FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

arelinho
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la arelinho » 01 sep 2019, 16:48

LjoZee je napisao/la:Nije valjda Stanic na kraju rekao: “Ko ne bude pjevao veceras napalio se da Bog da” ili sam pogresno cuo? :lol:
Pijan* i zapalio*

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 sep 2019, 16:50

arelinho je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Nije valjda Stanic na kraju rekao: “Ko ne bude pjevao veceras napalio se da Bog da” ili sam pogresno cuo? :lol:
Pijan* i zapalio*
Hvala, sve sam ofulao :lol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 01 sep 2019, 17:00

Jel nam mogu ovi iz 1921tv postavit negdje svoj snimak citave utakmice??
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 01 sep 2019, 17:10

Kako sam sretan ljudi moji.
Manijaci, ekipa i strucni stab - NO COMMENT!

Pisanje po svim Zeljinim dusmanima, ali svim. U svakom pogledu, u svim segmentima.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 01 sep 2019, 17:32

Raonffa je napisao/la: I pad je let :mrgreen: Socijalni je rok za studenta! :lol:
Ma na socijali se i polaže :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 sep 2019, 18:30

slika
Dzejla :D
Jos nam zapjevaj “Dodji u 5 do 5” :D

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 01 sep 2019, 18:51

Hvala ti Željo!
Volim te Željo!
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 01 sep 2019, 19:13

Al što babuka izvuče ovo Alispahića,frajko odličan do sad :tokralju:
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 01 sep 2019, 19:18

Najjaci transparent sinoc “ Vas nacin zivota navijacka sramota”. Lik je legenda.

Komsije svu noc pustali Sasu Matica i Nije ovo moja noc. Denchi jesi ono bio ti?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 sep 2019, 19:40

Pioniri i kadeti dobili Velez 3:0, juniori Borac 4:0. Juniori ostvarili PETU pobjedu u nizu. :D

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 01 sep 2019, 19:47

Svi su igraci odlicni u dosadasnjem toku, i niko zbog ovih dobrih rezultata nije zasluzio kritiku vec samo pohvale, ali se jedan momak izdvaja od svih igraca, a to je Dado Sadikovic. Tesko da je osporavaniji igrac zaigrao u nasem dresu u zadnjih 15-ak godina, koliko je samo bio osporavan kad je otjeran iz kluba, pa onda jos vise kad ga je Brko vratio, konstantno se govorilo nema kvalitet, premekan je, nema sta se nije pricalo o njemu, a on je usudit cu se reci u ovih sedam kola nas najbolji igrac, svaku utakmicu sepajuci napusta jer ostavi 120% na terenu. Samo naprijed i da nam aBd sto bolji transfer ostvaris
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 01 sep 2019, 19:50

Erić vs Kovačević - Jedan dogurao do A repke, drugom majka nije znala da joj se dijete bavi profesionalnim fudbalom dok nije došao kod kona.

Sipović vs Lazić - Sipović termin stoper, kao što je i sinoć pokazao.

Osmanković vs Šerbečić - jedan je prosjčan stoper ove lige, dugi najbolji na svojoj poziciji u njoj.

Pavić vs Letić - obojica ništa specijalno, srednja žalost.

Stanić vs Šabanović - Stanić u nogama ima još ozbiljnog fudbala koliko i ja, rupa koju apsolutno sinoć nismo taktički iskoristili, Šabanović je otprilike bio isti kao Stanić, samo što su oni to Bgm fino iskoristili. Halida sam branio, sve čekam da pročepi, ali on ne može, pa ne može. Možda još nije kasno za kick-box.

Bojo vs Gavrić - Gavrić je mnogima začepio usta, pokazao da je momak za ovu ligu dobro pojačanja, pogotvo kad se uzme u obzir da će povratkom odsutnih biti igrač za rotacije. Sinoć ginuo, nije imao s kim. Ovaj Bojo kod njih propuh, nezadovoljni i oni sa njim, ništa još pokazao nije.

Krpić vs Ahmetović Obojica su kvalitet za ovu ligu, Ahmetu blaga prednost, generalno korisniji i kada ne zabija.

Zec vs Handžić - Jedina pozicija gdje bih baš njima dao prednost, Zec je sinoć radio šta je htio dok je imao snage, sreća pa je izašao oko 70. minute.

Veselinović vs Heba - Obojica solidna krila za ovu ligu, za nešto više teško. Obojica imaju svoje prednosti i mane, ali kvalitetom su u pet deka.

Sadiković vs Mustafić - Ovo baš boli, ovaj mali rahmetli Sadiković protiv nas izgleda kao igrač, a svi znamo koji mu je domet. Nažalost, Mustafić je još tanji, osnove neke još savladao nije.

