Golmani, desni bekovi i Hasić.Varg je napisao/la:ja bas naprotiv smatram da je ovo jako dobro, imas makar dva velika potencijala i 2-3 solidnaASD je napisao/la:Djeluje mi jako tanko.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ASD
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Amer Habibovic igra u 4 Austriskoj ligi ni tu nije standardan (Micheldorf)edinjo-bih je napisao/la:Selektor Slaven Musa je za ovaj dvomeč pozvao sljedeće igrače:
Luka Kačavenda (Partizan, Srbija), Ajdin Hasić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Vladimir Arsić (Borac), Mirza Hasanbegović (AIK, Švedska), Belmin Dizdarević (Sarajevo), Josip Radoš (Zrinjski), Elvir Muminović (Sion, Švajcarska), Alen Mehić (Atalanta, Italija), Vedad Radonja (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Dal Varešanović (Liverpool, Engleska), Amar Dedić (RB Salzburg, Austrija), Adrian Leon Barišić (Osijek, Hrvatska), Adin Mujanović (SV Sandhausen, Njemačka), Elmin Herić (Fortuna Dusseldorf, Njemačka), Edvin Cimirotić (Stuttgart Kickers, Njemačka), Vedad Kovač (SAD), Silvio Ilinković (Rijeka, Hrvatska), Amar Jašarević (Sarajevo), Gabrijel Čoko (Zrinjski), Sedad Subašić (Željezničar), Amer Hebibović (SC Karlsdorf, Austrija), Melvin Bajrović (Djurgardens IF, Švedska).
Reprezentativci će se okupiti 3. septembra u Međugorju.
Demirovic u FC St.Gallen ( godinu dana)
Dobar potez, ali ako se ni tu ne nametne, nista od njega.Zukanovic je napisao/la:Demirovic u FC St.Gallen ( godinu dana)
Hoće li ovaj Ćavar negdje
i sta sad, jel prihvatate kovača nazad? 

sto se tice golmana trenutno je u najboljem klubuZukanovic je napisao/la:Suan Besic potpisao za Vitoria Guimaraes.

- legenda reala
- Kontakt:
U košarci ovo postoji za fudbal nisam cuo dosadDrFilgud je napisao/la:
Nego sta ovo bi sa Stefanom Kovacom?![]()
Zar ima ta mogucnost da nesto potpises, pa te zakljuca za sva vremena?
Nesto mi to suhveli.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
I meni to ne zvuci realno.legenda reala je napisao/la:U košarci ovo postoji za fudbal nisam cuo dosadDrFilgud je napisao/la:
Nego sta ovo bi sa Stefanom Kovacom?![]()
Zar ima ta mogucnost da nesto potpises, pa te zakljuca za sva vremena?
Nesto mi to suhveli.
Cisto sumnjam da FIFA-uvazava nekakve "dozivotne" ugovore koje je neko s nekim potpisao?
Zna se pod kojim uslovima neko moze/ne moze nastupati za neku reprezentaciju. To pise u statutu i nigdje se ne naznacava mogucnost internih
potpisa.
To bi znacilo da ti mozes nekoga ucijeniti sa 14-15 godina i svezati ga zauvijek. Ne bi reko.
Srbi nesto mutljaju.
Nema uefa sa tim nista. To odlucuje fifa.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Zavisi sta kaze @ASDVarg je napisao/la:i sta sad, jel prihvatate kovača nazad?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Niko ne spomenu UEFA-uMaestro je napisao/la:Nema uefa sa tim nista. To odlucuje fifa.

