FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Bošnjaković: “Nisam ni sanjao da ću ovavke uvrede doživjeti u rodnom gradu, možda više Tuzlaka ima u Cityju nego u Slobodi’
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovaj milenko nije tacan da glavom al sekunde jedne...takvih se gluposti navaljao da je to za romana....ja budale kamen te j e b o
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ja sam pustio da prenoći i više puta am preslušao Trenera Bošnjakovića.staragarda je napisao/la:Ovaj milenko nije tacan da glavom al sekunde jedne...takvih se gluposti navaljao da je to za romana....ja budale kamen te j e b o
Na prvo slušanje dijelim mišljenje da se nepotrebno izvinjavao zbog pobjede.
Ali,
valja ga svatiti.On je dao opsežan uvod poput nekog ko brani diplomski rad.On je počeo pričom o Slobodi itd.
Možda je to moglo da se sižira na manje izlaganje.No čovjek je pod emocijom kao i svaki drugi i trebao je ostaviti šire elaboracije za dan kasnije.
Na neki način on se poput ispovijednika prestavio široj TV-javnosti.Ovo podvlačim on je ono govorio za BHT.
IPAK NIJE PROPUSTIO SPOMENUTI SVOJE GODINE PROVEDENE U FK SLOGA (KAD KAŽEM "SVOJIM SAM RUKAMA").
N a kraju je poentirao fino kurtoazno, "da bi volio da Tuzla bude prva a oni eto drugi."To je puka kurtoazija
Milenka zna mnogo ljudii on ima sigurno mnogo poznanika i prijatelja u Tuzli.
Evo mi smo ovdje svjedoci na šta je spremna tuzlanska vladajuća bolumenta i njihove sluge.
On je kod mnogih od sinoć dobio trajni muhur na čelo , muhur "izdajnika".
Da ne širim ,nije lako biti javna ličnost.
U dubini duše on je dobio duplu satisfakciu.Ostaće ubilježen kao trener koji je vodio FK Tuzlu u prvoj pobjedi nad Slobodom.
I , treba se sjetiti prošlog ljeta kao ga ja Sloboda otjerala.
U suštini a cijenići tvoj i svačiji stav i mišljenje ,uvjerenja sam da je ono čisto diplomatski istup.
Ne govorim pod dojmom pobjede pa sad sam usićen pa sve je okej itd, ne,gledam u širem kontekstu.
Treneri danas , pogotovo u Bosni često doživljavaju istu sudbinu a to je ili sporazumni ili ostavka ili noga što bi mi rekli.
Jedno je sigurno od svih klubova u BiH ,MILENO BOŠNJAKOVIĆ NIKAD VIŠE DOK JE ŽIV, NEĆE VODITI "KLUB ZA KOJI NAVIJA".
KAD PODVLAČI UVREDE ON KAŽE :"DA JE VIŠE TUZLAKA U TUZLA CITY NEGO U SLOBODI".
TU JE ON PO MENI POENTIRAO .
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 01 sep 2019, 10:51, ukupno mijenjano 4 puta.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma bolan sta imaš govoriti da si ti tuzlak i da voliš slobodu....kakva budala...tuzlac je napisao/la:Ja sam pustio da prenoći i više puta am preslušao Trenera Bošnjakovića.staragarda je napisao/la:Ovaj milenko nije tacan da glavom al sekunde jedne...takvih se gluposti navaljao da je to za romana....ja budale kamen te j e b o
Ali,

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Čestitam ja tebi mahsuz i od srca pobjedu i Novu 1441 godinu po hidžri.staragarda je napisao/la:Ma bolan sta imaš govoriti da si ti tuzlak i da voliš slobodu....kakva budala...tuzlac je napisao/la:Ja sam pustio da prenoći i više puta am preslušao Trenera Bošnjakovića.staragarda je napisao/la:Ovaj milenko nije tacan da glavom al sekunde jedne...takvih se gluposti navaljao da je to za romana....ja budale kamen te j e b o
Ali,![]()
Sretan sam što sam zajedno s tobom na pravoj strani , strani istine.Jer laž je truhlež i ona zaudara i teško je onima koji govore da miriše.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 01 sep 2019, 10:37, ukupno mijenjano 1 put.
