PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
E moji strumfovi , kako se bahatite. A ne tako davno je bio derbi, koji je nama znacio duplu krunu. Sta vama znaci ovaj, pobijedili ekipu kojoj fali 5 igraca. Doci ce te vi gdje treba, samo polako i sami bahato.
Ja ba Pidro i onaj Oremušinho Gaucho uh on bi nam yebo nanumohikanac12 je napisao/la:Pidro nije igrao.Osim13 je napisao/la:UmorniBosniaBoston je napisao/la:Dobro tvrdi tobe.Dobili su pitari ovaj derbi samo ih je malo stalo
fks74 je napisao/la:E moji strumfovi , kako se bahatite. A ne tako davno je bio derbi, koji je nama znacio duplu krunu. Sta vama znaci ovaj, pobijedili ekipu kojoj fali 5 igraca. Doci ce te vi gdje treba, samo polako i sami bahato.

U Zenicu ili Butmir?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Glupan djipke, inače brdsko-planinski medvjed, ne konta šta znače prepucavanja i da to postoji u gradu i da to nije nikakvo bahaćenje, nego jednostavno budeš tako nadmoćan do sljedećeg derbija.
Ali, morate ga razumjeti, ipak je čovjek miljama udaljen od ovakve atmosfere.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Uskofrčio se kako je skontao za šta zarez služi.Rokoko87 je napisao/la:Glupan djipke, inače brdsko-planinski medvjed, ne konta šta znače prepucavanja i da to postoji u gradu i da to nije nikakvo bahaćenje, nego jednostavno budeš tako nadmoćan do sljedećeg derbija.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- mohikanac12
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:fks74 je napisao/la:E moji strumfovi , kako se bahatite. A ne tako davno je bio derbi, koji je nama znacio duplu krunu. Sta vama znaci ovaj, pobijedili ekipu kojoj fali 5 igraca. Doci ce te vi gdje treba, samo polako i sami bahato.
U Zenicu ili Butmir?
Izvini, ne vidim bez naocala, kakav "ce te" đipke spominje?
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
KatastrofičanOsim13 je napisao/la:Uskofrčio se kako je skontao za šta zarez služi.Rokoko87 je napisao/la:Glupan djipke, inače brdsko-planinski medvjed, ne konta šta znače prepucavanja i da to postoji u gradu i da to nije nikakvo bahaćenje, nego jednostavno budeš tako nadmoćan do sljedećeg derbija.
Što je najjače jedan na njihovoj temi kaže ja mislim da smo mi njih manje prcali

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
"Golman Lucic nije ocekivao da ce se to zakoprcati u mrezu" .. **** ti Telecom, BHT i najretardiranije komentatore ikada 

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Ljudi dragi sta je ovo nigdje ni jednog pitara. Na viberu napisu he he i to je to... Sta im uradi Zeljo. Ispisa i Vijetnam i Maleziju ma sve zivo.

ŽELJEZNIČAR 1921
Da'će Bog da se tvoj nick opet ostvari. Prošli put si je najavio k'o naš brat na pdfu rezultat derbija.biceDUPLA je napisao/la:
Ljudi dragi sta je ovo nigdje ni jednog pitara. Na viberu napisu he he i to je to... Sta im uradi Zeljo. Ispisa i Vijetnam i Maleziju ma sve zivo.![]()
![]()
![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Glupi balavce, ne znam tko te odgajao, mnogo si nekulturan. Ja sam od 74-e gledao vise derbija nego ti u svom zivotu. Ne samo gradskih, nego i onih sa Zvezdom, Partizanom, Hajdukom i Dinamom. Ti to mozes samo sanjati. I ako je posavina brdsko- planinski kraj, onda si u pravu.Rokoko87 je napisao/la:Glupan djipke, inače brdsko-planinski medvjed, ne konta šta znače prepucavanja i da to postoji u gradu i da to nije nikakvo bahaćenje, nego jednostavno budeš tako nadmoćan do sljedećeg derbija.

Ti da si gledao ne bi pisao ovakve nonsense, običan si liliputanac koji talasa i ne zna sportski podnijeti poraz.fks74 je napisao/la:Glupi balavce, ne znam tko te odgajao, mnogo si nekulturan. Ja sam od 74-e gledao vise derbija nego ti u svom zivotu. Ne samo gradskih, nego i onih sa Zvezdom, Partizanom, Hajdukom i Dinamom. Ti to mozes samo sanjati. I ako je posavina brdsko- planinski kraj, onda si u pravu.Rokoko87 je napisao/la:Glupan djipke, inače brdsko-planinski medvjed, ne konta šta znače prepucavanja i da to postoji u gradu i da to nije nikakvo bahaćenje, nego jednostavno budeš tako nadmoćan do sljedećeg derbija.
Mrš sad u pećinu.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nakon furioznog starta,mali ćelik se vraca u realnost bojkotovanja,besparice i borbe za opstanak(u najboljem slucaju tavorenju na sredini tabele)
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
U redu, ti sve znas. Poraz ne mozete podnijeti vi, nigdje vas nije bilo cijelu proslu sezonu. Ja sam uvijek tu, kada Sarajevo pobjedjuje i kada gubi. Nemas ti pojma, sta je derbi. Vi novi , poslije ratni, to ne znate. J.bem ti uciteljicu, koja te ucila kulturi u obdanistu.Rokoko87 je napisao/la:Ti da si gledao ne bi pisao ovakve nonsense, običan si liliputanac koji talasa i ne zna sportski podnijeti poraz.fks74 je napisao/la:Glupi balavce, ne znam tko te odgajao, mnogo si nekulturan. Ja sam od 74-e gledao vise derbija nego ti u svom zivotu. Ne samo gradskih, nego i onih sa Zvezdom, Partizanom, Hajdukom i Dinamom. Ti to mozes samo sanjati. I ako je posavina brdsko- planinski kraj, onda si u pravu.Rokoko87 je napisao/la:Glupan djipke, inače brdsko-planinski medvjed, ne konta šta znače prepucavanja i da to postoji u gradu i da to nije nikakvo bahaćenje, nego jednostavno budeš tako nadmoćan do sljedećeg derbija.
Mrš sad u pećinu.
Teski dani za klubove iz Zenice
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Mrtva trka sa Mladost za opstanak.
Ma ja, ti znaš, a krivo ti kad te neko mezi.fks74 je napisao/la: U redu, ti sve znas. Poraz ne mozete podnijeti vi, nigdje vas nije bilo cijelu proslu sezonu. Ja sam uvijek tu, kada Sarajevo pobjedjuje i kada gubi. Nemas ti pojma, sta je derbi. Vi novi , poslije ratni, to ne znate. J.bem ti uciteljicu, koja te ucila kulturi u obdanistu.
E moj Djipke na niske grane si spao.
Nekog učiteljica naučit gramatici, semantici i pravopisu a nekog?
Uživaj u petici.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Auf koja kurcobolja igraca Celika, ovo odavno nisam vidio, cak ni na nasim terenima

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
redbull93 je napisao/la:**** li vam hljeb da vam ****, jel vas stid. Gubimo, igraca vise i oni se setaju jbt, bukvalno setaju mrljaju onu loptu.
Koji **** radi ovaj brekalo u ekipi, **** ga onaj ko ga doveo. Kaze trener ne valja, valja trener nego su igraci obicni **** koji mislinda su ronaldo. **** li vam sunce da vam ****
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.