PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Kaje izbicemo him titulu bolje da osvoji Zrinjski nego cigani. Dodje derbi klepimo jih 3:0 onako nabrijane i u punom sastavu 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- mohikanac12
- Kontakt:
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Trebaju spustiti zastavu na pola koplja 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Poceli su plakati
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- MocMahale444
Cmizdre i kuknjavaBosniaBoston je napisao/la:Poceli su plakati
5-2

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MocMahale444
MocMahale444 je napisao/la:
![]()

- SoulEclipsee
- Kontakt:
Prije 2 godine na vašem podforumu se pisalo u smislu bolje da Zrinjski osvoji nego kone..tako daElCartel11 je napisao/la:Kaje izbicemo him titulu bolje da osvoji Zrinjski nego cigani. Dodje derbi klepimo jih 3:0 onako nabrijane i u punom sastavu
Petarske picke
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Manijaci19871921 je napisao/la:Sve ijedan pitar ima bahat stav, tipa da hocemo izvest B tim da vidimo sta mozete, tipa bice ovo lagani trening itd. Ja sam ubijedjen da ce ovo biti jedno bolno spustanje za njih, mi smo dosta ozbiljnija ekipa ove sezone nego li prosle, puno ozbiljnija nego sto misle. U sustini, jedva cekam subotu.
Na pdf-u, ne skupštini kluba. I ja ću uvijek reći, bolje i Zrinjski i Borac i Sloboda, nego vi. Samo za vas protiv Širokog navijam. Al ne doliči da se na skupštini kluba govori "bolje Zrinjski nego cigani".SoulEclipsee je napisao/la:Prije 2 godine na vašem podforumu se pisalo u smislu bolje da Zrinjski osvoji nego kone..tako daElCartel11 je napisao/la:Kaje izbicemo him titulu bolje da osvoji Zrinjski nego cigani. Dodje derbi klepimo jih 3:0 onako nabrijane i u punom sastavu
Čekaj, rekao sam "Sloboda" u kontekstu osvajanja nečeg? Još sam ošamućen nakon sinoćnjeg poraza.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ElCartel11
- Kontakt:
Opet se vidi razlika u velicini kako kluba tako i samih navijaca. Mi vas oslovljavamo sa kone, a vi nas sa ciganima. Sto dovoljno govori kakvi ste...skoroalen je napisao/la:Na pdf-u, ne skupštini kluba. I ja ću uvijek reći, bolje i Zrinjski i Borac i Sloboda, nego vi. Samo za vas protiv Širokog navijam. Al ne doliči da se na skupštini kluba govori "bolje Zrinjski nego cigani".SoulEclipsee je napisao/la:Prije 2 godine na vašem podforumu se pisalo u smislu bolje da Zrinjski osvoji nego kone..tako daElCartel11 je napisao/la:Kaje izbicemo him titulu bolje da osvoji Zrinjski nego cigani. Dodje derbi klepimo jih 3:0 onako nabrijane i u punom sastavu
Čekaj, rekao sam "Sloboda" u kontekstu osvajanja nečeg? Još sam ošamućen nakon sinoćnjeg poraza.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MocMahale444
skoroalen je napisao/la:Na pdf-u, ne skupštini kluba. I ja ću uvijek reći, bolje i Zrinjski i Borac i Sloboda, nego vi. Samo za vas protiv Širokog navijam. Al ne doliči da se na skupštini kluba govori "bolje Zrinjski nego cigani".SoulEclipsee je napisao/la:Prije 2 godine na vašem podforumu se pisalo u smislu bolje da Zrinjski osvoji nego kone..tako daElCartel11 je napisao/la:Kaje izbicemo him titulu bolje da osvoji Zrinjski nego cigani. Dodje derbi klepimo jih 3:0 onako nabrijane i u punom sastavu

- Manijaci19871921
- Kontakt:
Isperi usta vodom ostalo ti je sperme. Yebem vasu laznu Bekipu u kojoj igra 7 standardnih prvotimaca. ISKARANI STEEEEEEEE, 5 ogromnih qurcina smo vam zagurali do grla i svrsili u ta pseca usta sto puno laju danima!!!!ElCartel11 je napisao/la:Politicka kur.ava koja bi glasala za Dodika da jim da pare.
Tacno se vidi, da su mali plavi, ovoliko veselje prave samo navijaci klubova koji dobiju veci klub od svog
Ali hajde nek si priuste jadnici, nije lako dobiti veci i jaci klub od sebe koji izadje sa B ekipom
Pravi primjer plave filozofije. Koliko razreda škole imaš? Da imaš barem tih famoznih pet pohvalio bi se i bacio neku provokaciju, al sam siguran da imaš razreda onoliko koliko smo vam mi golova dali sinoć. Maksimalno toliko. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ElCartel11
- Kontakt:
Jeri dizel?MocMahale444 je napisao/la:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dobro je neko rekao sinoc,nekad pocne bolit kad se ohladi
#Punoljetstvo
- MocMahale444

Nguyen Hoai Nam
Nam je izvršni direktor Tanove korporacije Berjaya za malezijsko tržište, a Tan ga je imenovao za člana Nadzornog odbora FK Sarajevo u aprilu prošle godine te vijetnamski biznismen dobro poznaje situaciju u klubu iz Titove 38b.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.