bhfanatic14 je napisao/la:Pocelo je opet guranje ovog smrada. Svaki dan novi intervju, samo Jos fale torte da bude sve Po starom. Kakva je samo hijena ova neznalica, nema gdje ga ne guraju i pomazu mu, a on levat da veci nemoze biti..evo skoro godinu dana i vise ne igra nigdje nit je se gdje pokazo nit je se izborio za neku poziciju u timu, za golove, za predasistencije, al volio bi opet u repku da malo digne cv, da moze opet sanjat o interu jer zna hijena da preko repke idu najbolji transferi. Da se zaradi laganica lova. Ali neces vise neznalice, ti si uz anelku najgori igrac u historiji ove reprezentacije !!!!! Nek ti bude jasno da nisi dobrodosao.
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Dje je i sta radi amidzic najveca fudbalska prevara u istoriji reprezentacije BiH? Kada se sjetim kako ga je Sajo na foru ubacio na avion za Brazil ali djaba ni to nije pomoglo da se neko zayebe i iskesira ga, jbg vrijeme tehnologija sad se svako moze vidjeti na internetu ne mozes ko u dobra stara vremena da prodas igraca jer mu na papiricu pise da je reprezentativac i da je odigroa par tekmi za repku.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Hajduk
neda adzo svog antitalenta...sreca pa je se cuvo, nije htjeo igrat pripremne utakmice jer je veliki transfer bio u pitanju. Sada zdrav i spreman moze put splita
... slika i prilika bosne i menadzerske !!!!!!! Zalosno kako smo jadna reprezentacija, bez morala Bez karaktera, pa se cudite zasto nas nista ne ide.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Dobro dosao nazad Tinki. Ako je istina.
e čuj Tinki ahahhah ... pa i jest pravi teletabis.dubrovnik je napisao/la:Dobro dosao nazad Tinki. Ako je istina.
tinki-vinki, dipsi, lala, po
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
ni prvi ni zadnji oko kojeg se Inter prevario (Pirlo, seedorf, r.carlos)....glavu gore Tincek, najbolje tek dolazi
dubrovnik je napisao/la:Dobro dosao nazad Tinki. Ako je istina.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
I ja sam prorijedio javljanja ali sam redovan citatelj.BaDa12 je napisao/la:dubrovnik je napisao/la:Dobro dosao nazad Tinki. Ako je istina.dubrovnik, druže, kako si? Slabo sam na forumu, pa mi bi sad drago pročitati ime iz prošlih vremena.
Hvala na javljanju.
Usput ako se sjecas ova je tema moja slabost.
Gdje ste drugari iz Safetove eredubrovnik je napisao/la:I ja sam prorijedio javljanja ali sam redovan citatelj.BaDa12 je napisao/la:dubrovnik je napisao/la:Dobro dosao nazad Tinki. Ako je istina.dubrovnik, druže, kako si? Slabo sam na forumu, pa mi bi sad drago pročitati ime iz prošlih vremena.
Hvala na javljanju.![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Otkud vam ta glupost da ide u Hajduk?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
rishovski je napisao/la:Gdje ste drugari iz Safetove eredubrovnik je napisao/la:I ja sam prorijedio javljanja ali sam redovan citatelj.BaDa12 je napisao/la:dubrovnik, druže, kako si? Slabo sam na forumu, pa mi bi sad drago pročitati ime iz prošlih vremena.
Hvala na javljanju.![]()
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Znam da je kul sprdati se sa Tinom, ali je on imao dobru proslu sezonu. U Erdivisiji je igrao redovno za Venlo, postizao golove, asistirao. Oko 30 nastupa imao za njih, preko 2000 odigranih minuta. Da je srece da su neki drugi nasi reprezentativci ovako redovni u svojim klubovima.
Bolji je od pola onih koje poziva Prosinecki.mire96 je napisao/la:Znam da je kul sprdati se sa Tinom, ali je on imao dobru proslu sezonu. U Erdivisiji je igrao redovno za Venlo, postizao golove, asistirao. Oko 30 nastupa imao za njih, preko 2000 odigranih minuta. Da je srece da su neki drugi nasi reprezentativci ovako redovni u svojim klubovima.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- Ponos Torina
- Kontakt:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Kojih pola ?emir79 je napisao/la:Bolji je od pola onih koje poziva Prosinecki.mire96 je napisao/la:Znam da je kul sprdati se sa Tinom, ali je on imao dobru proslu sezonu. U Erdivisiji je igrao redovno za Venlo, postizao golove, asistirao. Oko 30 nastupa imao za njih, preko 2000 odigranih minuta. Da je srece da su neki drugi nasi reprezentativci ovako redovni u svojim klubovima.
Ovaj sto je bolji od pola naseg sastava bez kluba.
Pa sto napusti Venlo ako je bio dobar,ja znam da je na pocetku dao par golova s penala i kasnije presusilo.Uglavnom ojebina zesca.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Da ima putovnicu bayern bi ga doveo, ovako ce se morati zadovoljiti npr interom
Vrati se i povedi nas na euro. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.