FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

let3
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la let3 » 02 sep 2019, 16:41

leorey je napisao/la:Inace uprava Pariza je uradila sasvim logican posao oko Neymara.

Mislim koliko sam se god nadao, to je ono sto bi i ja realno uradio da sam na njihovom mjestu. Platim te 222M, dam ti platu skoro 40M godisnje.

Ne igras 50% tekmi, biras utakmice. Za 700 dana ti doqurci i hoces nazad?

Moze, vrati novac koji smo ulozili u tebe i prtljaj. Ne mozes? Ostajes.

Pa nisu ljudi ludi da daju najboljeg igraca za bagatelu kao mi recimo Coutinha. Bogati ljudi i jesu bogati jer nisu budale, i takvi ljudi ne vole da gube novac vise nego siromasni ljudi.

S druge strane I dalje mislim da ce on doci kod nas kad tad, pogotovo hoce ako ima klauzulu od 170M za 2020 ali ovo ljeto jednostavno nije niko imao te pare da ga plati i zbog toga nije dosao. Pogotovo sto su se 99% klubova do augusta vec bili skroz istrosili.
Imali bi para, da nisu prije toga trehnuli 120 mil. za Gricka. Da se ne lažemo sad ;)
Ova uprava je u rangu Vrbanjuše ili Hrida što se tice planiranja i sposobnosti, ne znaju kud gone i koga dovode, ne znaju poredati prioritete...e onda kad nestane para, hajmo probati uvaliti škartove nekome :lol: :lol: šeik glup pa ce popušiti tu foru, jelde :urnebes: oči moje lijepe :crazy:

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 02 sep 2019, 16:46

leorey je napisao/la:S druge strane I dalje mislim da ce on doci kod nas kad tad, pogotovo hoce ako ima klauzulu od 170M za 2020 ali ovo ljeto jednostavno nije niko imao te pare da ga plati i zbog toga nije dosao. Pogotovo sto su se 99% klubova do augusta vec bili skroz istrosili.
Khelaifi tražio 300M, mislim da je to čak izjavio negdje danas, naletio sam negdje na Twitteru, što je suludo za igrača koji je toliko vremena navodno ili ne ozljeđen, ispao iz utrka za najboljeg individualca, nije glavni ni u PSGu više, kamoli da je neka velika faca u Europi.

Što se tiče klauzule to je protuzakonito u Francuskoj, jedino može biti dio nekog usmenog dogovora između klubova, a Khelaifi i Bartomeu si i nisu baš drugari preveliki da bi si ovakve usluge radili.
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 02 sep 2019, 16:46

E sad, sto se tice njegovog ostanka. Mi ne gubimo nista, imamo top napad realno, on gubi najvise a parizani u jednu ruku gube isto tako.

Zasto?

-Pa imas igraca koji ti nije igrao 50% tekmi
-Igrac koji ti je zadnji put igrao u maju mjesecu
-Igrac koji nije prosao predsezonu i igrao niti jedno kolo
-Igrac koji ce ostat ali kojem se yebe realno za klub i njihov projekat
-Igrac koji ce da broji tekme do odlaska u Barcelonu
-Igrac kojem su ultrasi yebali majku
-Igrac cija sestra im yebe majku, govoreci da nikad nece vidjet LP bez njega, a jos je clan kluba
-Igrac kojeg pola svlacionice ne moze ocima, koji ce prvom prilikom opet narusuti atmosferu
-Igrac koji ti propusta prva 3 kola LP jel
-Igrac ciji sponzor ismijava klub stavljajuci ga u dresu drugog kluba
-Igrac koji javno kaze da mu je najdraza pobjeda i najvece postignuce u karijeri kad su razbili klub za koji sad igra.

I na sve to mu moras davati 40M neto.

Plus ti dolazi Wanda u klub. Neymar Pai i Wanda u jednom klubu. Pa to mora da bude SHOW.

@let3, naravno, ali su imali potpisano s Grizijem prije 10000% zbog toga su MORALI da ga kupe.
27.10.2020

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 02 sep 2019, 16:50

LittleCule je napisao/la:
leorey je napisao/la:S druge strane I dalje mislim da ce on doci kod nas kad tad, pogotovo hoce ako ima klauzulu od 170M za 2020 ali ovo ljeto jednostavno nije niko imao te pare da ga plati i zbog toga nije dosao. Pogotovo sto su se 99% klubova do augusta vec bili skroz istrosili.
Khelaifi tražio 300M, mislim da je to čak izjavio negdje danas, naletio sam negdje na Twitteru, što je suludo za igrača koji je toliko vremena navodno ili ne ozljeđen, ispao iz utrka za najboljeg individualca, nije glavni ni u PSGu više, kamoli da je neka velika faca u Europi.

