(najebo sam na ispitu

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Sretno. Na ispitu... Ovo nek ti motiv budeAA23 je napisao/la:Opala, Sten ubacio većinske sastojke juhe, da li će je znati začiniti, ili će presoliti da je možeš baciti?! Sve je u Stenovim rukama!
(najebo sam na ispitu)
Nisi jedini. Ja bih još popišan mogao otići.AA23 je napisao/la:(najebo sam na ispitu)
Nije mi žao dobitka, kakav je klošar folirant, igra 2seta na par loptica i onda preda. Hahahaha, kakav jad od igrača.delinjo je napisao/la:Jesi li to odigrao na svicarca...
AA23 je napisao/la:Biće još slađe kad Wawa napravi švicarsku juhu od Noklice
Bravo kralju... Steta bgm za ovo.. Fujshevchet je napisao/la:Nije mi žao dobitka, kakav je klošar folirant, igra 2seta na par loptica i onda preda. Hahahaha, kakav jad od igrača.delinjo je napisao/la:Jesi li to odigrao na svicarca...
Neka ga Djokica laganosa ovim padobrancima zajedno, 'ta će Shevchet, ha ya...
Znači, nebitna lova brate, ovo dokazuje ko je babuka!
Nije mi žao love, jbg, mada je para dobra...delinjo je napisao/la:Bravo kralju... Steta bgm za ovo.. Fujshevchet je napisao/la:Nije mi žao dobitka, kakav je klošar folirant, igra 2seta na par loptica i onda preda. Hahahaha, kakav jad od igrača.delinjo je napisao/la:Jesi li to odigrao na svicarca...
Neka ga Djokica laganosa ovim padobrancima zajedno, 'ta će Shevchet, ha ya...
Znači, nebitna lova brate, ovo dokazuje ko je babuka!
Sve ok, igrao brutalno, ali ako nisi vidio problem u servis gemu na 4-2 drugog seta, nemamo o čemu pričati. Uživajte, put vam je otvoren, nema potrebe za daljim kmečanjem.ronaldo99 je napisao/la:Nije problem da se povredi, problem je sto igra odlicno, nema naznake povredi dobija lagano meceve i onda prvi kad pocne gubiti preda.
Eto prva dva seta se kao vidjelo da ima nekih problema, nikako Stan nije igrao brutalan tenis?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.