Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Vucevich

Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post Postao/la Vucevich » 04 sep 2019, 13:28

:bih: Kmeljesncnr i Amaw na aparatima

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 04 sep 2019, 13:30

Rokoko87 je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:
:bih: , veliki profesionalac i gospodin Robert Prosinecki.
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Vucevich je napisao/la:Odvratna je ova kampanja protiv Roberta. Nismo ga zasluzili kao trenera.

HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 04 sep 2019, 13:39

Vucevich je napisao/la:Jos ne mogu shvatiti kako pojedinci pisu da su "vise bili za Amara". Gdje, kako? :rol: :rol: :rol:
Stručnjak :tokralju:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 04 sep 2019, 13:56

Rokoko87 je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:Jos ne mogu shvatiti kako pojedinci pisu da su "vise bili za Amara". Gdje, kako? :rol: :rol: :rol:
Stručnjak :tokralju:
Vucevich je napisao/la: Najveci uspjeh u historiji Azerbejdzanske reprezentacije je napravio Robert Prosinecki.
:rol:
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 04 sep 2019, 14:02

Vucevich je napisao/la:I Bazdarevic je znao mnogo pricat, cekamo da vidimo kako cemo igrati prije neke analize.
:tokralju:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 04 sep 2019, 14:16

let3 je napisao/la:
DrFilgud je napisao/la: Prosinecki je salabajzer kojem treba puhati za vrat, a ne braniti ga da se osjeca siguran u svom neradu.
:thumbup:

Samo bi ispravio, Prosinecki je salabajzer koje je trebao biti nogiran isto vece kada je strašni Teemu Pukki natrpao njegovu prćiju.
Tad je vec trebao biti bivši, a on je uspio izgubiti poslije toga i u Italiji i tako šanse za plasman svesti na minimum.

Ovdje neznalice i dalje misle da cemo završiti među prve dvije :rol: iako realnost govori da nam Italija bježi 8 bodova, a Finska 5 :lol:
Kad bi to kod nas islo tako ne bi bili Bosna, nego neka normalna drzava :roll:
Sanse da Prosinecki dobije nogu prije kraja kvalifikacija su minimalne, zato treba s njim pokusati uraditi sto se moze.
Istovremeno treba mu se pripremati otkaz isti dan kad se kvalifikacije zavrse, pa pokusati proizvesti pozitivan sok u barazu s novim selektorom.

Yebi ga, nasa je navika da trpimo selektore i kada se iz aviona vidi da ne mogu nista uraditi.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 04 sep 2019, 15:18

Srebro naše garant
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 04 sep 2019, 15:39

let3 je napisao/la:
DrFilgud je napisao/la: Prosinecki je salabajzer kojem treba puhati za vrat, a ne braniti ga da se osjeca siguran u svom neradu.

Samo bi ispravio, Prosinecki je salabajzer koje je trebao biti nogiran isto vece kada je strašni Teemu Pukki natrpao njegovu prćiju.
Tad je vec trebao biti bivši, a on je uspio izgubiti poslije toga i u Italiji i tako šanse za plasman svesti na minimum.

Ovdje neznalice i dalje misle da cemo završiti među prve dvije :rol: iako realnost govori da nam Italija bježi 8 bodova, a Finska 5 :lol:
Trebao biti nogiran nakon prvog poraza u zvanicnim utakmicama, prethodno plasman u A-Ligu nacija...i tek 2.poraza (Spanija i Finska) u 12 utakmica u zvanicnim terminima.
Tek ako frajer kiksa protiv Armenije se moze pricati o tome jer ce borba za EP kroz kvalifikacije ostati samo teorijska.
Mi ako pobijedimo Armeniju u nedjelju, a to nam je najvažnija utakmica do kraja kvalifikacija, gledat cete Robija i na EP naredne godine na klupi bh reprezentacije.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 04 sep 2019, 17:06

hurem je napisao/la: Trebao biti nogiran nakon prvog poraza u zvanicnim utakmicama, prethodno plasman u A-Ligu nacija...i tek 2.poraza (Spanija i Finska) u 12 utakmica u zvanicnim terminima.
Tek ako frajer kiksa protiv Armenije se moze pricati o tome jer ce borba za EP kroz kvalifikacije ostati samo teorijska.
Mi ako pobijedimo Armeniju u nedjelju, a to nam je najvažnija utakmica do kraja kvalifikacija, gledat cete Robija i na EP naredne godine na klupi bh reprezentacije.
Koliko ja poznajem matematiku, u 4 kvalifikacijske utakmice imamo dva poraza, remi i pobjedu.
To jest 4 boda, Ispravi me ako grijesim ? :? Samo jedan bod iz tri utakmice protiv direktnih rivala za 1. i 2. mjesto.
Vec se uveliko treba kritikovati, pa i pricati o smjeni.
Pogotovo zato sto je ono sto smo vidjeli na terenu, puno losije od rezultata koje imamo s Prosineckim.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 04 sep 2019, 17:22

