je li voloder definitivno otisao?Zukanovic je napisao/la:Ovaj iz Frankfurta nece doci. on ima povredu neku.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
https://****.osl.obodjenje.ba/ino-fud ... tor/165200
Ja se ponadao da je brat konacno debitovao i pomislio da je ta majstorija koju ce priloziti u clanku vjerovatno neka finta kojom je izbacio protivnickog napadaca.
Ja se ponadao da je brat konacno debitovao i pomislio da je ta majstorija koju ce priloziti u clanku vjerovatno neka finta kojom je izbacio protivnickog napadaca.

https://****.oslobo.djenje.ba/repreze ... zpMO0Ub9zc
Pa vi recite da glavonje u savezu ne rade ništa

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Raonffa je napisao/la:https://****.oslobo.djenje.ba/repreze ... zpMO0Ub9zc

@igrajlopte 🐦
Ghuraba je napisao/la:https://****.osl.obodjenje.ba/ino-fud ... tor/165200

-
- Kontakt:
Selektor Slaven Musa je za ovaj dvomeč pozvao sljedeće igrače:
Luka Kačavenda (Partizan, Srbija), Ajdin Hasić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Vladimir Arsić (Borac), Mirza Hasanbegović (AIK, Švedska), Belmin Dizdarević (Sarajevo), Josip Radoš (Zrinjski), Elvir Muminović (Sion, Švajcarska), Alen Mehić (Atalanta, Italija), Vedad Radonja (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Dal Varešanović (Liverpool, Engleska), Amar Dedić (RB Salzburg, Austrija), Adrian Leon Barišić (Osijek, Hrvatska), Adin Mujanović (SV Sandhausen, Njemačka), Elmin Herić (Fortuna Dusseldorf, Njemačka), Edvin Cimirotić (Stuttgart Kickers, Njemačka), Vedad Kovač (SAD), Silvio Ilinković (Rijeka, Hrvatska), Amar Jašarević (Sarajevo), Gabrijel Čoko (Zrinjski), Sedad Subašić (Željezničar), Amer Hebibović (SC Karlsdorf, Austrija), Melvin Bajrović (Djurgardens IF, Švedska).
Reprezentativci će se okupiti 3. septembra u Međugorju.
Luka Kačavenda (Partizan, Srbija), Ajdin Hasić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Vladimir Arsić (Borac), Mirza Hasanbegović (AIK, Švedska), Belmin Dizdarević (Sarajevo), Josip Radoš (Zrinjski), Elvir Muminović (Sion, Švajcarska), Alen Mehić (Atalanta, Italija), Vedad Radonja (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Dal Varešanović (Liverpool, Engleska), Amar Dedić (RB Salzburg, Austrija), Adrian Leon Barišić (Osijek, Hrvatska), Adin Mujanović (SV Sandhausen, Njemačka), Elmin Herić (Fortuna Dusseldorf, Njemačka), Edvin Cimirotić (Stuttgart Kickers, Njemačka), Vedad Kovač (SAD), Silvio Ilinković (Rijeka, Hrvatska), Amar Jašarević (Sarajevo), Gabrijel Čoko (Zrinjski), Sedad Subašić (Željezničar), Amer Hebibović (SC Karlsdorf, Austrija), Melvin Bajrović (Djurgardens IF, Švedska).
- ASD
- Kontakt:
Djeluje mi jako tanko.
Pa djeste svedjani! Evo ih dvojica, pocelo je!
Usput, ovi parmaci iz saveza i dalje vode Hasica kao igraca Dinama da nebi pisali da je bez kluba

Usput, ovi parmaci iz saveza i dalje vode Hasica kao igraca Dinama da nebi pisali da je bez kluba

@igrajlopte 🐦
tesko da moze biti bolje, to je realnost trenutnaASD je napisao/la:Djeluje mi jako tanko.
A kakve ste to vi igraci ocekivali. Mozda iz Uniteda, Pariza, Juventusa? Jeste vi svjesni ko vodi ovu reprezentaciju? Da je Musa imao neke od najjaci generacija, ukljucujuci ovu 00, i da je upropastio sve sto je mogao. Imas trenera koji je u stanju da pretvori i najvece talente u obicne nule. Tako da manite se te price uopste o igracima. Nije ovdje vise ni bitna skupina igracina, vec ko ih vodi. A Adi i Musa ce ih bas posloziti kako treba 

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 02 sep 2019, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
- ASD
- Kontakt:
Alen Mehić u Savoni, ali Atalanta moćnije izgleda.ReX je napisao/la:Pa djeste svedjani! Evo ih dvojica, pocelo je!
Usput, ovi parmaci iz saveza i dalje vode Hasica kao igraca Dinama da nebi pisali da je bez kluba![]()

HAHA ZAR I OVO MOŽE, zabi ga elvedin filguduRaonffa je napisao/la:https://****.oslobo.djenje.ba/repreze ... zpMO0Ub9zc
samo hocemol ga sad prihvatiti nazad

ajmo taj ugovor kacavendi molicu
ja bas naprotiv smatram da je ovo jako dobro, imas makar dva velika potencijala i 2-3 solidnaASD je napisao/la:Djeluje mi jako tanko.
Sta je sa Sakibom?ReX je napisao/la:A kakve ste to vi igraci ocekivali. Mozda iz Uniteda, Pariza, Juventusa? Jeste vi svjesni ko vodi ovu reprezentaciju? Da je Musa imao neke od najjaci generacija, ukljucujuci ovu 00, i da je upropastio sve sto je mogao. Imas trenera koji je u stanju da pretvori i najvece talente u obicne nule. Tako da manite se te price uopste o igracima. Nije ovdje vise ni bitna skupina igracina, vec ko ih vodi. A Adi i Musa ce ih bas posloziti kako treba
Mora jedan iz SAD
Vedad Kovac

Vedad Kovac

Nema Drlje
jel se vec odlucio igrat za rvate

Zar Hasic nije u Besiktasu?edinjo-bih je napisao/la:Selektor Slaven Musa je za ovaj dvomeč pozvao sljedeće igrače:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mora cekat do Oktobra kad napuni 18 da ne bi imali problema s FIFA-omDamirT je napisao/la:Zar Hasic nije u Besiktasu?edinjo-bih je napisao/la:Selektor Slaven Musa je za ovaj dvomeč pozvao sljedeće igrače:
poceli smo zvati ove Šveđane izgleda
Hasic, Dedic, Muminovic sa ovog spiska obecavaju, ostali su nepoznanica.
Nego sta ovo bi sa Stefanom Kovacom?
Zar ima ta mogucnost da nesto potpises, pa te zakljuca za sva vremena?
Nesto mi to suhveli.
Nego sta ovo bi sa Stefanom Kovacom?

Zar ima ta mogucnost da nesto potpises, pa te zakljuca za sva vremena?
Nesto mi to suhveli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.