Sta kaze?? Da ne ulazimm..bodi123 je napisao/la:Jel ko gledao sta Medo radi ovim američkim debilima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav ruski budalas, kapa do poda, ovi jadnici u publici od muke vise prestali i zviždat, a valja im ga gledat jos najmanje jedno kolo
Novi Safin života mi![]()
čuj ga![]()
![]()
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
"Today I was losing.... I thought I'm not gonna play... I took so many painkillers... But I have to say, you guys, being against me, you gave me so much energy to win, thank you!delinjo je napisao/la:Sta kaze?? Da ne ulazimm..bodi123 je napisao/la:Jel ko gledao sta Medo radi ovim američkim debilima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav ruski budalas, kapa do poda, ovi jadnici u publici od muke vise prestali i zviždat, a valja im ga gledat jos najmanje jedno kolo
Novi Safin života mi![]()
čuj ga![]()
![]()
A ovi debili zvižde li zvižde, on diže ruke i sprda se s njima

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma večeras se stvarno previše "trudio" bez razloga. Meni lično je cringe izgledalo za razliku od prošlog kola.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Hahahhajahja lud je... Samo da. Ne poleti ima potencijala... Hajde svicarski brate stisni ovo
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kakav je ovo matchup, čudo jedno, jedan od najljepsih na touru definitivno. Ako Stan bude imao svoj dan ima da gledamo spektakl do zore 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
bodi123 je napisao/la:Kakav je ovo matchup, čudo jedno, jedan od najljepsih na touru definitivno. Ako Stan bude imao svoj dan ima da gledamo spektakl do zore
Evo brejkaaaaa idemooooooo

Kako volim gledati ovog Wawrinku poalije babuke najjelegantniji
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Fazon je sto lik s Rafom i Rogerom ne može ni približno igrat ovo sto igra s Nolom i redovno biva ponižen u takvim mečevima jer ga jedan ubije spinom a drugi miksanjem. Ovaj Nolin ravni counterpunch ko naručen dodje za ove njegove bombe s oba krila. Drago mi je sto očigledno ima nivo dovoljan da ako nista zakuha ovaj meč i priredi nam spektakl, nisu se sastajali od onog finala prije 3 godine na istom mjestu kad ga je Stan raznio. Garant je Noli u ovih 5 gemova već mnogo toga proslo kroz glavu iz tog meča. 

bodi123 je napisao/la:Fazon je sto lik s Rafom i Rogerom ne može ni približno igrat ovo sto igra s Nolom i redovno biva ponižen u takvim mečevima jer ga jedan ubije spinom a drugi miksanjem. Ovaj Nolin ravni counterpunch ko naručen dodje za ove njegove bombe s oba krila. Drago mi je sto očigledno ima nivo dovoljan da ako nista zakuha ovaj meč i priredi nam spektakl, nisu se sastajali od onog finala prije 3 godine na istom mjestu kad ga je Stan raznio. Garant je Noli u ovih 5 gemova već mnogo toga proslo kroz glavu iz tog meča.
Iz tvojih usta u Bozije usi... A jebote kad bi ga dobio ne bi babuka mogao pozeliti boljeg protivnika za polufinale... Sam bi gace skinuo

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Istina. Još ako servis bude radio u bitnim trenucima(a za sad je tako), biti će svega.bodi123 je napisao/la:Fazon je sto lik s Rafom i Rogerom ne može ni približno igrat ovo sto igra s Nolom i redovno biva ponižen u takvim mečevima jer ga jedan ubije spinom a drugi miksanjem. Ovaj Nolin ravni counterpunch ko naručen dodje za ove njegove bombe s oba krila. Drago mi je sto očigledno ima nivo dovoljan da ako nista zakuha ovaj meč i priredi nam spektakl, nisu se sastajali od onog finala prije 3 godine na istom mjestu kad ga je Stan raznio. Garant je Noli u ovih 5 gemova već mnogo toga proslo kroz glavu iz tog meča.
41.21.1.
Malo nelagode!?S-Y-L-A-R je napisao/la:Istina. Još ako servis bude radio u bitnim trenucima(a za sad je tako), biti će svega.bodi123 je napisao/la:Fazon je sto lik s Rafom i Rogerom ne može ni približno igrat ovo sto igra s Nolom i redovno biva ponižen u takvim mečevima jer ga jedan ubije spinom a drugi miksanjem. Ovaj Nolin ravni counterpunch ko naručen dodje za ove njegove bombe s oba krila. Drago mi je sto očigledno ima nivo dovoljan da ako nista zakuha ovaj meč i priredi nam spektakl, nisu se sastajali od onog finala prije 3 godine na istom mjestu kad ga je Stan raznio. Garant je Noli u ovih 5 gemova već mnogo toga proslo kroz glavu iz tog meča.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Krv i meso, jbg.delinjo je napisao/la:Malo nelagode!?

