Sve pet.Denchi je napisao/la:pa tvoji izjavili....šta sad eto nismo...pustili vamTekashi je napisao/la:UMORNI![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sve pet.Denchi je napisao/la:pa tvoji izjavili....šta sad eto nismo...pustili vamTekashi je napisao/la:UMORNI![]()
Niste pustili neg ste jednostavno losijiDenchi je napisao/la:pa tvoji izjavili....šta sad eto nismo...pustili vamTekashi je napisao/la:UMORNI![]()
Tekashi je napisao/la:Sve pet.Denchi je napisao/la:pa tvoji izjavili....šta sad eto nismo...pustili vamTekashi je napisao/la:UMORNI![]()
znači nismo pustili e jbgBosniaBoston je napisao/la:Niste pustili neg ste jednostavno losijiDenchi je napisao/la:pa tvoji izjavili....šta sad eto nismo...pustili vamTekashi je napisao/la:UMORNI![]()
živiš od mača umreš od mačaTekashi je napisao/la:Kad jufkice uthinu.
A jesu se kurcili dan prije derbija Hahahahaha.
Osim13 je napisao/la:
Ja sam nešto mišljenja da mi ne pripadamo ovoj ligi, kad se gleda po utakmicama. Ti kad pogledaš našu utakmicu, ti ne možeš vidjeti neko udaranje, divljačku igru, izbijanje lopti i ostale stvari. Kod nas nema nijednog igrača da se ponaša debilski i da je neki orangutan. Tu bi sa nama mogao još i Zrinjski.. Ovo ostalo je mrtvi krkanluk i čobanluk. Zato smo mi rođeni za neku "normalnu" ligu, gdje bi smo imali uvjete (terene) za ovaj stil koji njeguje Husref. Naravno, ne mislim da istupimo iz lige..
Dušmani brtsviunapad1010 je napisao/la:Osim13 je napisao/la:![]()
Oske jesi živ nema te nesto?
U potpunosti se slazem.Ne pripadaju ovoj ligi,2.liga FBiH je taman za stil koji njegujuVirtu4l je napisao/la:Ja sam nešto mišljenja da mi ne pripadamo ovoj ligi, kad se gleda po utakmicama. Ti kad pogledaš našu utakmicu, ti ne možeš vidjeti neko udaranje, divljačku igru, izbijanje lopti i ostale stvari. Kod nas nema nijednog igrača da se ponaša debilski i da je neki orangutan. Tu bi sa nama mogao još i Zrinjski.. Ovo ostalo je mrtvi krkanluk i čobanluk. Zato smo mi rođeni za neku "normalnu" ligu, gdje bi smo imali uvjete (terene) za ovaj stil koji njeguje Husref. Naravno, ne mislim da istupimo iz lige..
Yebo li ih @morto komandant brigadeOsim13 je napisao/la:Dušmani brtsviunapad1010 je napisao/la:Osim13 je napisao/la:![]()
Oske jesi živ nema te nesto?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.