Što se tiče klauzule to je protuzakonito u Francuskoj, jedino može biti dio nekog usmenog dogovora između klubova, a Khelaifi i Bartomeu si i nisu baš drugari preveliki da bi si ovakve usluge radili.
Rijec je o privatnoj klauzuli prema L'equipe, Le Parisien i CadenaSER, nema nista Bartomeu s tim. Ono sto je Neymar stari zahtjevao cim je dosao u klub, prica se o tome vec 2 godine, nije to nista novo.
27.10.2020

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 02 sep 2019, 16:52

Saurman je napisao/la:Znači ništa od Neymara upravno ono što sam i govorio prije 2 mjeseca al' su me ovdje stručnjaci poput Evandera ubjeđivali u suprotno.Ah da zaboravio sam je napustio forum navuče ga Makaš na tanak led.

Žao mi Leoreya momak se baš unio u ovu priču oko povratka Neya.
Ti strucnjak sad a kad je Di Marzio i Sky napisao da je gotovo, dosao nam popovat na pdf kako smo pogrijesili. I sad general poslije bitke, kao ti bio uvjeren. Ne brini, znamo da si nas navijac i da si htio i ti Neymara, ali ima 2020, pa jel :kafa:
27.10.2020

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 02 sep 2019, 16:57

To već ima smisla, ali ne znam kako je Khelaifi to prihvatio pošto taj ne želi igrača dat ispod onih para za koje ga je doveo, ali vidit ćemo, sigurno nas sljedeće ljeto očekuje opet ista ovakva šarada od 3 mjeseca pregovora...

Rađe da krenu sljedeće ljeto po Mbappea, nego po Neymara, daju tih 170M, Suareza + Dembelea, al Khelaifi će prije ugasit klub nego Mbappea pustit :mrgreen:

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 02 sep 2019, 17:28

Barcelona je u prve tri ligaške utakmice primila pet pogodaka. Mundo Deportivo iznosi podatak koji govori kako je katalonski klub posljednji put primio pet golova u tri utakmice u sezoni 2000/2001. U spomenutoj sezoni trener je bio španjolski stručnjak Llorenç Serra Ferrer. Blaugrana je tada završila na četvrtom mjestu u La Ligi, nije prošla grupnu fazu Lige Prvaka (treće mjesto) i u Kupu kralja je došla do polufinala.
Nije nemoguće da se opet ponovi :kafa:

Saurman je napisao/la:Znači ništa od Neymara upravno ono što sam i govorio prije 2 mjeseca al' su me ovdje stručnjaci poput Evandera ubjeđivali u suprotno.Ah da zaboravio sam je napustio forum navuče ga Makaš na tanak led.

Žao mi Leoreya momak se baš unio u ovu priču oko povratka Neya.
:nene:
slika
Davno je rekao da nema ništa od povratka i srećom bio u pravu. :zviz:

Podsjeti me ovo na ovu scenu
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 sep 2019, 17:34

leorey je napisao/la:
Ti strucnjak sad a kad je Di Marzio i Sky napisao da je gotovo, dosao nam popovat na pdf kako smo pogrijesili. I sad general poslije bitke, kao ti bio uvjeren. Ne brini, znamo da si nas navijac i da si htio i ti Neymara, ali ima 2020, pa jel :kafa:
Eto koliko je Di Marzio a i ostali "insajderi" pouzdani.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 02 sep 2019, 17:35

L'Equipe objavili da se Neymar na zadnjem treningu zakacio s nekim suigracem

Hahahahaa vec je pocelo
27.10.2020

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 02 sep 2019, 17:44

[CATRadio] Rakitić will stay in Barcelona.

Kratko nam je trajalo veselje, oće Barto previše love za Rakitića izgleda, a Juve samo pristaje na swap, sad kad nakon reprezentativne pauze Raketa uleti opet u početnu, zareda se koja pobjeda na krilima Messija i bum zacementirat će se Raketa opet od prve minute svaku...

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 02 sep 2019, 17:49

Pa i ne treba ga dati za njihove poluigrace sto nude. Covjek kod nas standardan bio 5 godina i sad ga treba mijenjat za Cana ili Bentacura, de malo realnosti. Mi dajemo prvotimca, oni nekakve polovnjake, de bolan.

Evo citam Rafinha produzuje jos godinu pa ide na posudbu, a pola plate cemo mi snositi. Pa dokle vise da se igraci daju za bagatelu? Prvi sam ovdje koji hoce da Rakitic ode, ali ako ces ga se rijesit haman dzaba, nek onda ostane jos 5 godina sto se mene tice.
27.10.2020

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 02 sep 2019, 17:50

leorey je napisao/la:L'Equipe objavili da se Neymar na zadnjem treningu zakacio s nekim suigracem

Hahahahaa vec je pocelo
Ma do ponoci ce ovo biti gotovo! Eto Neya. Ovo je neka zayebancija ba, kao sve gotovo i ne dolazi.. Ma hajte molim vas. :kafa:
@igrajlopte 🐦

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 02 sep 2019, 17:59

Cuj daju Cana poluigraca i invalida za Rakitica.Standardni prvotimac FcB za invalida koji grije klupu Khediri.
Realna razmjena je Rakitic za Pjanica + novac ili Rakitic za Dybalu.

