Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

delinjo
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la delinjo » 01 sep 2019, 23:43

samo je jedan najveci svih vremena i cijela planeta ce ti reci isto osim ako ne odes u srbiju ili spaniju logika
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 01 sep 2019, 23:46

Najveci svih vremena je samo onom ko tenis prati preko novina, clanaka, radija, marketinga, pickih materina. Onaj koji je pratio tenis od pocetka karijere sto njegove sto Nadalove i Novakove ce reci da on nikad ne moze bit najveci kad su ga busili glavni konkurenti. Najuspjesniji jest nema govora al i to ce se promjenit. Najbolji nije ni bio nit ce ikad bit.

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 01 sep 2019, 23:46

@Sylar

Možda i stoji, ali za Rafu realno stoji najviše, jer je imao daleko najviše povreda od njih trojice.
Znaš i ti to sam, treba druže biti realan.
Ja pričam realno, evo npr ne slažem se za taj CGS sa BosniaBoston i reci kad nešto nije tako... :kafa:

Rafa je pokazao da je itekako konkurentan njima na drugim podlogama, više nego oni njemu na šljaci, pa logično valjda, da bi uzeo još bar 2-3 GS.

Ali eto, imamo šta imamo sad i realnost je ako Rafa ili Djokica uzmu ovaj US Open, da se ova trka za GOAT- svodi samo na njih dvojicu, jer Fedex max ima još 3 ozbiljna GS odigrati nakon ovog i penzija! :salut:

@delinho

Ma Fedex je virtuoz, čovjek koji je digao tenis na neki novi level, tu nema dileme, ali za par godina vjeruj da neće biti to što ti pričaš, znači ili Rafa ili Nole.
Ja vjerujem čvrsto da će to na kraju svih karijera ipak biti Rafa... :mrgreen:
Zadnja izmjena: shevchet, dana/u 01 sep 2019, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 01 sep 2019, 23:48

NadalRafa je napisao/la:Najveci svih vremena je samo onom ko tenis prati preko novina, clanaka, radija, marketinga, pickih materina. Onaj koji je pratio tenis od pocetka karijere sto njegove sto Nadalove i Novakove ce reci da on nikad ne moze bit najveci kad su ga busili glavni konkurenti. Najuspjesniji jest nema govora al i to ce se promjenit. Najbolji nije ni bio nit ce ikad bit.
samo sto je takvih 95%
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 01 sep 2019, 23:49

Uf, uf, uf.. " Rafa mora biti loš da bi ga RF dobio " :rol:

:urnebes:

Ubi ih činjenica da ga Roger uzima hladno zadnjih 5 godina na svim terenima osim šljake i da je našao igru u odnosu na prethodne susrete.

Rafanovci imaju velik ego, mislim da im teže pada svaka Rogerova titula jer znaju da time samo cementira status #goata, ne vjerujem ja njima namazani su kao i njihov ljubimac :beba: (iako sam ga počeo gotiviti u zadnje vrijeme, ali navijači su potpuno druga špica)

Tako da Rafanovci samo traže razlog u Rafi da ne izgovore da je Federer ustvari uzeo Rafu jer je bio bolji teniser.

Nikad veći teniser od Rogera neće zagaziti na teniske terene, džaba vam :beba:

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 01 sep 2019, 23:50

De ba o cemu pricamo boli vas Wimbledon pa vrtite istu pricu sto puta. Opet ce bit kitovanja ne brinite, choker ce se sasrat protiv najveceg dvojca ikad samo laganooo

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 01 sep 2019, 23:54

to to prijatelju

samo se bi udruzite babuka komplekse nabio moraju zajedno haha
VOLIM ZELJEZNICAR!!

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 01 sep 2019, 23:55

AA23 je napisao/la:Uf, uf, uf.. " Rafa mora biti loš da bi ga RF dobio " :rol:

:urnebes:

Ubi ih činjenica da ga Roger uzima hladno zadnjih 5 godina na svim terenima osim šljake i da je našao igru u odnosu na prethodne susrete.

