FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- branimir85
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Meni je super drago sto nije dosao brazilski holstapler,samo su se obrukali sa ovim pregovorima,jednom kad odes iz Barce nebi trebalo biti povratka 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- LittleCule
- Kontakt:
Kao što sam i rekao, Neymar i Barcelona se tuže međusobno i oće lovu jedni od drugog, a s druge strane ga kao hoće dovest. Kakva smo lakrdija od kluba, to nisu istine...AS: Neymar and Barcelona will go head to head on 27 september at 10 in the morning in a court room in Barcelona, with Neymar suing Barcelona for 26 million euros, while Barcelona are suing Neymar for 75 million euros.
Sva sreća pa brat Khelaifi ne daje svoje igrače samo tako, daleko Neymaru kuća bila od BCN.
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
Citat ces ti o tome jos. Evo mediji u Francuskoj i Spaniji pisu da nakon 3 godine igranja za jedan klub i ako igrac od tada nije produzivao nikako ugovor, ako nema klauzule, FIFA moze da je odredi i oslobodi igraca, isto tako spekulise se i o privatnoj klauzuli od 170M. Neymarovi agenti vec kontaktirali FIFU, kazuLittleCule je napisao/la:Kao što sam i rekao, Neymar i Barcelona se tuže međusobno i oće lovu jedni od drugog, a s druge strane ga kao hoće dovest. Kakva smo lakrdija od kluba, to nisu istine...AS: Neymar and Barcelona will go head to head on 27 september at 10 in the morning in a court room in Barcelona, with Neymar suing Barcelona for 26 million euros, while Barcelona are suing Neymar for 75 million euros.
Sva sreća pa brat Khelaifi ne daje svoje igrače samo tako, daleko Neymaru kuća bila od BCN.

27.10.2020
BTW
Strahota definitivno. U negativnom smislu. Niti jedan od nabrojanih da se uklopi, nevjerovatno.Eduardo Fernandéz-Abascal, novinar koji radi za "ESPN", podsjeća da je Barcelona od sezone 2015/16 dovela čak 21 fudbalera, ali su samo šestorica još uvijek u klubu: Samuel Umtiti, Nélson Semedo, Ousmane Dembélé, Arturo Vidal, Arthur Melo i Clément Lenglet.
Klub su redom napustili: Arda Turan, Aleix Vidal, Denis Suárez, Jasper Cillessen, Lucas Digne, Paco Alcácer, André Gomes, Marlon Santos, Yerry Mina, Gerard Deulofeu, Paulinho, Philippe Coutinho (posudba), Kevin-Prince Boateng, Jeison Murillo i Malcom Oliveira.
27.10.2020
- LittleCule
- Kontakt:
Ma znam da hocu, ne mogu ja tu nista, ali eto uprava na jos nize grane spusta klub, kao da nize od ovog i moze, nije dosta sta smo postali glavna sprdacina u Europi, svi nam se smiju nakon onih ispadanja od Rome i LFCa, sad na koljenima klecimo da dovedemo Neymara koji se popisao po nama...
Sreca nasa jos samo 2 sezone i onda Bartomeu ode u tri PM, samo nedaj Boze da ova stoka od sociosa izabere nekog Bartinog potrčka.
Sreca nasa jos samo 2 sezone i onda Bartomeu ode u tri PM, samo nedaj Boze da ova stoka od sociosa izabere nekog Bartinog potrčka.
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
Romariooo je napisao/la:Zamrla tema haha, ne mogu forumashi doci sebi zbog nedolaska ciganina, leoreyu saucesce iskreno kao i vecini ostalih, dje i je parangal da prozbori koju o predsjedniku nad presjednicima koji dovodi kad hoce i koga hoce hah
Neemaa vise vremenaa za bilo stoo

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa upravo zato, idu izbori 2021, zato 2020 godina ce za njega biti strateski vazna. Nastojat ce udovoljiti navijacima na sve nacine.LittleCule je napisao/la:Ma znam da hocu, ne mogu ja tu nista, ali eto uprava na jos nize grane spusta klub, kao da nize od ovog i moze, nije dosta sta smo postali glavna sprdacina u Europi, svi nam se smiju nakon onih ispadanja od Rome i LFCa, sad na koljenima klecimo da dovedemo Neymara koji se popisao po nama...
27.10.2020
Ocekujemo sad analizu kolika je knjigovodstvena vrijednost nedolaska nejmara, racunajuci naravno troskove puta i ishrane delegacije barceloneSaurman je napisao/la:Romariooo je napisao/la:Zamrla tema haha, ne mogu forumashi doci sebi zbog nedolaska ciganina, leoreyu saucesce iskreno kao i vecini ostalih, dje i je parangal da prozbori koju o predsjedniku nad presjednicima koji dovodi kad hoce i koga hoce hah
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Nije dosao, pu
Ovo mu je nagrada od nas sad ce ga PSG zajebavat.

