varg je napisao/la:protiv armenaca se zaustaviti na dvici, žao mi tog naroda koji je kao i mi prosao torturu turaka

Nije on da nije mogo, mogo je, Azeri su rekli da moze bez problema doci i igrati. On nije htio otici, radi stvari koje su se desavale. Nece da se popisa po svom narodu, vec ponosito odbio odlazak.Din je napisao/la:Vidiš, ni to nije nemoguće. Nego, zna li ko, jesu li Armenija i Azerbejdžan još u ratu? Ako nisu, zašto prave probleme sportistima tipa Miktarijana iz Arsenala koji nije mogao da igra u finalu Europa Lige, naprimjer. Ili, bolje pitanje, zašto kojeg vraga UEFA daje Bakuu privilegiju da bude domaćin takvog meča?Osim13 je napisao/la:Asmira nije zvao zato što igra u Azerbejdžanu sad, žele se izbjeći nemili događaji. Pozdravljam mudru odluku selektora.Varg je napisao/la:protiv armenaca se zaustaviti na dvici, žao mi tog naroda koji je kao i mi prosao torturu turaka
IGRAJ BOSNO IGRAJ I POBJEDI..
Nisam znao da smo u toliko lošoj sitaciji da su igrači čak odlučili ovaj put da treniraju u trening centru.
Ne pamtim kad je manja zainteresovanost bila za reprezentaciju.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Salanović: Iz respekta prema BiH neću slaviti ako dam gol

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Yebote evo tek maloprije skontao da sutra igramo sa Lihtenštajnom 
Biće gusto, biće 2-1.

Biće gusto, biće 2-1.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Jesu u ratu, više neka vrsta 'hladnog rata' sa ponekim oružanim incidentima na granici te armenske regije unutar Azerbejdžana.Din je napisao/la:Vidiš, ni to nije nemoguće. Nego, zna li ko, jesu li Armenija i Azerbejdžan još u ratu? Ako nisu, zašto prave probleme sportistima tipa Miktarijana iz Arsenala koji nije mogao da igra u finalu Europa Lige, naprimjer. Ili, bolje pitanje, zašto kojeg vraga UEFA daje Bakuu privilegiju da bude domaćin takvog meča?Osim13 je napisao/la:Asmira nije zvao zato što igra u Azerbejdžanu sad, žele se izbjeći nemili događaji. Pozdravljam mudru odluku selektora.Varg je napisao/la:protiv armenaca se zaustaviti na dvici, žao mi tog naroda koji je kao i mi prosao torturu turaka
Nikog ne zanima taj sukob previše, zato se i ne rješava. Rusi tu sve kontrolišu, kada oni odluče da se to riješi onda će se riješiti.
Oni podržavaju Armeniju samo da Azeri ne bi ostvarili full prosperitet sa naftom i ostalim bogatstvima, ali trude se da ne bude nasilja da se ne bi uključio i ostatak svijeta. Za sada im ide dobro i ta pat pozicija će se održavati još dugo vremena.
Što se tiče Bakua i EL, Azeri se probijaju na svjetsko tržište zahvaljujući toj nafti, pare, moć i ostalo.
Džeko na ovom intervjuu izgleda ko da pet dana nije spavao.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 203 gosta.