Cestitke za pobjedu i jos vise cestitke na 14 bodova iz 7 utakmica.
Tu smo rame uz rame sa Sarajevom, Zeljom i Zrinjskim na tabeli, a po meni bas i nemamo kvalitet za tako visok plasman, zato cestitke jos jednom cijeloj ekipi.
Juce, prvo poluvrijeme - slabije, jedino bih kao stvarno dobre izdvojio Kojica, Efendica i Sesara. Ovdje moram stavrno posebno pohvalit Kojica.
Dok je bio u paru sa Kosticem ja sam uvjek Kostica smatrao daleko boljim stoperom i komandantom odbrane,
Kojic je prosle sezone imao dosta gresaka. Ali ove nsezone je za sad stvarno dobar i cak se moze reci da je donekle uspio preuzet tu Kosticevu ulogu - pohvale jos jednom.
U drugom poluvremenu je proradio i napadacki dio, Crnkic - penal, Ubiparip dva gola, Nukic - asistencija - konacno!
Uglavnom -zasluzena pobjeda, nije bas bila neka dominacija na terenu kako bih ja volio, ali bili smo bolji za taj jedan gol.
Fale golovi i asistencije Huseinovica. Mislim - vec sedam utakmica a nije upisao ni jedno ni drugo. Po meni on i ne igra toliko lose kao sto neki ovdje pisu ali nekog ucinka nema (OK bar je izborio onaj faul za Ubiparipov gol protiv Borca iz slobodnog ufdarca),
Dal je Zituni rjesenje - stvarno ne znam. - i on ulazi vec 3/4 utakmice sa klupe i nema ni golova ni asistencija.
Morisa stvarno ne bih da ocjenjujem nakon samo jedne utakmice sto sam ga pogledao, juce nije imao previse posla jer Sloboda nije bas mnogo napadala. Bice zanimljivo vidjet kome ce Bosnjakovic dati prednost kada su svi spremni - njemu ili Terzicu?
Stjepanovic se meni stavrno ne svidja, stalno kasni, pravi prekrsaje, losi pasovi - preslabo. I juce je zakasnio da izblokira centarsut kod gola Slobode.
Ali nije on problem - veci je crnjak sto ovi mladji - Hasanovic, Hadzanovic i Karjasevic ne uspjevaju da ga izbace iz sastava tj. da se izbore za vecu minutazu.
Do sada ako nista drugo bar uspjevamo pobjedit ove ekipe koje nastupaju sa jako mladim sastavima --Zvijezda, Mladost, Sloboda (OK, Borac je tu izuzetak). Problem je sto bas i nema vise ekipa u ligi koje imaju veliki broj tako mladih igraca.
Slijedi jako tezak raspored - Siroki, Sarajevo, Velez (koji bas i nije toliko los kako tabela pokazuje) i Zeljeznicar.
Tako da nazalost ocekujem i pad na tabeli.
Daj Boze da me demantuju.
Tu smo rame uz rame sa Sarajevom, Zeljom i Zrinjskim na tabeli, a po meni bas i nemamo kvalitet za tako visok plasman, zato cestitke jos jednom cijeloj ekipi.
Juce, prvo poluvrijeme - slabije, jedino bih kao stvarno dobre izdvojio Kojica, Efendica i Sesara. Ovdje moram stavrno posebno pohvalit Kojica.
Dok je bio u paru sa Kosticem ja sam uvjek Kostica smatrao daleko boljim stoperom i komandantom odbrane,
Kojic je prosle sezone imao dosta gresaka. Ali ove nsezone je za sad stvarno dobar i cak se moze reci da je donekle uspio preuzet tu Kosticevu ulogu - pohvale jos jednom.