Ovo mu je nagrada od nas sad ce ga PSG zajebavat.

Eto zašto ce Pacov popušiti kožnjak na narednim izborima, nadajmo seleorey je napisao/la:BTW
Strahota definitivno. U negativnom smislu. Niti jedan od nabrojanih da se uklopi, nevjerovatno.Eduardo Fernandéz-Abascal, novinar koji radi za "ESPN", podsjeća da je Barcelona od sezone 2015/16 dovela čak 21 fudbalera, ali su samo šestorica još uvijek u klubu: Samuel Umtiti, Nélson Semedo, Ousmane Dembélé, Arturo Vidal, Arthur Melo i Clément Lenglet.
Klub su redom napustili: Arda Turan, Aleix Vidal, Denis Suárez, Jasper Cillessen, Lucas Digne, Paco Alcácer, André Gomes, Marlon Santos, Yerry Mina, Gerard Deulofeu, Paulinho, Philippe Coutinho (posudba), Kevin-Prince Boateng, Jeison Murillo i Malcom Oliveira.

20 transfera je njegova uprava promašila

Mislim da Sarma gubi isto, prop'o mu pos'o.Romariooo je napisao/la:Ocekujemo sad analizu kolika je knjigovodstvena vrijednost nedolaska nejmara, racunajuci naravno troskove puta i ishrane delegacije barceloneSaurman je napisao/la:Romariooo je napisao/la:Zamrla tema haha, ne mogu forumashi doci sebi zbog nedolaska ciganina, leoreyu saucesce iskreno kao i vecini ostalih, dje i je parangal da prozbori koju o predsjedniku nad presjednicima koji dovodi kad hoce i koga hoce hah
27.10.2020
Divno, brazilska pizda se nije vratila, propadni tamo kad si poletio na prvi zov naftasa
kakav levat, upropastio sebi karijeru sa jednim potezom

Analizu bi ostavio drugim tj onim koji su ovdje pravili razne formacije sa Neymarom.Romariooo je napisao/la:
Ocekujemo sad analizu kolika je knjigovodstvena vrijednost nedolaska nejmara, racunajuci naravno troskove puta i ishrane delegacije barcelone
1974---1975---1976---2001---2013---2020
i ti što su ostali igraju blijedo... mag na klupi definitivno krivac, bar 50%leorey je napisao/la:BTW
Formacije ostaju do januara, eventualno sljedeceg ljeta. Sve ostalo samo je izbjegavanje neizbjeznog kao i sa slucajem Coutinha jel.Saurman je napisao/la:Analizu bi ostavio drugim tj onim koji su ovdje pravili razne formacije sa Neymarom.Romariooo je napisao/la:
Ocekujemo sad analizu kolika je knjigovodstvena vrijednost nedolaska nejmara, racunajuci naravno troskove puta i ishrane delegacije barcelone
27.10.2020
Ako Todibo postane world class stoper, sto mislim da je itekako moguce, sjecat cemo se ljeta 2019 a ime Ousmana Dembelea ce biti upisano zlatnim slovima. 

@igrajlopte 🐦
Samo sto je na klupi Mrav. Dakle u prijevodu, igrat ce prvih par tekmi u kupu i to je to.ReX je napisao/la:Ako Todibo postane world class stoper, sto mislim da je itekako moguce, sjecat cemo se ljeta 2019 a ime Ousmana Dembelea ce biti upisano zlatnim slovima.
27.10.2020
Prica li se sta o mesijevim strajkackim zahtjevima, hocel sad igrati il ce do januara bojkovati i ucjenjivati upravu da mu dovedu pajdu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Navodno je vise bijesan na Dembelea nego pacova. Neyo subotu citavu preplakao kazuRomariooo je napisao/la:Prica li se sta o mesijevim strajkackim zahtjevima, hocel sad igrati il ce do januara bojkovati i ucjenjivati upravu da mu dovedu pajdu

27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.