Valjda će Davinson Sanchez biti naš 12.igrač.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Pocevsi od onog zracnog duela koji je Kane dobio sa njim i xhakomProfesor je napisao/la:... i dobro čiščenje klasnog stopera Sokratisa.
Profesor je napisao/la:Jose bi preporodio Arsenal i od placipicica napravio igrace. Ozil bi se pod njegovom taktirkom preporodio, CL bio bi neupitan, a konacno bi se movli nadati i iskoraku. Mou je recept za trofeje
Ma sta je failao? Napravio malo cudo, ono smece od Uniteda je doveo na drugo mjesto u ligi i jos par trofeja uzeo, jedini fail mu je sto je uopste prihvatio taj posao u timu dje ti marketing guru odredjuje pojacanja.AA23 je napisao/la:Profesor je napisao/la:Jose bi preporodio Arsenal i od placipicica napravio igrace. Ozil bi se pod njegovom taktirkom preporodio, CL bio bi neupitan, a konacno bi se movli nadati i iskoraku. Mou je recept za trofeje
Ma mene brine jedino što je failao ove zadnje sezone i što je baš bio sve ono što nikad nije.
A to za Ozila sam i ja siguran, bili bi counter-attacking ekipa, kao Real 10/11, pozadi bi se popravili sigurno, a napad bi ličio bar na nešto, sad nije ni on opcija za duže staze, ali bi možda bio pun pogodak.
Ipak, velik je rizik dovesti Murinja na poziciju trenera iako je bolji od Emerya zasigurno.
Aha, pravi se fama. Sad ces još svesti ostatak EPL na nivo PLBIHjapa je napisao/la:Pa Klopp Mourinha nije gazio ni dok je ovaj vodio United, pobjedio ga prvi put kada je vec bio raspad sistema u Unitedu i kada se samo cekalo da se izgubi pa da Mourinho ode i da se ispuni zelja francuskoj frizura ikoni. Pravi se fama od Guardiole i Kloppa nisu oni dobri koliko je ostatak lige los.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.