Ono misliš protiv Borusije 87 ili imaš nešto svježije061657451 je napisao/la:Borac je ostecen kontra Zrinjskog i to treba jasno reci.Da nije ponisten cistt gol Borcu sumnjam da bi se domacin vratio u tekmu.Nerijeseno bi bilo najmanje.

Moderator/ica: vlakanje
Ono misliš protiv Borusije 87 ili imaš nešto svježije061657451 je napisao/la:Borac je ostecen kontra Zrinjskog i to treba jasno reci.Da nije ponisten cistt gol Borcu sumnjam da bi se domacin vratio u tekmu.Nerijeseno bi bilo najmanje.
Mislim da si se malo preracunao061657451 je napisao/la:Borac je ostecen kontra Zrinjskog i to treba jasno reci.Da nije ponisten cistt gol Borcu sumnjam da bi se domacin vratio u tekmu.Nerijeseno bi bilo najmanje.
PozdravSchlager je napisao/la:Ocekujem sigurna tri boda protiv Celika.
Pa jest,u pravu si....ja se bas rijetko razbacujem da ce Borac pobjediti uopste,a kamoli sigurno...ali za ovu utakmicu nisam imao nikakvu dilemu da se pobjedjuje....osjetilo se u vazduhumaraBL je napisao/la:
PozdravSchlager je napisao/la:Ocekujem sigurna tri boda protiv Celika.
Zašto sigurna , gledao sam sve utakmice od početka nove sezone igramo očajno posebno u napadu. Bez 5 100% šansi ne dajemo gol a da li ćemo ih napraviti pitanje je.
Zanima me na čemu se temelji tvoja sigurnost da i ja sutra budem bezbrižan dok budem gledao ?![]()
Mislim da sam ti vec jednom odgovorio,ali pokusacu ponovo...HeraklitMracni je napisao/la:Još jednom da pitam , kako Schlager vidi Borac medju prva 4 ?
Objasni legendo , gdje vidiš jačinu Borca ? Za Želju sam rekao aj mogu da osvoje al da Borac bude medju četiri teško , uvijek pogledam tabelu i pokušavam ugurat Borca al ne ide
Hvala na objasnjenu , po mom skromnom mišljenu od vas su jači Široki kao i Tuzla CITYSchlager je napisao/la:Mislim da sam ti vec jednom odgovorio,ali pokusacu ponovo...HeraklitMracni je napisao/la:Još jednom da pitam , kako Schlager vidi Borac medju prva 4 ?
Objasni legendo , gdje vidiš jačinu Borca ? Za Želju sam rekao aj mogu da osvoje al da Borac bude medju četiri teško , uvijek pogledam tabelu i pokušavam ugurat Borca al ne ide
Misljenje da Borac moze biti cetvrti,temeljim na tome sto imamo igrace za tako nesto!
Cak se moze reci da za svaku poziciju imamo dva sasvim pristojna igraca,a to ce biti od ogromnog znacaja u nastavku sezone,kad krene i Kup,i ritam srijeda-subota....Ne treba zaboraviti da se,osim Kupa,ove jeseni igra cak 19 kola!..a na proljece samo 14...mislim da nas uopste nece moci izbaciti iz ritma povrede ili kartoni,zbog te sirine...recimo,igraci koji veceras nisu poceli,od u 21 reprezentativca Trkulje,do Sinise Dujakovica,Nemanje Janicica,Almedina Ziljkica,Runica,Jakupovica,Sase Kajkuta,malog Bosancica,Markovica,Crnova..citav tim provjerenih igraca...A ovaj tim ce se tek uigravati i rasti
Ili ako hoces ovako,da odgovorim protivpitanjem.....Posto kazes da ne kapiras na cemu ja temeljim optimizam da ce Borac biti cetvrti...Hajde ti meni nabroj,ko je to jos toliko bolji od nas u ligi,osim Zeljeznicara,Zrinjskog i Sarajeva?
Da je u tolikoj mjeri bolji,da se ja ne bih nadao 4-tom mjestu i Evropi?
Sad smo otprilike negdje oko tog mjesta,iako smo imali potpuno nov tim,i tri domace i 4 gostovanja...i to prilicno neugodna....Grbavica,Tuzla,Bijeljina i Zrinjski.
Sve je to u 5 deka, tuzla nista nije bila bolja od nas, ali nas sreca nije pogledala, a za siroki vidjecemo dolaze nam uskoro, a nisu se pokazali nesto posebno...Veceras prvi put vidim neku pozitivnu atmosferu u ekipi, nadam se da ce se Suba oporaviti za slobodu i Crnov umjesto Mirica.HeraklitMracni je napisao/la:Hvala na objasnjenu , po mom skromnom mišljenu od vas su jači Široki kao i Tuzla CITYSchlager je napisao/la:Mislim da sam ti vec jednom odgovorio,ali pokusacu ponovo...HeraklitMracni je napisao/la:Još jednom da pitam , kako Schlager vidi Borac medju prva 4 ?
Misljenje da Borac moze biti cetvrti,temeljim na tome sto imamo igrace za tako nesto!
Cak se moze reci da za svaku poziciju imamo dva sasvim pristojna igraca,a to ce biti od ogromnog znacaja u nastavku sezone,kad krene i Kup,i ritam srijeda-subota....Ne treba zaboraviti da se,osim Kupa,ove jeseni igra cak 19 kola!..a na proljece samo 14...mislim da nas uopste nece moci izbaciti iz ritma povrede ili kartoni,zbog te sirine...recimo,igraci koji veceras nisu poceli,od u 21 reprezentativca Trkulje,do Sinise Dujakovica,Nemanje Janicica,Almedina Ziljkica,Runica,Jakupovica,Sase Kajkuta,malog Bosancica,Markovica,Crnova..citav tim provjerenih igraca...A ovaj tim ce se tek uigravati i rasti
Ili ako hoces ovako,da odgovorim protivpitanjem.....Posto kazes da ne kapiras na cemu ja temeljim optimizam da ce Borac biti cetvrti...Hajde ti meni nabroj,ko je to jos toliko bolji od nas u ligi,osim Zeljeznicara,Zrinjskog i Sarajeva?
Da je u tolikoj mjeri bolji,da se ja ne bih nadao 4-tom mjestu i Evropi?
Sad smo otprilike negdje oko tog mjesta,iako smo imali potpuno nov tim,i tri domace i 4 gostovanja...i to prilicno neugodna....Grbavica,Tuzla,Bijeljina i Zrinjski.
Ma ja mialim da nije sinoc nesto regularno bilo.Riziko je napisao/la:Meni je fasicinatna Čelik, po sata sa igračem više, na gol nisu šutnuli.
Mirić i dalje ne postoji, Vujaklija je bar asist zabilježio i koju loptu spustio.
Dosad najbolja naša partija, mada nam je i Čelik pomogao.
Vranješu kapa do poda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.