@rokoko odma iza tebe Nam=petica

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne radi brate, neko te slagao. Opustite se, uzivajte, idemo se spremati za Velež i nastavak prvenstva. Svi zajedno, kao jedan!Manijaci19871921 je napisao/la:Radi se na potpisu jednog stopera-povratnika
Nas ubrzo on i malac desni bek.Began.Mamlaz je napisao/la:Pogotovo Vojokerimatomic1921 je napisao/la:Samo igraju Vojo i Stojke
Bek nam treba kao zrakiguita je napisao/la:Nas ubrzo on i malac desni bek.Began.Mamlaz je napisao/la:Pogotovo Vojokerimatomic1921 je napisao/la:Samo igraju Vojo i Stojke
BogicevicRokoko87 je napisao/la:@irfo ko je stoper
Vasilić?irfo je napisao/la:BogicevicRokoko87 je napisao/la:@irfo ko je stoper
ma jok, Bogi na 100% snage je pojacanjeRokoko87 je napisao/la:Vasilić?irfo je napisao/la:BogicevicRokoko87 je napisao/la:@irfo ko je stoper
Sef je rekao 5 dana, 5 im je mjeraLjoZee je napisao/la:Koliko nasi imaju odmora? Vidim Veseli chilla na moru
Haha cuj slagao me. Ja ti kazem radi, znam s kim djelim informacije, ne brini. Opustenomohikanac12 je napisao/la:Ne radi brate, neko te slagao. Opustite se, uzivajte, idemo se spremati za Velež i nastavak prvenstva. Svi zajedno, kao jedan!Manijaci19871921 je napisao/la:Radi se na potpisu jednog stopera-povratnika
Mi smo Željini Željo je naš!
Bezideja je napisao/la:Koja glupa logika, cuj Kemo je borben al los stoper i ako ga ne zamjenimo ne pise nam se dobro.
Znaci dovedemo novog stopera i pise nam se dobro.
Kemo je solidan stoper za nasu ligu i odlicno izgleda s Sipom.
Ekipa u 7 kola nema poraza i neko bi nesto mijenjao...
Po meni su stoperi odlicni, bekovi su kriza ,bar jedan bek bi se trebao dovestiRokoko87 je napisao/la:Stoperi mogu proći, ali su bekovi kritični, potrebno je iznaći rješenje što prije!
samo ako Osimov filter prodje, i kaze da je pojacanje onda je bas pojacanje...Osim je dokazan strucnjak da namirise igraca i postavi ga na tacnu poziciju.Manijaci19871921 je napisao/la:Haha cuj slagao me. Ja ti kazem radi, znam s kim djelim informacije, ne brini. Opustenomohikanac12 je napisao/la:Ne radi brate, neko te slagao. Opustite se, uzivajte, idemo se spremati za Velež i nastavak prvenstva. Svi zajedno, kao jedan!Manijaci19871921 je napisao/la:Radi se na potpisu jednog stopera-povratnika
Mi smo Željini Željo je naš!
Meni je Stevanovic ovu sezonu odlican, mozda i najbolja sezona od kako je tu. Pavic daleko najlosiji. Stanic naprijed dobar, nazad zna puhat...Mamlaz je napisao/la:Po meni su stoperi odlicni, bekovi su kriza ,bar jedan bek bi se trebao dovestiRokoko87 je napisao/la:Stoperi mogu proći, ali su bekovi kritični, potrebno je iznaći rješenje što prije!
Pa upravo i govorim zbog Stanica i Pavica. Stana nama treba nazad da je dobar a ne naprijedManijaci19871921 je napisao/la:Meni je Stevanovic ovu sezonu odlican, mozda i najbolja sezona od kako je tu. Pavic daleko najlosiji. Stanic naprijed dobar, nazad zna puhat...Mamlaz je napisao/la:Po meni su stoperi odlicni, bekovi su kriza ,bar jedan bek bi se trebao dovestiRokoko87 je napisao/la:Stoperi mogu proći, ali su bekovi kritični, potrebno je iznaći rješenje što prije!
To se svakako slazem. Samo imas problem sto je dobrog lijevog beka jako tesko naci. A nama odgovara jedino opcija da dovedes na sigurno boljeg od ovih al to je bas tesko naci. Stanic je bolji od Pavica na lijevom beku iako to nije njegova pozicija al nekad ima jako glupe poteze ko da ima 10 utakmica u nogama a ne 250. Nedefinisan je al je i takav bolji od Pavica pa i Sinise.Rokoko87 je napisao/la:Stoperi mogu proći, ali su bekovi kritični, potrebno je iznaći rješenje što prije!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.