41.21.1.
Tek je prvi set ali kako bi volio onu bahatost da ti nabijem na nos.....S-Y-L-A-R je napisao/la:Krv i meso, jbg.delinjo je napisao/la:Malo nelagode!?

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Joj kako Stan lupa po ovoj loptici... Poezija
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kakav tenis, al se rokaju strasno fakat, uživancija je gledat njihove mečeve
Stanov servis odlučio prvi set definitivno, majstorski je izvukao one brejk lopte, sampiončina

Stanov servis odlučio prvi set definitivno, majstorski je izvukao one brejk lopte, sampiončina
Sten upalio kolo, lagano ubacuje sastojke za juhu, da li će ubaciti prave ili polupati lončiće?! Vidjećemo!
Ne mogu nažalost pratiti meč, studiji me uništiše
Ne mogu nažalost pratiti meč, studiji me uništiše

Ako ti tako kažeš. Mada ovdje jedino ja mogu dobiti materijal za nabijanje na nos.delinjo je napisao/la:Tek je prvi set ali kako bi volio onu bahatost da ti nabijem na nos.....

4 duela, 4 (maltene) jedina igrača koja ga mogu dobiti na putu. Što je najgore, niko od njih nije "na isti kalup" pa da preneseš igru/taktiku, nego sve Jovo nanovo. Pa ako ovo uzme, skakati ću vam po glavama doživotno.

Doduše, ako stane na prvoj od tih prepreka, halal vam bilo.

41.21.1.
Sreca ti je da izgleda Stan oetaje bez snageS-Y-L-A-R je napisao/la:Ako ti tako kažeš. Mada ovdje jedino ja mogu dobiti materijal za nabijanje na nos.delinjo je napisao/la:Tek je prvi set ali kako bi volio onu bahatost da ti nabijem na nos.....
4 duela, 4 (maltene) jedina igrača koja ga mogu dobiti na putu. Što je najgore, niko od njih nije "na isti kalup" pa da preneseš igru/taktiku, nego sve Jovo nanovo. Pa ako ovo uzme, skakati ću vam po glavama doživotno.![]()
Doduše, ako stane na prvoj od tih prepreka, halal vam bilo.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Eto ga, stade servis odmah brejk, i u prvom setu je moglo slično bit
Elem gotov sam zaspao, ako se prestanem javljat znate sta je
Elem gotov sam zaspao, ako se prestanem javljat znate sta je

bombaysaphire je napisao/la:Čuj da bude GOAT steroidaš koji čeka drugi servis 5 metara iza linije , 70% GS osvojio na šljaci , lik kojem je normalno da ispada u prvim ili drugim rundama GS-a , lik koji ima 0 ( nula) završnih mastersa !?!?!
I nek mu neko kaže od ovih njegovih dežurnih dickridera da počne periku nositi , ovako ko šaner iz Švrakinog izgleda...
Pošto smo mi "dickrideri", ti si vjerovatno "dicksucker" Rafin!

1.Kakve veze ima ovo što čeka 2 servis 5 m iza
?!?!?!?

2.Taj isti što ispada, kako ti kažeš u 1R i 2R...
U prvih npr. 20 GS odigranih u karijeri:
Rafa 6 GS (4,1,1)
Federer 1 GS
Djoković 1 GS
Levat je Rafa, nema šta, sve argumentovano pričaš

Idi ti majstore Bgt prati badminton, možda se bolje u to razumiješ!

@delinho
Mislim bratiću, ako su ti ovo priče koje ti potvrdjuješ, opasno me zabrinjavaš.
Kakve su ovo baljezgotne i bljuvotine, to svijet nije vidio, alergiju dobijem od ovakvih padobranaca!

Zadnja izmjena: shevchet, dana/u 02 sep 2019, 04:02, ukupno mijenjano 1 put.
Treba spavati mozda se sutra iznenadimo kad. Udjemo na rezultate moj bodi 
Sevkec neka malo da se zakuha **** ga ti

Sevkec neka malo da se zakuha **** ga ti
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.