DrFilgud je napisao/la:
hurem je napisao/la: Trebao biti nogiran nakon prvog poraza u zvanicnim utakmicama, prethodno plasman u A-Ligu nacija...i tek 2.poraza (Spanija i Finska) u 12 utakmica u zvanicnim terminima.
Koliko ja poznajem matematiku, u 4 kvalifikacijske utakmice imamo dva poraza, remi i pobjedu.
To jest 4 boda, Ispravi me ako grijesim ? :? Samo jedan bod iz tri utakmice protiv direktnih rivala za 1. i 2. mjesto.
Vec se uveliko treba kritikovati, pa i pricati o smjeni.
Pogotovo zato sto je ono sto smo vidjeli na terenu, puno losije od rezultata koje imamo s Prosineckim.
Italija je uslijedila pos.Finske...a @let3 je rekao da je Robi trebao biti nogiran nakon Finske, sto je nigdje veze.
Italija nije direktan rival ni nama niti bilo kome u grupi, ni bila, niti ce biti. Direktni rivali su Grcka i Finska (mozda vremenom i Armenija to postane, ko zna)...Mi 1 bod za sada, Grci 1, Finci 3. Ako ukljucis i Armeniju, BiH 4, Finska 6, Grcka 1, Armenija 3.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 04 sep 2019, 18:16

Vec u nedjelju prije 17h mi cemo biti treci na tabeli sa malim zaostatkom za drugoplasiranom ekipom ili mozda cak vec na diobi drugog mjesta ;)
Ostat ce jos 4 utakmice do kraja kvalifikacija, a od toga jedan mec je u Zenici protiv Finkse, drugi protiv Lihtenstajna ;)
Zato samo opusteno, no sikiriki. Ove kvalifikacije za Europsko prvenstvo ce ostati upisane zlatnim slovima kao najuspjesnije u nasoj historiji :bih:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 sep 2019, 18:18

Kad uzmemo 6 bodova pa se narod digne..

slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 04 sep 2019, 18:47

JohnCleese je napisao/la:Vec u nedjelju prije 17h mi cemo biti treci na tabeli sa malim zaostatkom za drugoplasiranom ekipom ili mozda cak vec na diobi drugog mjesta ;)
Ostat ce jos 4 utakmice do kraja kvalifikacija, a od toga jedan mec je u Zenici protiv Finkse, drugi protiv Lihtenstajna ;)
Zato samo opusteno, no sikiriki. Ove kvalifikacije za Europsko prvenstvo ce ostati upisane zlatnim slovima kao najuspjesnije u nasoj historiji :bih:
To je jedino moguce ako pobjedimo svaku utakmicu do kraja :lol:

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 04 sep 2019, 19:02

Vucevich je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Vec u nedjelju prije 17h mi cemo biti treci na tabeli sa malim zaostatkom za drugoplasiranom ekipom ili mozda cak vec na diobi drugog mjesta ;)
To je jedino moguce ako pobjedimo svaku utakmicu do kraja :lol:
:lol:
Pa dovoljno je da Finska sutra uzme Grke i mi se mozemo pripremati za baraz.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 sep 2019, 19:11

hurem je napisao/la:
let3 je napisao/la:

Trebao biti nogiran nakon prvog poraza u zvanicnim utakmicama, prethodno plasman u A-Ligu nacija...i tek 2.poraza (Spanija i Finska) u 12 utakmica u zvanicnim terminima.
Šta bolan nakon prvog poraza ?

Žutu neznalicu prvo popišala velesila Finska, a par dana poslije i Italija, osvojio 0 poena u dvije jako bitne utakmice :tokralju: šta je to, nego za otkaza.
I još nešto, Finska ako pobjedi Grčku (što je vrlo moguce), e onda je halali Huso materi :salut: što se tice price oko tog drugog mjesta.
Finska nam vec bježi 5 bodova, a to niko nece da primjeti :lol: Pravimo se da smo tu negdje sa njima :rol: nevjerovatno. Zapravo, mi smo bolji samo od Lihtenštajna :lol: a ko fol se furamo na neki plasman :tokralju:

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 04 sep 2019, 19:31

let3 je napisao/la: Šta bolan nakon prvog poraza ?

