FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda1921
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda1921 » 03 sep 2019, 16:21

UG traži od predsjednika Skupštine Kurevića zakazivanje Vanredne skupštine. Odličan potez, kako bi se nagomilani problemi identifikovali i počeli rješavati u protivnom može biti kasno. U medijima danas vijest nisu isplaćene plate obećane prije neki dan od Kozlića. Ima dobrih momaka u UG, oni su i u ranijem periodu sastavljali liste pitanja koja treba riješiti. Međutim, sva ta pitanja zahtijevaju novac kojeg nema niti ga je iko spreman uložiti u klub sa ovakvim statusom. Grad koji daje novac upravlja događajima preko pred. skupštine. Njihov domet se svodi na političku dobit iz Slobode. Početkom godine otpočinju radovi i traju do izbora. Isti dan kada se završe izbori radovi staju i čeka se narednih 4 godine. Obećana promjena statuta gradu ne pada napamet - jer može doći do ozdravljenja kluba ali nema političke koristi. Priča traži se ozbiljan čitaj podoban investitor pa bi se promijenio status je priča za malu djecu. Prvo se statut mijenja pa onda bira eventualni ulagač - kod nas obrnuto. Teški dani nam slijede posebno ako se ima u obzor da je većona članova skupštine tu da aminuje zamisli grada. Navijači razjedinjeni. Šta imamo od toga što je UO bio na sjeveru bolje da su ispoštovali podjelu plata, itd.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 sep 2019, 17:57

Forum je rak rana Slobode. :lol: :lol: :lol:
Ma nek idu svi u PM nesposobno lopovsko stranacko oligarhijsku, pocev od Kurevica, Jasmina, Kozilca...pa sve do Smajica, Sece....
Sve je to skup nehljebovica i nesposobnjakovica.
Pod hitno skupstinu!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Bosnausrcu9
Kontakt:

Post Postao/la Bosnausrcu9 » 03 sep 2019, 20:00

Mamic u Slobodi?

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 03 sep 2019, 20:08

:lol: prati se staragarda :lol:

Bosnausrcu9
Kontakt:

Post Postao/la Bosnausrcu9 » 03 sep 2019, 20:12

Sariel1987 je napisao/la::lol: prati se staragarda :lol:
:P

Tz1986
Kontakt:

Post Postao/la Tz1986 » 03 sep 2019, 21:00

Ma kakav Mamić ne bi ti taj došao

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 sep 2019, 21:08

Samo promjena statuta i ulazak privatnog kapitala u klub,sve ostalo je suplja prica i necije nagadjanje .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 sep 2019, 21:16

Tz1986 je napisao/la:Ma kakav Mamić ne bi ti taj došao
Moguce je da dodje. Kaze da imamo dobrog advokata pa da i njega brani. :lol: :lol: :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 03 sep 2019, 22:05

Nema od priče nista dok se ne pojavi neko ili grupa ljudi koji ce probuditi masu. Godine tavorenja su ubile volju u nama i dok god nemamo kritičnu masu ljudi koji žele iskreno bolje klubu nema od toga ništa.
Dok nas ne bude barem 4000 na svakoj utakmici slaba nafaka.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 sep 2019, 22:09

sviunapad1010 je napisao/la:Nema od priče nista dok se ne pojavi neko ili grupa ljudi koji ce probuditi masu. Godine tavorenja su ubile volju u nama i dok god nemamo kritičnu masu ljudi koji žele iskreno bolje klubu nema od toga ništa.
Dosad je Tusanj bio lijepo popunjen, prosjek mozda 4000 sigurnoo ali i to je po meni malo da bi se klub stabilizovao ali nije ni to rjesenje, dok se nesto drasticno ne promijeni od nas nista nece biti, vec ce nas handrit ovi tek nastali klubovi Krupa, Sloga, Zvijezda itd jer imaju gazde u klubu, ma jedino rjesenje je novi statut i da se konacno neko zauzme za Slobodu a to ovaj grad zasluzuje...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 03 sep 2019, 22:17

