Nemoj mi to pisati, pa stan cu prodati samo da ostaneRokoko87 je napisao/la:Šta je ovo ba, pišu da Ermin ima ponudu, gdje ćeš Ermine ni sarme probao nisi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tako pisalo, mada je to vjerovatno samo šupljaMamlaz je napisao/la:Nemoj mi to pisati, pa stan cu prodati samo da ostaneRokoko87 je napisao/la:Šta je ovo ba, pišu da Ermin ima ponudu, gdje ćeš Ermine ni sarme probao nisi

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Bezideja je napisao/la:mohikanac12 je napisao/la:
Rijec dvije o ovoj sceni. Nas najtrofejniji trener, pet titula prvaka, cetiri kupa i jedan super kup osvojen sa klubom uz koji se rodio i kao tinejdzer gledao oca kako je pravio ekipu koja je igrala polufinale kupa uefa, za nekih par beskrajnih minuta oteto finale sa velikim Realom. Nas najtrofejniji trener, nas Amar Osim, sa rukama podignutim u zrak, kao malo razdragano dijete koje je dobilo poklon za rođendan, misterioznu kutiju omotanu sjajnim papirom sa velikom mašnicom na sredini. U svom trecem mandatu na klupi slavi plod osam mjeseci krvavog rada, u mandatu gdje se morao dokazivati kao nikada do sada, navijacima kojima je toliko radosti donio, navijacima kluba uz koji je odrastao i kojem je vecinu svog zivota posvetio. Nas "kamatar" slavi pobjedu svog "footbola", doktorsku disertaciju sa kojom je polozio sve moguce ispite za vijeke vijekova. Slavi sto je skinuo kamen i bol sa duse, zavidao rane od ujeda strasnih, naš "da je valjao radio bi vani", "vise su nas kostale kupljene titule nego procedure", "vratio se da proda klub". Nas jedan jedini "Brko" slavi, pokazuje put i viziju navijacima, svojim djetinjastim radovanjem ih moli da ga prate i pomognu u nastojanju da ucini sto jos niko iz BiH nije ucinio, uvede naseg Želju na Evropsku scenu u grupe nekog elitnog takmicenja, cime bi se skoro izjednacio sa najvecim klubskim uspjehom kojem je svjedocio kao sin, kao navijac, kao dijete koje je sanjalo da ce i on tako, nekada. Povedi nas Šefe, svi zajedno kao jedan, uz tebe smo i vjerujemo da je moguce, ma koliko god tesko bilo.
Mi smo Željini Željo je naš!![]()
![]()
Zivimo Željeznicar!!

Svaka cast i Jugu. Nakon 0:1 ostalo mi je u glavi sto je vodja rekao u fazonu nema odustajanja, ovo je nas noc, vjerujte. Bravo i za cijeli stadion i nas dio sjevera za ono “zenicke p....” iznenada 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zajmovic je pravi pitar killer.Prvo je golove im zabijao,sad asistencije
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
@Rokoko
Badzak, zaposli je preko porodicne linije kao PR-a necemo ti zamjeriti

Badzak, zaposli je preko porodicne linije kao PR-a necemo ti zamjeriti
Kako ušutiše balondžije u tom momentuLjoZee je napisao/la:Svaka cast i Jugu. Nakon 0:1 ostalo mi je u glavi sto je vodja rekao u fazonu nema odustajanja, ovo je nas noc, vjerujte. Bravo i za cijeli stadion i nas dio sjevera za ono “zenicke p....” iznenada

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Podrska lobotomcima i gdinu Prasku u ovim po njih teskim trenutcima...
Ooooooooo brate tu siOsim13 je napisao/la:Kako ušutiše balondžije u tom momentuLjoZee je napisao/la:Svaka cast i Jugu. Nakon 0:1 ostalo mi je u glavi sto je vodja rekao u fazonu nema odustajanja, ovo je nas noc, vjerujte. Bravo i za cijeli stadion i nas dio sjevera za ono “zenicke p....” iznenada![]()

Dobrodosao nazad. Sinoc Zaim asistenciju tebi posvetio.

A kako bi se u ovaj Osimov sistem uklopio Vranješ? Ili Čurjurić?
Ma haram im bilo, poslaše me u jamu kad je najmanje trebaloLjoZee je napisao/la:Ooooooooo brate tu siOsim13 je napisao/la:Kako ušutiše balondžije u tom momentuLjoZee je napisao/la:Svaka cast i Jugu. Nakon 0:1 ostalo mi je u glavi sto je vodja rekao u fazonu nema odustajanja, ovo je nas noc, vjerujte. Bravo i za cijeli stadion i nas dio sjevera za ono “zenicke p....” iznenada![]()
![]()
Dobrodosao nazad. Sinoc Zaim asistenciju tebi posvetio.

