PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Molim vas sad ko skupinu ljudi u kojoj se nalazi dosta mojih prijatelja, brisite ove postove denchiju. Aj majko kakav retard, aj majko kakav izdrkani majmun, aj majko kakav bolesnik, gledaj analize golove. Molim vas brisite ovo djelujete s ovim stvarima jos vise izjebani. Pukla piqka!
- MocMahale444
Virtu4l je napisao/la:Ja sam nešto mišljenja da mi ne pripadamo ovoj ligi, kad se gleda po utakmicama. Ti kad pogledaš našu utakmicu, ti ne možeš vidjeti neko udaranje, divljačku igru, izbijanje lopti i ostale stvari. Kod nas nema nijednog igrača da se ponaša debilski i da je neki orangutan. Tu bi sa nama mogao još i Zrinjski.. Ovo ostalo je mrtvi krkanluk i čobanluk. Zato smo mi rođeni za neku "normalnu" ligu, gdje bi smo imali uvjete (terene) za ovaj stil koji njeguje Husref. Naravno, ne mislim da istupimo iz lige..
Zakazao sitni vez

Bh dinamo bez nafake na Grbavici.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Idi u ****Osim13 je napisao/la:

Zašto ovaj put u Banoviće ?Osim13 je napisao/la:Receptura!
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MocMahale444
Puta između?Osim13 je napisao/la:4+1 4+1Ovo je ona Fergusonova 4411

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dobra ona SDA poruka na jugu bila, svaka čast. Nebošnjaci koji navijaju za Željkana na aparatima. Dimitrije na aparatima, opet strana po islamu odabrana. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Denchi je napisao/la:

MocMahale444 je napisao/la:

- MocMahale444
MocMahale444 je napisao/la:Tekashi je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:

Ima normalnih navijača Željkana koji su vidjeli kakvo sranje sinoć napraviše onom porukom. Zvanično se postaviše s ovim ko SDA klub i pljunuše i po Ivici i ostalim. Nekad čak bili NK Željezničar, a danas ovo..
Budala će uvijek biti, ali je veliko iznenađenje da niko iz Uprave Kluba ne uzme u zaštitu FK Željezničar i njegovu, skoro stogidišnju tradiciju BOSANSKOG KLUBA. Sramota za "vođe" Kluba, i rekao bih, za veliku većinu Manijaka kojima je neko, za sitne pare, poslao nacionalistučku poruku!
Dimitrije Dimitrijevic, Josko Domorocki, Ivica Osim, Boris Braculj, Josip Bukal, Josip Katalinski, Milan Ribar... Vjerovatno ovi novokomponovani navijaci Zelje iz Rogatice, Zepe i Srebrenice nisu ni culi za ove nabrojane.
Napravite svoj Zeljeznicar. Osnujte ga iznova pa navijajte za njega.. Odrecite Cike Radovica, Boska Jankovica, Bran Jelusica, Joze Bukala, Skije Katalinskog, Milana Ribara, Nikole Nikica, Mihajlovica, Paprice, Odovica, oba Stanica , Veselinovica, Ivice Osima, Bratica, itd itd. Odrecite se i osnivaca kluba koji nisu jedne nacije i vjere.
Ja kao navijač Želje, a nisam bošnjak šta trebam reći na ovo. Manijaci se prodali SDA, žalosno...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Šta su pisali kretenijoker90 je napisao/la:Ima normalnih navijača Željkana koji su vidjeli kakvo sranje sinoć napraviše onom porukom. Zvanično se postaviše s ovim ko SDA klub i pljunuše i po Ivici i ostalim. Nekad čak bili NK Željezničar, a danas ovo..
Budala će uvijek biti, ali je veliko iznenađenje da niko iz Uprave Kluba ne uzme u zaštitu FK Željezničar i njegovu, skoro stogidišnju tradiciju BOSANSKOG KLUBA. Sramota za "vođe" Kluba, i rekao bih, za veliku većinu Manijaka kojima je neko, za sitne pare, poslao nacionalistučku poruku!Dimitrije Dimitrijevic, Josko Domorocki, Ivica Osim, Boris Braculj, Josip Bukal, Josip Katalinski, Milan Ribar... Vjerovatno ovi novokomponovani navijaci Zelje iz Rogatice, Zepe i Srebrenice nisu ni culi za ove nabrojane.Napravite svoj Zeljeznicar. Osnujte ga iznova pa navijajte za njega.. Odrecite Cike Radovica, Boska Jankovica, Bran Jelusica, Joze Bukala, Skije Katalinskog, Milana Ribara, Nikole Nikica, Mihajlovica, Paprice, Odovica, oba Stanica , Veselinovica, Ivice Osima, Bratica, itd itd. Odrecite se i osnivaca kluba koji nisu jedne nacije i vjere.Ja kao navijač Želje, a nisam bošnjak šta trebam reći na ovo. Manijaci se prodali SDA, žalosno...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- MocMahale444
Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropostvom i poniženjem.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Citat od Bakirovog oca. Napisaše ovo i odoše u Bingo da robuju Baketovom haveru za 500 KM.Heller je napisao/la: Šta su pisali kreteni
"Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem",A.I.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
MocMahale444 je napisao/la:Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropostvom i poniženjem.

💩💩
- mohikanac12
- Kontakt:
Derbi za pamćenje: Željezničar razbio Sarajevo s 5:2 i preuzeo prvo mjesto na tabeli

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.