hurem je napisao/la:U slucaju kiksa protiv Armenije i Finske mi nismo sahranjeni vec imamo baraz koji bi trebalo proći ali s novim selektorom...dakle sahraniti bi trebalo Robija.
Hocemo li kiksati spomenute 2 tekme? - sasvim nerealno za ocekivati...ali ne i nemoguće. Ostaje da vidimo.
Jel' Robi ispunio očekivanja? - ni blizu!
Sta to znaci? - pa ako smo ovako izborili baraz i kako tako stojimo zadnjih godinu dana (bolje nego s Mesom), sta ce onda tek biti ako Robi pocinje ispunjavati ocekivanja...ja sam vise za to da to bude na EP akoBogda ili neposredno pred EP, a ne godinu, dvije prije EP pa da do juna splahnemo s formom kao onomad u Brazilu.
Da mozemo naci boljeg od Robija ja bih prvi bio za smjenu...za sigurno boljeg a ne mozda boljeg.
Cekam da vidim od Robija vise jer smatram da ima znanje, zato sam strpljiv...a ako dodje do toga, to bi mogla biti jos jedna lijepa prica, ako Bog da.
Za mene su Italija, Spanija ohrabrujuća nada za skidanje skalpa velikoj reprezentaciji u skorijoj buducnosti...Austrija, J.Koreja, Senegal takodjer..
Uvijek je bilo Finski, Irski i bit ce ih i u budućnosti, ma ko selektor bio. .makar se on zvao Guardiola.
Prosinecki je salabajzer kojem treba puhati za vrat, a ne braniti ga da se osjeca siguran u svom neradu.
Zapamti, ako kiksamo protiv Armenije, on ce slegnuti ramenima i reci da ima jos xy bodova u igri. Jos ce optuziti igrace za nezalaganje.
Kao sto kaze izreka "prilika cini lopova", nasa nesretna situacija je iz Prosineckog izvukla najgore.
Ne smijemo dozvoliti da se diskusija o radu selektora vodi onda kada izgubimo sanse za plasman.
Prosineckog je trebalo poceti kritikovati, i to zestoko, vec nakon Armenije i Grcke. Nazalost vidim da i nakon poraza od Fiske, i drasticno smanjenih sansi za plasman, kritika izostaje. Ogranicena je na par ljudi na forumu i komentare na portalima.
On bi trebao da puni gace od straha i treme pred ove dvije tekme,a on se ponasa lezerno, poluzainteresovano, boli ga k.....