FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Derdiyok
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Derdiyok » 03 sep 2019, 20:00

Frenkie de Jong: "Još uvijek nisam pio maté s Leom Messijem. Za mene to nije nikakav 'magičan napitak' (smijeh)."

"Kada razgovaram s Leom, pričam na španskom. Sviđa mi se to jer želim usavršiti svoj španski što prije."

"Nije uopšte tako zbunjujuće igrati na ofanzivnijoj poziciji u Barçi kako neki misle. Igram u veznom redu i nije mi bitno na kojoj od pozicija veznjaka."

"Protiv Betisa sam igrao na poziciji lijevog krila i nisam se osjećao ugodno tu, ali najbitnije od svega je da smo pobijedili tada."

"Iako sam relativno skoro došao u klub, već sam prvotimac, unatoč velikoj konkurenciji. Ipak, mislim i znam da mogu bolje."

Dakle, mladi Holanđanin već dovoljno poznaje španski da može ostvariti komunikaciju s Messijem i ostalim saigračima. Pojedini fudbaleri Barçe bi se trebali voditi njegovim primjerom.

U podvučenom sam vidio sebe u pubertetskim godinama, kad sam se dopisivao sa našim kokama iz inostranstva, pa ja sve na stranom fol. :rol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 03 sep 2019, 20:11

Dembele 3 godine tu debil ne zna ni recenicu jednu sastavit. Ljudi kineski za to vrijeme progovore.
27.10.2020

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 03 sep 2019, 20:23

"Protiv Betisa sam igrao na poziciji lijevog krila i nisam se osjećao ugodno tu, ali najbitnije od svega je da smo pobijedili tada."

:urnebes:
gigant, već ga volim, boli ga q hoće li se to svidjeti treneru, kaže šta je ispravno
ovakvi ljudi donose dobrobit kolektivu a ne hinje koje šute i klimaju glavom
imaju i oni drugi koji uvijek nešto pričaju samo da bi nešto rekli a nijedna im nije pametna ko Pique većinu vremena

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 sep 2019, 22:51

leorey je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Prica li se sta o mesijevim strajkackim zahtjevima, hocel sad igrati il ce do januara bojkovati i ucjenjivati upravu da mu dovedu pajdu
Navodno je vise bijesan na Dembelea nego pacova. Neyo subotu citavu preplakao kazu :kafa:
Huda majko, al stari pajdo parangal mi jos gori, covjek place danima evo, nit se javlja, niti dolazi

Sad ci biti zanimljivo sta ce se desavati s nejmarom u parizu, dal ce ono biti zvizduka i nakon par golova ce se sve zaboraviti, ili ce on nastaviti prkositi pa da zavrsi na tribinama, vidjecemo i mesija hoce li se kreveljeti ko uvrijedjena mlada

Sigurno ce biti jos price do januara, mada u januaru po meni treba hapiti eriksena jer ce biti prejeftin sa samo pola godine ugovora, ne mora se ni dovoditi nego sve dogovoriti s igracem i na ljeto da dodje ko slobodan igrac

Da i mi jednom u zivotu dovedemo svjetsku klasu za dzaba, nisam ja sad nesto ocaran eriksenom, al da je klasa jeste, i nema puno boljih, a dzaba ce frajer biti, dati jaku platu i to je to, bolje nego da uzme juve il real, taman prava zamjena za rakitica, i mladi i bolji a dzaba
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 03 sep 2019, 23:11

Sta ce ti isti tip igraca kao Coutinho a jos losiji?
27.10.2020

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 03 sep 2019, 23:13

Derdiyok je napisao/la:Frenkie de Jong: "Još uvijek nisam pio maté s Leom Messijem. Za mene to nije nikakav 'magičan napitak' (smijeh)."

"Kada razgovaram s Leom, pričam na španskom. Sviđa mi se to jer želim usavršiti svoj španski što prije."

"Nije uopšte tako zbunjujuće igrati na ofanzivnijoj poziciji u Barçi kako neki misle. Igram u veznom redu i nije mi bitno na kojoj od pozicija veznjaka."