Žutu neznalicu prvo popišala velesila Finska, a par dana poslije i Italija, osvojio 0 poena u dvije jako bitne utakmice :tokralju:
I još nešto, Finska ako pobjedi Grčku (što je vrlo moguce), e onda je halali Huso materi :salut: što se tice price oko tog drugog mjesta.
Finska nam vec bježi 5 bodova, a to niko nece da primjeti :lol: Pravimo se da smo tu negdje sa njima :rol: nevjerovatno. Zapravo, mi smo bolji samo od Lihtenštajna :lol: a ko fol se furamo na neki plasman :tokralju:
Ma ja ba :lol:
Ovdje vazi ona " jel ti vjerujes meni ili svojim ocima?"
Peti u grupi nakon cetiri tekme, 1 bod iz tri tekme protiv direktnih konkurenata.
Kad vidi, onaj kaze "ako izgubimo od Armenije, treba se zabrinuti"
Ovaj prica o najboljem ciklusu kvalifikacija :facepalm:
Jos samo treba neko da tvrdi da je zemlja ravna ploca... :crazy:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 sep 2019, 19:37

DrFilgud je napisao/la:

Žutu neznalicu prvo popišala velesila Finska, a par dana poslije i Italija, osvojio 0 poena u dvije jako bitne utakmice :tokralju:
Peti u grupi nakon cetiri tekme, 1 bod iz tri tekme protiv direktnih konkurenata.
Ama možemo mi pobjediti Armeniju 10-0 (mada ce i to biti gusta utakmica). Ali ako Finska pobjedi Grčku, automatski ce se popišati po našoj eventualnoj pobjedi u Armeniji. I ostaje ista razlika 5 bodova, a kola sve manje :lol:
Ovdje neki ne kontaju osnove matematike i kako to ide. Da ovo nije liga od 38 kola pa da imaš komociju za par kikseva, da je svaka utakmica i svaki bod bitan, da nema vremena za popravni. To i jest smisao kvalifikacije koje je Finska ocito mnogo ozbiljnije shvatila od žutog šarlatana.

I ko nama uopšte garantuje da cemo mi pobjediti Finsku u Zenici, da tu imamo sigurna tri boda ? odakle nama pravo da se nešto dižemo i kurchimo, kad uopšte nismo bolja ekipa od njih.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 04 sep 2019, 19:41

let3 je napisao/la:
DrFilgud je napisao/la:

Ama možemo mi pobjediti Armeniju 10-0 (mada ce i to biti gusta utakmica). Ali ako Finska pobjedi Grčku, automatski ce se popišati po našoj eventualnoj pobjedi u Armeniji. I ostaje ista razlika 5 bodova, a kola sve manje :lol:
Ovdje neki ne kontaju osnove matematike i kako to ide. Da ovo nije liga od 38 kola pa da imaš komociju za par kikseva, da je svaka utakmica i svaki bod bitan, da nema vremena za popravni. To i jest smisao kvalifikacije koje je Finska ocito mnogo ozbiljnije shvatila od žutog šarlatana.

I ko nama uopšte garantuje da cemo mi pobjediti Finsku u Zenici, da tu imamo sigurna tri boda ? odakle nama pravo da se nešto dižemo i kurchimo, kad uopšte nismo bolja ekipa od njih.
Ako dobiju grcku imat ce 12 boba,a mi 10 nakon ovog ciklusa.Osim ako ne iznenade italiju,itekako imamo sansu
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 04 sep 2019, 19:45

let3 je napisao/la:
DrFilgud je napisao/la: Ama možemo mi pobjediti Armeniju 10-0 (mada ce i to biti gusta utakmica). Ali ako Finska pobjedi Grčku, automatski ce se popišati po našoj eventualnoj pobjedi u Armeniji. I ostaje ista razlika 5 bodova, a kola sve manje :lol:

Oni zive u iluzijama da ekipa koja u cetiri utakmice osvoji 1 poen, moze u ostalih sest osvojiti 15 poena :roll:
Kamo srece, ali se takve stvari rijetko dogadjaju. Pogotovo se ne dogadjaju mentalnim patuljcima poput nas.

Mozda bi i moglo, ali zato treba svi da skocimo ko jedan i graknemo, da im j..... sve na kamaru, i selektoru, i savezu, i igracima....
A kod nas se jos ne smije postaviti pitanje Prosineckom :facepalm:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut i 21 gost.