Rafanovci imaju velik ego, mislim da im teže pada svaka Rogerova titula jer znaju da time samo cementira status #goata, ne vjerujem ja njima namazani su kao i njihov ljubimac :beba: (iako sam ga počeo gotiviti u zadnje vrijeme, ali navijači su potpuno druga špica)

Tako da Rafanovci samo traže razlog u Rafi da ne izgovore da je Federer ustvari uzeo Rafu jer je bio bolji teniser.

Nikad veći teniser od Rogera neće zagaziti na teniske terene, džaba vam :beba:
Napisa se i ti svega i svačega brate... :mrgreen:

Svakako da ga je Roger ovo par puta dobio zasluženo i ko to spori uopšte?!?

Malo vam skočilo sampouzdanje nakon par mečeva i padobranišete se. :mrgreen:

Ti zaboravio izgleda ukupni H2H? :lol: :lol:

Volio bih da djed dodje u finale, više nego 5000 da dobijem još na klad i da ga razmontira Rafa i da više ne pričamo o tome. :mrgreen: :mrgreen:
Samo, ono što bih ja volio, to su samo želje i pozdravi ovaj put...

Mada, znamo svi da nema od te ljubavi i Fedala ništa, ali eto gledate posljednje pokušaje djeda brice, da od guzice napravi lice... :mrgreen: :guz:

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 01 sep 2019, 23:59

#Triggered :kafa:

P.S. Medo se još nije počeo hraniti ljubavlju američke publike.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 02 sep 2019, 00:04

S-Y-L-A-R je napisao/la:#Triggered :kafa:

P.S. Medo se još nije počeo hraniti ljubavlju američke publike.
Mi sve neke duele ovdje pripremili unaprijed, a ima ljudi koji se još nešto pitaju na ovim terenima... :mrgreen: :lol:

Koepfer igra tenis života, ludjački dobro Bgm i patnja će to biti Medi, nije baš da će ga pomesti + lik igra evo 4 turnira u nizu, bez odmora.

Ja sam neki dan rekao da se kreće kao starac i da Djokica amina da preda. :urnebes:

Evidentno da ima probleme sa umorom, ne bi Bgm nikakvo čudo bilo i da preda meč.
Fakat nije robot da igra 5 sedmica u nizu faktički...

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 02 sep 2019, 00:07

Ne ne ne, ja samo čitam i potvrdjujem kao i uvijek #disrespekt prema Rogeru, uostalom to je jedini način da ga osporite kao #goata, drukčije ne može niko.

Na ovom forumu Federer se predstavlja kao prevara teniskog svijeta, kao ono niko ne zna kako je došao do #20, ali eto znaju da je to nezasluženo po njihovom mišljenju, i da je on nekim šalabajzerskim forama stigao do tolikog broja titula, uostalom i trocifrenog broja titula.

Samo to vidjam na forumima, jer bukvalno ne postoji nijedan element Rogerove igre koji možeš navesti da mu ne daje status najboljeg ikad, jedina mana mu je mentalna i to je sve, što se tič artiljerije ima sve spremno, ljudi pišu kao da Novak i Rafa imaju 28-3 ili 23-4 u medjusobnim, Roger se predstavlja kao ono - Aha ti si najtrofejniji, najuspjesniji, najbolji AL NISI jer mi kazemo tako, jer nama 3 meca vise u H2H znaci vise nego ne znam ti koliko titula i drugih segmenata u tom poredjenju.

