Jedino da sutra potpise posto je u Miamiu s repkomGracanicaAA je napisao/la:Ocekujem potpis u 11.leorey je napisao/la:
Par minuta nakon sto je Icardi potvrdjen, hahahahahaha kakav ce ovo SHOW da bude samo pazi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Jedino da sutra potpise posto je u Miamiu s repkomGracanicaAA je napisao/la:Ocekujem potpis u 11.leorey je napisao/la:
Par minuta nakon sto je Icardi potvrdjen, hahahahahaha kakav ce ovo SHOW da bude samo pazi
Upravo sam saznao, Barcelona ce potpisati novog igraca do kraja roka![Quim Domenech, Chiringuito]
Možda misli na ovogaleorey je napisao/la:Upravo sam saznao, Barcelona ce potpisati novog igraca do kraja roka![Quim Domenech, Chiringuito]
Ne vjerujem, ovo je vijest od prije 5 minuta, za tog malog se znalo ima 2-3h, jedino mozda ako trolaDerdiyok je napisao/la:Možda misli na ovogaleorey je napisao/la:Upravo sam saznao, Barcelona ce potpisati novog igraca do kraja roka![Quim Domenech, Chiringuito]
Katalonski "Sport" piše da će Barcelona za 5 miliona eura kupiti 16-godišnjeg Pedrija iz Las Palmasa te ga poslati nazad u klub iz Gran Canarije na jednogodišnju posudbu.
Znas ti to najbolje, ludi bili i iz Liverpoola pa onda pustise glavnog igraca u sred januaraTorres_9 je napisao/la:joj leroy poslije 1000 postova nista od neye
nema ga ludjeg od nassera , sta kaze cijena neye je 300m
sta da ti kazem zajebali ste nas , iz 160 razlicitih razlogaleorey je napisao/la:Znas ti to najbolje, ludi bili i iz Liverpoola pa onda pustise glavnog igraca u sred januaraTorres_9 je napisao/la:joj leroy poslije 1000 postova nista od neye
Yebi ga luduju ti brazilci zbog plaze i klime valjda
Pusti ti to sad ko je koliko placen. Mi htjeli. Mi dobili. Tako ce biti i s Neyom, ha januar, ha juni, sad ce to, jos malo heheTorres_9 je napisao/la:sta da ti kazem zajebali ste nas , iz 160 razlicitih razlogaleorey je napisao/la:Znas ti to najbolje, ludi bili i iz Liverpoola pa onda pustise glavnog igraca u sred januaraTorres_9 je napisao/la:joj leroy poslije 1000 postova nista od neye
Yebi ga luduju ti brazilci zbog plaze i klime valjda![]()
jbg ima iduca godina ha ya #nikadblizi
Rajaz je napisao/la:Ney nikad vrlo bliži, ide Jablanica
Hajde barem je pogodio za Jablaniculet3 je napisao/la:Rajaz je napisao/la:Ney nikad vrlo bliži, ide Jablanica![]()
veliko si mucko đubre
![]()
![]()
Pusti covjeka nek se nada još po sata
let3 je napisao/la:Majke mi, yebo maloumnog cigana - al meni žao brata Leoreyamnogo je uložio da dođe do transfera, dao je sve od sebe, al šeik opet pokazao ćundaru, jbm li mu pleme arapsko.
Nidje veze, prenosio sam samo vijesti, isto bilo i za Grizija.Rajaz je napisao/la:let3 je napisao/la:Majke mi, yebo maloumnog cigana - al meni žao brata Leoreyamnogo je uložio da dođe do transfera, dao je sve od sebe, al šeik opet pokazao ćundaru, jbm li mu pleme arapsko.
Još 10 minuta, nada zadnja umire, pa jel, hehe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.