Alispahić vs Milanović - Mehmed rahmetli, naša nikad dočekana eksplozija, igrač koji je davno završio s nekim ozb fudbalom, zabija nam gol i u ovom taktičkom samoubistvu Husrefa Musemića izgleda kao veznjak i po. Milanović puno zuji, meda ne daje nikako.
SAMO BAHATO!!!
P.S ovdje nisu uzeti u obzir igraci koji im nedostaju nego samo sinocnji starteri.Kako ce se fino spustit na zemlju
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 01 sep 2019, 19:53

irfo je napisao/la:Tribine nisu mjesto za politicke poruke, treba se drzati kluba za kojeg navijas a ne nekih socijalnih/politickih pitanja
100%
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 01 sep 2019, 20:01

BosniaBoston je napisao/la:
Erić vs Kovačević - Jedan dogurao do A repke, drugom majka nije znala da joj se dijete bavi profesionalnim fudbalom dok nije došao kod kona.

Osmanković vs Šerbečić - jedan je prosjčan stoper ove lige, dugi najbolji na svojoj poziciji u njoj.

Stanić vs Šabanović - Stanić u nogama ima još ozbiljnog fudbala koliko i ja, rupa koju apsolutno sinoć nismo taktički iskoristili, Šabanović je otprilike bio isti kao Stanić, samo što su oni to Bgm fino iskoristili. Halida sam branio, sve čekam da pročepi, ali on ne može, pa ne može. Možda još nije kasno za kick-box.

Bojo vs Gavrić - Gavrić je mnogima začepio usta, pokazao da je momak za ovu ligu dobro pojačanja, pogotvo kad se uzme u obzir da će povratkom odsutnih biti igrač za rotacije. Sinoć ginuo, nije imao s kim. Ovaj Bojo kod njih propuh, nezadovoljni i oni sa njim, ništa još pokazao nije.

Krpić vs Ahmetović Obojica su kvalitet za ovu ligu, Ahmetu blaga prednost, generalno korisniji i kada ne zabija.

Zec vs Handžić - Jedina pozicija gdje bih baš njima dao prednost, Zec je sinoć radio šta je htio dok je imao snage, sreća pa je izašao oko 70. minute.

Veselinović vs Heba - Obojica solidna krila za ovu ligu, za nešto više teško. Obojica imaju svoje prednosti i mane, ali kvalitetom su u pet deka.

Sadiković vs Mustafić - Ovo baš boli, ovaj mali rahmetli Sadiković protiv nas izgleda kao igrač, a svi znamo koji mu je domet. Nažalost, Mustafić je još tanji, osnove neke još savladao nije.

Alispahić vs Milanović - Mehmed rahmetli, naša nikad dočekana eksplozija, igrač koji je davno završio s nekim ozb fudbalom, zabija nam gol i u ovom taktičkom samoubistvu Husrefa Musemića izgleda kao veznjak i po. Milanović puno zuji, meda ne daje nikako.
SAMO BAHATO!!!
P.S ovdje nisu uzeti u obzir igraci koji im nedostaju nego samo sinocnji starteri.Kako ce se fino spustit na zemlju

Pa jesu oni nas dobili ili mi njih???
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 01 sep 2019, 20:03

maldini3 je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:

SAMO BAHATO!!!

Pa jesu oni nas dobili ili mi njih???
Pitaj njih.Ocigledno su jako samouvjereni
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 01 sep 2019, 20:04

Ali ova scena od sinoc....kakvo samo jedinstvo vlada u ekipi

slika

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 01 sep 2019, 20:07

irfo je napisao/la:Ali ova scena od sinoc....kakvo samo jedinstvo vlada u ekipi

slika
Gledaj Bogija koji sprint :tokralju: :tokralju:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 01 sep 2019, 20:09

Rokoko87 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Ali ova scena od sinoc....kakvo samo jedinstvo vlada u ekipi

slika
Gledaj Bogija koji sprint :tokralju: :tokralju:
Meša najjači, iz naskoka na kamaru. :bih:

Btw, evo i radosti nakon petog gola, ne znam je li bilo prije. :mrgreen:

slika
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 sep 2019, 20:09

Kako skoci Alispahic :lol:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 01 sep 2019, 20:21

To je onaj Alispahic sto igra jer je Amar dobar drug sa nekim novinarom s ovog portala koji je ujedno i agent Alispahicu??? :lol: :rol:
Joj kakvih je teorija bilo :tokralju:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Zigazaga i 44 gosta.