fukara87 je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Nema od priče nista dok se ne pojavi neko ili grupa ljudi koji ce probuditi masu. Godine tavorenja su ubile volju u nama i dok god nemamo kritičnu masu ljudi koji žele iskreno bolje klubu nema od toga ništa.
Dosad je Tusanj bio lijepo popunjen, prosjek mozda 4000 sigurnoo ali i to je po meni malo da bi se klub stabilizovao ali nije ni to rjesenje, dok se nesto drasticno ne promijeni od nas nista nece biti, vec ce nas handrit ovi tek nastali klubovi Krupa, Sloga, Zvijezda itd jer imaju gazde u klubu, ma jedino rjesenje je novi statut i da se konacno neko zauzme za Slobodu a to ovaj grad zasluzuje...
Nije malo 4000 kada se skupi ispred zgrade grada i traži nešto. Treba neko da organizuje te 4000 ljudi ili jos vise i da se ima cilj i pravac djelovanja.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 03 sep 2019, 22:30

I sta ćemo tražiti ako nas se skupi 4000? Jasmine hoćemo da nam klub vodi milijarder? :lol:
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 04 sep 2019, 00:48

Madal je napisao/la:I sta ćemo tražiti ako nas se skupi 4000? Jasmine hoćemo da nam klub vodi milijarder? :lol:
Duga je lista druže opasno duga. Tebi ako je na pameti samo milijarder slabo pratiš igru.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 sep 2019, 07:48

Madal je napisao/la:I sta ćemo tražiti ako nas se skupi 4000? Jasmine hoćemo da nam klub vodi milijarder? :lol:
Da naruci ista ona zaprezna kola koja su ga dovezla da ga vrate u Islamovce, a da grad ostavi nekome pametnijem koji nece biti ubleha i lazov.
Svasta je obecao, a sve slagao. U ovom slucaju je u pitanje FK Sloboda i stadion Tusanj, zvani Sip.

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 04 sep 2019, 09:27

Probisvjet je napisao/la:
Da naruci ista ona zaprezna kola koja su ga dovezla da ga vrate u Islamovce, a da grad ostavi nekome pametnijem koji nece biti ubleha i lazov.
Svasta je obecao, a sve slagao. U ovom slucaju je u pitanje FK Sloboda i stadion Tusanj, zvani Sip.
druze tebi je svaki drugi post o jasminu, nesto ti se izgleda pravo zamjerio
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 sep 2019, 12:56

crvenocrnitz je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
druze tebi je svaki drugi post o jasminu, nesto ti se izgleda pravo zamjerio
Neka ispuni ono sto je obecao kovat cu ga u zvijezde. Normalno da se zamjerio. Moj koeficijenat inteligencije i obrazovanje mi daje pravo da ga meljam i g.... jer sam na osnovu njegovih obecanja dao mu glas. Na prevaru i laz ne treba ostati ravnodusan.

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 04 sep 2019, 13:40

Probisvjet je napisao/la: Neka ispuni ono sto je obecao kovat cu ga u zvijezde. Normalno da se zamjerio. Moj koeficijenat inteligencije i obrazovanje mi daje pravo da ga meljam i g.... jer sam na osnovu njegovih obecanja dao mu glas. Na prevaru i laz ne treba ostati ravnodusan.
:mrgreen: :urnebes:
tz tz tz tz tz tz