Uzivajte u degradaciji najvećeg, to je jedino što možete da radite, ali ni to vam ne polazi za rukom :salut:

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 02 sep 2019, 00:21

Smarate ba samo vas Slemovi jos vade. Kad ni tog ne bude bit ce malo misije rupice misevi jedni. Al prvo karanje ide kako je i naviko djedica da ga prima. U Mastersima kasni, H2H kasni jos samo Slemovi i bit ce treci najveci dosta mu jeeee

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 02 sep 2019, 00:22

NadalRafa je napisao/la:Smarate ba samo vas Slemovi jos vade. Kad ni tog ne bude bit ce malo misije rupice misevi jedni. Al prvo karanje ide kako je i naviko djedica da ga prima. U Mastersima kasni, H2H kasni jos samo Slemovi i bit ce treci najveci dosta mu jeeee
Masters kupovi?
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 02 sep 2019, 00:22

NadalRafa je napisao/la:Smarate ba samo vas Slemovi jos vade. Kad ni tog ne bude bit ce malo misije rupice misevi jedni. Al prvo karanje ide kako je i naviko djedica da ga prima. U Mastersima kasni, H2H kasni jos samo Slemovi i bit ce treci najveci dosta mu jeeee
A elegancija ?
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 02 sep 2019, 00:23

AA23 je napisao/la:Ne ne ne, ja samo čitam i potvrdjujem kao i uvijek #disrespekt prema Rogeru, uostalom to je jedini način da ga osporite kao #goata, drukčije ne može niko.

Na ovom forumu Federer se predstavlja kao prevara teniskog svijeta, kao ono niko ne zna kako je došao do #20, ali eto znaju da je to nezasluženo po njihovom mišljenju, i da je on nekim šalabajzerskim forama stigao do tolikog broja titula, uostalom i trocifrenog broja titula.

Samo to vidjam na forumima, jer bukvalno ne postoji nijedan element Rogerove igre koji možeš navesti da mu ne daje status najboljeg ikad, jedina mana mu je mentalna i to je sve, što se tič artiljerije ima sve spremno, ljudi pišu kao da Novak i Rafa imaju 28-3 ili 23-4 u medjusobnim, Roger se predstavlja kao ono - Aha ti si najtrofejniji, najuspjesniji, najbolji AL NISI jer mi kazemo tako, jer nama 3 meca vise u H2H znaci vise nego ne znam ti koliko titula i drugih segmenata u tom poredjenju.

Uzivajte u degradaciji najvećeg, to je jedino što možete da radite, ali ni to vam ne polazi za rukom :salut:
Za druge ne znam druže, ali ja uz svu ovu zajebanciju, max poštujem Federera i napisao sam to više puta šta mislim o njemu, kad pričamo ozbiljno.

Niti je djed prevara, niti šalabajzer, još uvijek stoji da je on zbog GS mrvicu ispred Rafe i dvije ispred Djokice, ali neće dugo tako biti i ti si sam toga svjestan!

P.S. Za ovaj H2H, nije mala stvar druže 10-23 imati protiv Rafe do prije par godina, to je baš porazna statistika za nekoga koga bi nazvao GOAT.

Malo je to popravio sad, ali još je to daleko od dobrog.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 02 sep 2019, 00:24

A publika?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 02 sep 2019, 01:46

Čuj da bude GOAT steroidaš koji čeka drugi servis 5 metara iza linije , 70% GS osvojio na šljaci , lik kojem je normalno da ispada u prvim ili drugim rundama GS-a , lik koji ima 0 ( nula) završnih mastersa !?!?!
I nek mu neko kaže od ovih njegovih dežurnih dickridera da počne periku nositi , ovako ko šaner iz Švrakinog izgleda...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 sep 2019, 01:48

sve znas ali haj ti njima to objasni
VOLIM ZELJEZNICAR!!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 02 sep 2019, 02:52

Jel ko gledao sta Medo radi ovim američkim debilima :lol: :lol: :lol: :bow: :bow: :bow:

Kakav ruski budalas, kapa do poda, ovi jadnici u publici od muke vise prestali i zviždat, a valja im ga gledat jos najmanje jedno kolo :urnebes:

Novi Safin života mi :bow:

čuj ga :rol: :tokralju:

Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 02 sep 2019, 02:55, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 sep 2019, 02:54

Hoce li neko pratiti ovaj mec ili sam jedina budala koja ne spava zadnjih dana :mrgreen: 8
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.