Radije da ostane.Nadati se veznom redu

———-DeJong—-
—-Rakitic——Arthur
Zadnja izmjena: JoeBleck, dana/u 02 sep 2019, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 02 sep 2019, 18:00

DA prodaji Rakitića. NE prodaji po bilo kojoj cijeni. NE zamjeni za nečiji škart. I Rakitić > Busquets. :kafa:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 02 sep 2019, 18:02

JoeBleck je napisao/la:Cuj daju Cana poluigraca i invalida za Rakitica.Standardni prvotimac FcB za invalida koji grije klupu Khediri.
Realna razmjena je Rakitic za Pjanica + novac ili Rakitic za Dybalu.

Radije da ostane.Nadati se veznom redu

———-Rakitic—-
—-De Jong——Arthur
Po meni najbolji vezni red kojeg trenutno imamo. :salut:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 02 sep 2019, 18:07

ReX je napisao/la:
leorey je napisao/la:L'Equipe objavili da se Neymar na zadnjem treningu zakacio s nekim suigracem

Hahahahaa vec je pocelo
Ma do ponoci ce ovo biti gotovo! Eto Neya. Ovo je neka zayebancija ba, kao sve gotovo i ne dolazi.. Ma hajte molim vas. :kafa:
Do 23:59 posudba uz otkup za 200M sljedece ljeto. Pa jel tako.

Icardi prosao ljecnicki, sve ide na svoje :njanjanja:
27.10.2020

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 02 sep 2019, 18:08

leorey je napisao/la:Pa i ne treba ga dati za njihove poluigrace sto nude. Covjek kod nas standardan bio 5 godina i sad ga treba mijenjat za Cana ili Bentacura, de malo realnosti. Mi dajemo prvotimca, oni nekakve polovnjake, de bolan.

Evo citam Rafinha produzuje jos godinu pa ide na posudbu, a pola plate cemo mi snositi. Pa dokle vise da se igraci daju za bagatelu? Prvi sam ovdje koji hoce da Rakitic ode, ali ako ces ga se rijesit haman dzaba, nek onda ostane jos 5 godina sto se mene tice.
Rakitić za Bernardeschija swap bi prihvatio, Can, Rugani i te pizdarije nam ne trebaju.

Ovako se riješiš Rakitića, napraviš mjesta u veznome redu i još dobiješ opciju na krilu u vidu Bernardeschija, za igrača s klupe dosta dobra opcija, ali Juve ciganluk teški neće prihvatit to.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 02 sep 2019, 18:11

Sta ce ti Berna ?
Malcom jaci igrac od njega bio pa je igrao na infuziju.
Nelos igrac , nepotreban.

Barci treba samo utrefiti prvih 11 i to je to a nije tesko

—————-MATS
—Roberto—Pique—-Lengle—-Alba
——————-Frenkie——
———-Rakitic———Arthur—-
———————-Messi
———-Gricko——-Suarez

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 02 sep 2019, 18:14

LittleCule je napisao/la:
leorey je napisao/la:Pa i ne treba ga dati za njihove poluigrace sto nude. Covjek kod nas standardan bio 5 godina i sad ga treba mijenjat za Cana ili Bentacura, de malo realnosti. Mi dajemo prvotimca, oni nekakve polovnjake, de bolan.

Rakitić za Bernardeschija swap bi prihvatio, Can, Rugani i te pizdarije nam ne trebaju.

Ovako se riješiš Rakitića, napraviš mjesta u veznome redu i još dobiješ opciju na krilu u vidu Bernardeschija, za igrača s klupe dosta dobra opcija, ali Juve ciganluk teški neće prihvatit to.
Pa Juve je i htio dati Bernardeschija, mi odbili, trazili i kesa. Realno ne treba nam, mogao je onda komotno Malcom ostati.

Rijesio si se Malcoma, Rafinhe i Coutinha. Dakle do povratka Messija, Dembelea i Suareza spao si na napad Griezman, Perez, Fati. Vrlo rizicno, jer vec ide LP brzo.
27.10.2020

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 02 sep 2019, 18:27

Ma kakav Bernadeschi, taj u Juveu nije mogao da se izbori da bude neki faktor, a kao u Barsi da bude. Nikakve zamjene, bar ne ovo što se nudi. Nek' ostane, i nadamo se da nećemo gledati i njega i Biskvita u početnom sastavu.

Mes Que Un Club!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: s4mke i 5 gostiju.