"Iako sam relativno skoro došao u klub, već sam prvotimac, unatoč velikoj konkurenciji. Ipak, mislim i znam da mogu bolje."

Dakle, mladi Holanđanin već dovoljno poznaje španski da može ostvariti komunikaciju s Messijem i ostalim saigračima. Pojedini fudbaleri Barçe bi se trebali voditi njegovim primjerom.

U podvučenom sam vidio sebe u pubertetskim godinama, kad sam se dopisivao sa našim kokama iz inostranstva, pa ja sve na stranom fol. :rol:
Ima i lakših načina za udat se za papire :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 03 sep 2019, 23:19

Ali gurati De Jonga na krilo moze samo ova ubleha na klupi. Kakav idiot.

FCBLAUGRANA1987
Kontakt:

Post Postao/la FCBLAUGRANA1987 » 03 sep 2019, 23:33

Cudno je da je PSG izjavio da je trazio 300m za Neymara, a barcelonini predstavnici kad subse vratili iz PSGa izjavili da su veoma blizu sa pregovorima...
Izgleda da su ga bas namjerno zavlacili jer svojom ponudon nisu bili ni blizu onome stonje PSG trazio, svaka im cast!

Sad ce Neymar uzvratiti i ostvarit ce se jedna od pretpostavki da ce nakon PSGa potpisati za Real...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 sep 2019, 23:34

leorey je napisao/la:Sta ce ti isti tip igraca kao Coutinho a jos losiji?
Mozda bi se bolje snasao, zapravo sigurno bi se bolje pokazao, coutinjo je vise desetka sto nam ne treba, eriksen osmica sto nam treba,upravo bi ga dobro bilo dovesti da se kako tako kompenzira promasaj s coutinjom, eriksena dobijes dzaba, coutinja prodas i barem nesto se izvuce tu

Kad vidimo ovo sto imamo igraca u veznom redu, komotno se rijesiti rakitica, vidala i coutinja, a dovesti eriksena i to je to, sad da ga imamo sigurno bi imao mjesta i bio od koristi,

ne znam cemu skepsa, momak je vec dugo mozak ekipe totenhama koji nije neka buranija, prosao ajaxovu skolu i odgovara barcinom stilu, i prije se pominjao, ima znanje s loptom, citanje igre, dobar pas i sut, ima i iskustvo i kontinuitet neki i ozbiljnost, predobar igrac a dzabe, da bude kod nas samo rezerva isplati ga se dovesti, sto mu das na plati ustedis na transferu

Treba nama vec i sad ofanzivniji veznjak da moze nesto iz drugog plana, imamo dosta veznnjaka al sve na slican kalup, sve zadnji il centralni vezni, jedino rafinja ofanzivniji bio al i on ode, steta je sto se upustise u pricu o nejmaru samo, mogli smo vjerovatno eriksena dovesti i ovo ljeto, neku trampu s coutinjom i rakiticem iskoristiti, bio je totenham voljan prodati ga za 50 60 miliona jer sledece godine ostaju bez icega
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 sep 2019, 23:39

FCBLAUGRANA1987 je napisao/la:Cudno je da je PSG izjavio da je trazio 300m za Neymara, a barcelonini predstavnici kad subse vratili iz PSGa izjavili da su veoma blizu sa pregovorima...
Izgleda da su ga bas namjerno zavlacili jer svojom ponudon nisu bili ni blizu onome stonje PSG trazio, svaka im cast!

Sad ce Neymar uzvratiti i ostvarit ce se jedna od pretpostavki da ce nakon PSGa potpisati za Real...