Onaj clanak oslobodjenja spominje uefu. Zato kazem. Taj slucaj kako u novinama pise nema nikve veze s stvarnosti. Kovac ima pravo na jednu promjenu saveza. To je sad iz BiH u srbiju. Poslje toga nema nazad da cak nikad ni ne odigra tekmu za srbiju.DrFilgud je napisao/la:Niko ne spomenu UEFA-uMaestro je napisao/la:Nema uefa sa tim nista. To odlucuje fifa., nego ima li tih mogucnosti potpisivanja nekih papira mimo FIFA-e?
Potpis promjene saveza moze samo igrac sam dati niko drugi to ne moze za njega. Tako da taj potpis cak i ako postoji nije vazan. Tako radi i svicarski savez kad igrac bide prvi put pozvan potpise formalno da ce igrati za svicarsku. Pred fifom taj potpis nema nikve tezine. To je tada pokazao sucaj rakitic i kuzmanovic.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
jedino sto ima logike je da je vec po rodjenju u srbiji imao srpsko pa promijenio u naše sportsko drzavljanstvo i nastupio u zvamicnim utakmicama..otac je mogao potpisati samo tu promjenu buduci da je ovaj bio maloljetnik
slucaj za uporediti je gacinovic, ali mi se cini da on nema zvanicnu utakmicu za nas
ako je tako, onda je volodera ceka ista sudba?!?
slucaj za uporediti je gacinovic, ali mi se cini da on nema zvanicnu utakmicu za nas
ako je tako, onda je volodera ceka ista sudba?!?
Nejasno je? On ima pravo igrati za Srbiju, bez dileme.
Bilo je potrebno, sto @Maestro kaze, provesti standardnu proceduru promjene sportskog drzavljanstva i to je to.
Ovo bi moglo vaziti da je nekada nastupao za neku drugu reprezentacijui, pa potpisao promjenu drzavljanstva u BiH, pa sad hoce za Srbiju.
To onda ne moze, ali nema informacija da je on nekada nastupaso za bilo koga mimo BiH.
Nesto je tu mutno, mozda se Kovac predomislio, pa sada peglaju stvar?
Bilo je potrebno, sto @Maestro kaze, provesti standardnu proceduru promjene sportskog drzavljanstva i to je to.
Ovo bi moglo vaziti da je nekada nastupao za neku drugu reprezentacijui, pa potpisao promjenu drzavljanstva u BiH, pa sad hoce za Srbiju.
To onda ne moze, ali nema informacija da je on nekada nastupaso za bilo koga mimo BiH.
Nesto je tu mutno, mozda se Kovac predomislio, pa sada peglaju stvar?
pa nisu valjda toliki debili da zovu igraca koji nije promijenio sportsko drzavljanstvo već, nije valjda da smo mi sa foruma bolje upućeni od trenera u omladinskim srbije, ja sam mislio da je sa tim gotovo
i voloder je morao to davno početi rješavati da igra za njemce
promijeniti sportsko drzavljanstvo nije tek tako odluka, osim ako se ne prezivas simunovic (mada nesto ne vjerujem da je to bilp zavrseno)
i voloder je morao to davno početi rješavati da igra za njemce
promijeniti sportsko drzavljanstvo nije tek tako odluka, osim ako se ne prezivas simunovic (mada nesto ne vjerujem da je to bilp zavrseno)
Tako je. Da bi bio u kombinacijama za kvalifikacionu tekmu, morao je promijeniti sportsko drzavljanstvo.
To traje minimum tri mjeseca, dakle sve je moralo biti potpisano i poslano jos na proljece.
Otkud onda poziv u reprezentaciju prije desetak dana, pa ovakav rasplet?
Reklo bi se da je iz FIFA-e stigao negativan odgovor.
Zasto (ako nije taj misteriozni papir)?
To traje minimum tri mjeseca, dakle sve je moralo biti potpisano i poslano jos na proljece.
Otkud onda poziv u reprezentaciju prije desetak dana, pa ovakav rasplet?
Reklo bi se da je iz FIFA-e stigao negativan odgovor.
Zasto (ako nije taj misteriozni papir)?
Eto, ima ugovor sa NS BiH nekakav. Ne popuštati. Ne mora nikad za nas zaugrati. Nek se **** ko i inaj glupan iz Celtica.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
A sto lika ne zovu u U21 repku?
Msm da ga Vinko nijednom nije zovnuo na okupljanje
Zvao ga je za prijateljsku ali se nije odazvao cini mi seFoSte95 je napisao/la:A sto lika ne zovu u U21 repku?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.