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 04 sep 2019, 13:44

Pogledajte dobra stvar. U kratkim crtama sta je Perica govorio :
-Sloboda ima velike repove iz proslosti, pa mi sadasnji igraci trpimo, rijesen je jedan manji dio dugovanja, nadam se da ce uskoro se veci dio rijesiti
-Kad pobijedimo 2 utakmice odmah nas kuju u zvijezde, odmah smo najbolji, po portalima i svugdje, a cim izgubimo jednu, odmah smo najgori
-Treba smanjiti ligu na 10, a druga liga da bude ujedinjena na nivou drzave
-Sloboda je pretrpila velike promjene, imamo mnogo mladih igraca i nas nekoliko iskusnijih i ovih 9 bodova je dobra stvar za ono sto je klub pretrpio u zadnja 2-3 mjeseca, otislo je 20 igraca, trener, doslo 20 novih
-Sloboda je u sredini tabele i mislim da smo tu realno
-Sta sutra poslije karijere, da postanem trener, pa da mi predsjednik ko sto ja znam, salje poruke da stavis onoga, da stavis ovoga :?:
-Moj cilj je da ostanem u bh fudbalu, da ga poboljsam, bilo kao trener, sportski direktor, sportski radnik, nije bitno
-Odigrao sam preko 300 utakmica u karijeri, imam 2 godine iz Slovenije, oko 2 godine iz Sarajeva i evo sad mi se ja msm u Slobodi uplacuje to nesto radnog staza, to je sve, bice 50 maraka penzije :urnebes:
-Kapiten sam bio u Slobodi godinu i po, bio na raspolaganju svakom igracu 0-24 i kao takav predsjedniku ne odgovaras
-Biti kapiten u danasnje vrijeme je nezahvalno, poturis sebe za nekog i onda te on sutra izradi. Velika je to cast, ali kako tebe taj klub dozivljava kad izrazis svoje iskreno misljenje, budes bacen na dno
-Ja sam jedva ostao u ovom klubu zbog toga, imam evo jos godinu dana ugovora i to je to
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 04 sep 2019, 14:04

bhpremierliga12 je napisao/la:
Pogledajte dobra stvar. U kratkim crtama sta je Perica govorio :
-Sloboda ima velike repove iz proslosti, pa mi sadasnji igraci trpimo, rijesen je jedan manji dio dugovanja, nadam se da ce uskoro se veci dio rijesiti
-Kad pobijedimo 2 utakmice odmah nas kuju u zvijezde, odmah smo najbolji, po portalima i svugdje, a cim izgubimo jednu, odmah smo najgori
-Treba smanjiti ligu na 10, a druga liga da bude ujedinjena na nivou drzave
-Sloboda je pretrpila velike promjene, imamo mnogo mladih igraca i nas nekoliko iskusnijih i ovih 9 bodova je dobra stvar za ono sto je klub pretrpio u zadnja 2-3 mjeseca, otislo je 20 igraca, trener, doslo 20 novih
-Sloboda je u sredini tabele i mislim da smo tu realno
-Sta sutra poslije karijere, da postanem trener, pa da mi predsjednik ko sto ja znam, salje poruke da stavis onoga, da stavis ovoga :?:
-Moj cilj je da ostanem u bh fudbalu, da ga poboljsam, bilo kao trener, sportski direktor, sportski radnik, nije bitno
-Odigrao sam preko 300 utakmica u karijeri, imam 2 godine iz Slovenije, oko 2 godine iz Sarajeva i evo sad mi se ja msm u Slobodi uplacuje to nesto radnog staza, to je sve, bice 50 maraka penzije :urnebes:
-Kapiten sam bio u Slobodi godinu i po, bio na raspolaganju svakom igracu 0-24 i kao takav predsjedniku ne odgovaras
-Biti kapiten u danasnje vrijeme je nezahvalno, poturis sebe za nekog i onda te on sutra izradi. Velika je to cast, ali kako tebe taj klub dozivljava kad izrazis svoje iskreno misljenje, budes bacen na dno
-Ja sam jedva ostao u ovom klubu zbog toga, imam evo jos godinu dana ugovora i to je to
Pohvali Jasmina kud ce ti dusa :D
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 sep 2019, 14:05

koji mu je sad predsjednik govorio? mujkan il kozlic? :lol: :crazy:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.