Moze biti, al prije da su nasi levati bili i spremni prihvatiti da nejmar vrijedi 300 miliona, da, su rakitica, dembu i todiboa dali, to je preko 150 miliona vrijednost u igracima, i jos toliko bi dali u kesu, al heba im demba znanje

Vise je to propalo mislim zbog dembe, nego sto je nasa uprava se tu lucidno svetila parizu i nejmaru, zinula je njima bila guzica vjerovatno, al osmanaga nam spasi obraz, Allah ga nagradio i sacuvao od povreda, a bogami malo mu i pameti dao
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 03 sep 2019, 23:59

Romariooo je napisao/la: al osmanaga nam spasi obraz, Allah ga nagradio i sacuvao od povreda, a bogami malo mu i pameti dao
:tokralju: :rol:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 04 sep 2019, 04:02

Osim13 je napisao/la:
Derdiyok je napisao/la:Frenkie de Jong: "Još uvijek nisam pio maté s Leom Messijem. Za mene to nije nikakav 'magičan napitak' (smijeh)."

Ima i lakših načina za udat se za papire :mrgreen:
A to je dok sam bio još zelen, dijete, srednja škola :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 04 sep 2019, 08:22

PSG se više ne pita ništa: FIFA već odredila iznos narednog Neymarovog transfera

https://sportsport.ba/fudbal/psg-se-vis ... era/332187
® GONGASHI POWERHOUSE ®

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 04 sep 2019, 10:00

Busquets, De Jong, Arthur, Roberto, Rakitic, Allena, Vidal, Puig. Previse igraca u vezi.
S glupanom na klupi ne ocekujem da iko napreduje. Gubitnici ce biti De Jong, Arthur i Puig.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 04 sep 2019, 10:50

Report Claims Real Madrid & Barcelona Were 'Never Serious' About Signing Paul Pogba & Neymar.
Neymar 'set to take advantage of legal loophole' which will force Paris Saint-Germain to let him rejoin Barcelona next year for £154m.
Barcelona approached Tottenham regarding Lucas Moura’s availability, but were given a mammoth asking price by Daniel Levy. Daniel Levy informed the La Liga giants that they’d need to pay at least £45m to secure his services.Barcelona, seemingly unimpressed by Spurs’ valuation, opted not to pursue at deal.
Kakvi amateri, prodas Malcoma da bi pokusao dovesti yebenog Lucasa. Majku vam vasu. Hvala Levy.
@igrajlopte 🐦

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 04 sep 2019, 11:00

Neymarovi advokati ce izgleda iskoristit statut 17 o transferima igraca FIFE, da raskinu ugovor, gdje igrac koji je 3 godine u klubu, ili 3 sezone, ima pravo na raskid ugovora za cijenu koju FIFA odredi.

To je uvedeno da se zastite igraci koji nemaju klauzulu.

Taj statut je ubacen od 2001 godine, ako imas manje od 28 godina, onda se mozes pozvat na to nakon 3 godine, ako imas vise od 28, onda mozes nakon 2 godine. Tp ce pogotovo moci da uradi ako ga recimo PSG kazni neigranjem i posalje ga na tribine.

Poznat je slucaj Webstera iz 2008 godine. E sad, PSG ce zalbu vjerovatno predati TAS-u koji onda samo moze odluciti hoce li cijena transfera biti manja ili veca.

Zbog toga mislim da ce sacekati juni i da nece doci u janurau, iako ce se pisati svih mjesec dana o tome.

Zanimljivo je da je on u Spaniji i dalje na svim naslovnicama, iako je rok prosao.
27.10.2020

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 04 sep 2019, 11:18

Leo, jelde da su sad nova pravila u snazi koja kazu da Neymar kad bi dosao u januaru ima pravo da igra LP za Barcelonu? (Mozemo se sloziti da u januaru nece doci, ali..)
@igrajlopte 🐦

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 04 sep 2019, 11:20

Nece doci nikako, bezveze pisete o njemu :kafa:

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 04 sep 2019, 11:22

slika

Srce drago :ljepota:
@igrajlopte 🐦

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 04 sep 2019, 11:42

ReX je napisao/la:Leo, jelde da su sad nova pravila u snazi koja kazu da Neymar kad bi dosao u januaru ima pravo da igra LP za Barcelonu? (Mozemo se sloziti da u januaru nece doci, ali..)
Da ali nema sanse da PSG pusti najboljeg igraca u sred sezone, pogotovo ako izvuku zayeban klub u osmini finala.

Juni it is.
27.10.2020

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.