Poderali smo zenicku nejac. Oni su se realno bez nekog pokrica digli u nebesa, ali kao i obicno uslijedio je sunovrat divova. Bezveze ekipa i Zrinjski je dosta ozbiljniji od njih. Mi smo sigurno bolji od zenickih kurava. Bitno je igrati svaku utakmicu maksimalno, podrzati ekipu da prelomimo u nasu korist utakmice kao protiv Borca i Slobode. Vise ne smijemo gubiti bodove na takvim utakmicama.
Ja sam zadovoljan dosadasnjim tokom sezone, iako je moglo bolje jer smo kiksali gdje nismo trebali, ali eto nemam sta kome zamjeriti. Sve smo bolji i bolji iz utakmice u utakmicu, stvaramo sanse, dajemo golove i kad se jos odbrana utegne bice to odlicno.
Ja sam zadovoljan dosadasnjim tokom sezone, iako je moglo bolje jer smo kiksali gdje nismo trebali, ali eto nemam sta kome zamjeriti. Sve smo bolji i bolji iz utakmice u utakmicu, stvaramo sanse, dajemo golove i kad se jos odbrana utegne bice to odlicno.
Cuva Bog Zelju svog!
Kakav je Štila babo dovoljan je jedan kontakt s loptom bio da to pokaže
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Svi su nas potcjenivali a sada na titulu lagano aBd,kako izgledamo zajebano na terenu pogotovo sa Stilom,Zecom i Krpićem ...

Misliš na ono proigravanje za Ramovića ?Osim13 je napisao/la:Kakav je Štila babo dovoljan je jedan kontakt s loptom bio da to pokaže
Ali Sinan ne zna primiti lopte, inace bi istrcao sam pred vijetnamskog golmana da zna

Stana je u strasnoj formi, dominira od pocetka sezone.irfo je napisao/la:Maloprije Stana na kafi vadi kljuceve, mobitel i Milanovica iz dzepa

Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 01 sep 2019, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ali kakva muda i karakter imaju ovi momci
Primis gol u Sirokom u 2.minuti, gubis 3-1 na poluvremenu i na kraju ostane zal sto nismo uspjeli cak i pobjediti.
Na derbiju, u najvecoj utakmici u drzavi primis gol u prvoj i zadnjoj minuti poluvremena, ovaj drugi cak i autogol. Izadjes i nabijes im kitu do grla, razvalis ih s 5-2.
To je taj mentalitet koji samo Amar zna usaditi u glave igracima, ne tako davno smo za 5 minuta znali izgubiti 3 gola prednosti, 5 bodova u zadnja 3 kola, pusiti titule na dobijenim utakmicama.
Gotovo svaki igrac koji je doveden bio je ismijan i popljuvan, a vidimo kakvi su to momci. Sto bi nekad neko reko imaju Zeljin dnk

Primis gol u Sirokom u 2.minuti, gubis 3-1 na poluvremenu i na kraju ostane zal sto nismo uspjeli cak i pobjediti.
Na derbiju, u najvecoj utakmici u drzavi primis gol u prvoj i zadnjoj minuti poluvremena, ovaj drugi cak i autogol. Izadjes i nabijes im kitu do grla, razvalis ih s 5-2.
To je taj mentalitet koji samo Amar zna usaditi u glave igracima, ne tako davno smo za 5 minuta znali izgubiti 3 gola prednosti, 5 bodova u zadnja 3 kola, pusiti titule na dobijenim utakmicama.
Gotovo svaki igrac koji je doveden bio je ismijan i popljuvan, a vidimo kakvi su to momci. Sto bi nekad neko reko imaju Zeljin dnk

Cuva Bog Zelju svog!
[quote="LjoZee"]Svaka cast i Jugu. Nakon 0:1 ostalo mi je u glavi sto je vodja rekao u fazonu nema odustajanja, ovo je nas noc, vjerujte. Bravo i za cijeli stadion i nas dio sjevera za ono “zenicke p....” iznenada
Ma jug sinoc 90 min grmio, prvi put da se pitari nisu culi ama bas ni u jednom momentu, otpuhali smo ih do lavora. Svaka cast plava braco sa juzne tribine
Ma jug sinoc 90 min grmio, prvi put da se pitari nisu culi ama bas ni u jednom momentu, otpuhali smo ih do lavora. Svaka cast plava braco sa juzne tribine
JaviRaonffa je napisao/la:Kakva ludnica večeras, kakva emocija, hvala vam svima!![]()
Ljudi moji, ja sutra imam zadnji ispit da završim fax, kunem vam se ne znam gdje glavom udaram, sve sam pozaboravljao što sam naučio, valjda bude dobro kao i večeras

Jes ja mislimlet3 je napisao/la:Misliš na ono proigravanje za Ramovića ?Osim13 je napisao/la:Kakav je Štila babo dovoljan je jedan kontakt s loptom bio da to pokaže
Ali Sinan ne zna primiti lopte, inace bi istrcao sam pred vijetnamskog golmana da zna

Bio sam na sredini istoka, zapravo više prema sjeveru i jasno su se cule obje navijacke strane.LjoZee je napisao/la:Svaka cast i Jugu. Nakon 0:1 ostalo mi je u glavi sto je vodja rekao u fazonu nema odustajanja, ovo je nas noc, vjerujte. Bravo i za cijeli stadion i nas dio sjevera za ono “zenicke p....” iznenada
Jug im je yebo majku kroz majku što se tog segmenta tice, i tako kroz citavu utakmicu, ni krov ni akustika im nisu mogli pomoci