FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Krpa na instagramu objavio sad sliku proslave gola i stavio opis:
Najdraža pobjeda u mojoj karijeri!
Najdraža pobjeda u mojoj karijeri!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Nevjerovatan je 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Obozavam kako Krpa izrasta u legendu kluba
- mohikanac12
- Kontakt:
"Dame" i Gospodo.
Zadaća.
Vrapćićani? Koliko gostujuća tribina prima navijača?
Zadaća.

Vrapćićani? Koliko gostujuća tribina prima navijača?
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Maloprije Stana na kafi vadi kljuceve, mobitel i Milanovica iz dzepa
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Iskazali postovanje prema bivsem klubuMaxi je napisao/la:Najdraže od svega su mi reakcije Krpića i Alispahića nakon golova..

Kako sam ja odusevljen igrom na zemlji. Koliko smo samo puta napravili visak igrajuci dupli pas ili trougao, a sve to zbog igraca koji znaju igrati lopte na prvu a ne da se odbija od njih kao od drvo.

Koliko su se oni zaebavali za ono “spustanje lopte”, a na kraju raznijeli ih kad smo im bas spustili loptu. Halal i Sipovicu onaj autogol. Mislio sam, doduse, da ce se ovi opet izvuci sa nekom nafakom. Ipak, nisu. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- StrikeWarzone
- Kontakt:
irfo je napisao/la:Maloprije Stana na kafi vadi kljuceve, mobitel i Milanovica iz dzepa

Samo si se ti čekao s ovim komentarom

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- desnibocni
- Kontakt:
Ljubi brat.voltron30 je napisao/la:mohikanac12 je napisao/la:
Rijec dvije o ovoj sceni. Nas najtrofejniji trener, pet titula prvaka, cetiri kupa i jedan super kup osvojen sa klubom uz koji se rodio i kao tinejdzer gledao oca kako je pravio ekipu koja je igrala polufinale kupa uefa, za nekih par beskrajnih minuta oteto finale sa velikim Realom. Nas najtrofejniji trener, nas Amar Osim, sa rukama podignutim u zrak, kao malo razdragano dijete koje je dobilo poklon za rođendan, misterioznu kutiju omotanu sjajnim papirom sa velikom mašnicom na sredini. U svom trecem mandatu na klupi slavi plod osam mjeseci krvavog rada, u mandatu gdje se morao dokazivati kao nikada do sada, navijacima kojima je toliko radosti donio, navijacima kluba uz koji je odrastao i kojem je vecinu svog zivota posvetio. Nas "kamatar" slavi pobjedu svog "footbola", doktorsku disertaciju sa kojom je polozio sve moguce ispite za vijeke vijekova. Slavi sto je skinuo kamen i bol sa duse, zavidao rane od ujeda strasnih, naš "da je valjao radio bi vani", "vise su nas kostale kupljene titule nego procedure", "vratio se da proda klub". Nas jedan jedini "Brko" slavi, pokazuje put i viziju navijacima, svojim djetinjastim radovanjem ih moli da ga prate i pomognu u nastojanju da ucini sto jos niko iz BiH nije ucinio, uvede naseg Želju na Evropsku scenu u grupe nekog elitnog takmicenja, cime bi se skoro izjednacio sa najvecim klubskim uspjehom kojem je svjedocio kao sin, kao navijac, kao dijete koje je sanjalo da ce i on tako, nekada. Povedi nas Šefe, svi zajedno kao jedan, uz tebe smo i vjerujemo da je moguce, ma koliko god tesko bilo.
Mi smo Željini Željo je naš!![]()
![]()
![]()
![]()
Uz dodatak da supke koji su Amara nazivali svakakvim imenima ne treba svrstavati u navijace Zelje. Ko ih ****!!!
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Je li moguce da se zale na sudjenje, a izgledali sinoc kao Famos na terenu hahahhaahh
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- BosniaBoston
- Kontakt:
3 neregularna golaLjoZee je napisao/la:Je li moguce da se zale na sudjenje, a izgledali sinoc kao Famos na terenu hahahhaahh

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
mohikanac12 je napisao/la:
Rijec dvije o ovoj sceni. Nas najtrofejniji trener, pet titula prvaka, cetiri kupa i jedan super kup osvojen sa klubom uz koji se rodio i kao tinejdzer gledao oca kako je pravio ekipu koja je igrala polufinale kupa uefa, za nekih par beskrajnih minuta oteto finale sa velikim Realom. Nas najtrofejniji trener, nas Amar Osim, sa rukama podignutim u zrak, kao malo razdragano dijete koje je dobilo poklon za rođendan, misterioznu kutiju omotanu sjajnim papirom sa velikom mašnicom na sredini. U svom trecem mandatu na klupi slavi plod osam mjeseci krvavog rada, u mandatu gdje se morao dokazivati kao nikada do sada, navijacima kojima je toliko radosti donio, navijacima kluba uz koji je odrastao i kojem je vecinu svog zivota posvetio. Nas "kamatar" slavi pobjedu svog "footbola", doktorsku disertaciju sa kojom je polozio sve moguce ispite za vijeke vijekova. Slavi sto je skinuo kamen i bol sa duse, zavidao rane od ujeda strasnih, naš "da je valjao radio bi vani", "vise su nas kostale kupljene titule nego procedure", "vratio se da proda klub". Nas jedan jedini "Brko" slavi, pokazuje put i viziju navijacima, svojim djetinjastim radovanjem ih moli da ga prate i pomognu u nastojanju da ucini sto jos niko iz BiH nije ucinio, uvede naseg Želju na Evropsku scenu u grupe nekog elitnog takmicenja, cime bi se skoro izjednacio sa najvecim klubskim uspjehom kojem je svjedocio kao sin, kao navijac, kao dijete koje je sanjalo da ce i on tako, nekada. Povedi nas Šefe, svi zajedno kao jedan, uz tebe smo i vjerujemo da je moguce, ma koliko god tesko bilo.
Mi smo Željini Željo je naš!

Zivimo Željeznicar!!
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Al kako Zajoni majstor ponizi onog žuću Gavrića i proĆera mu je kroz noge 

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ovaj gif treba postavljati na početku svake nove stranice, samo da se iznova i iznova prisjetimo zašto je Amar Amar i zašto je Željo sa njim Željo.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Europski Željo na Grbavici. Divnoo.

Niko da pohvali Zaima i njegovu asistenciju.
Najljepsi potez na utakmici. Bukvalno odmah nakon sto je usao na teren.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Najljepsi potez je za mene volej Veselinovica....ZaZelju je napisao/la:Niko da pohvali Zaima i njegovu asistenciju.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Volim vas sve braćo, svi u birtiju po peticu s lukom na mene
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 8 gostiju.