U drugom poluvremenu je proradio i napadacki dio, Crnkic - penal, Ubiparip dva gola, Nukic - asistencija - konacno!
Uglavnom -zasluzena pobjeda, nije bas bila neka dominacija na terenu kako bih ja volio, ali bili smo bolji za taj jedan gol.
Fale golovi i asistencije Huseinovica. Mislim - vec sedam utakmica a nije upisao ni jedno ni drugo. Po meni on i ne igra toliko lose kao sto neki ovdje pisu ali nekog ucinka nema (OK bar je izborio onaj faul za Ubiparipov gol protiv Borca iz slobodnog ufdarca),
Dal je Zituni rjesenje - stvarno ne znam. - i on ulazi vec 3/4 utakmice sa klupe i nema ni golova ni asistencija.
Morisa stvarno ne bih da ocjenjujem nakon samo jedne utakmice sto sam ga pogledao, juce nije imao previse posla jer Sloboda nije bas mnogo napadala. Bice zanimljivo vidjet kome ce Bosnjakovic dati prednost kada su svi spremni - njemu ili Terzicu?
Stjepanovic se meni stavrno ne svidja, stalno kasni, pravi prekrsaje, losi pasovi - preslabo. I juce je zakasnio da izblokira centarsut kod gola Slobode.
Ali nije on problem - veci je crnjak sto ovi mladji - Hasanovic, Hadzanovic i Karjasevic ne uspjevaju da ga izbace iz sastava tj. da se izbore za vecu minutazu.
Do sada ako nista drugo bar uspjevamo pobjedit ove ekipe koje nastupaju sa jako mladim sastavima --Zvijezda, Mladost, Sloboda (OK, Borac je tu izuzetak). Problem je sto bas i nema vise ekipa u ligi koje imaju veliki broj tako mladih igraca.
Slijedi jako tezak raspored - Siroki, Sarajevo, Velez (koji bas i nije toliko los kako tabela pokazuje) i Zeljeznicar.
I da nam ZEJTUNI postane prvotimac.
Ma uživaj u svakoj sljedećoj utakmici ,opušteno, pusti tabelu.Istina sad kad smo oduzeli "nevinost" Slobodi, nemoj se zajedno sa nama začudit onome što će uslijediti.Sloboda je nama bila psihloška barijera koju smo u prošloj sezoni mogli dva puta pobijediti.emir012 je napisao/la:Cestitke za pobjedu i jos vise cestitke na 14 bodova iz 7 utakmica.
Azmir Husić "kad osjeti krv počinje da jede redom protivnike".
Ja preferiram da u ovoj sezoni treba opušteno uživati.
p.s.
Igraće Morris i u Širokom jer je Efe fasovao 3 .karton Terzić ide na desnog beka..
Azmir Husić otkrio zašto nije bilo specijalnih premija za pobjedu nad Slobodom
Septembar 1, 2019 10:57
Azmir Husić s posebnim je guštom čekao derbi i proslavio pobjedu. Nije ovo običan trijumf. Naprotiv. Utakmica sa Tuzla City ujedinila je sve navijačke (pod)grupe na Tušnju. Gradonačelnik je uplatio prijevremenu tranšu iz gradskog budžeta, kako bi se prije derbija isplatio dio dugovanja igračima i stručnom štabu… Utakmica je imala “predigru” oko karata, mjesta na tribinama, cijena… Husić je postao “krivac” za sve promašaje ove i bivših uprava Slobode. Čelnici Slobode umjesto u ložu otišli su među navijače. Kojima su kupovali ulaznice… Sve to nije pomoglo da se ostvari trijumf. Čak ni za remi. Tuzla City zasluženo je slavila.
Husić je poznat kao predsjednik “široke ruke” prema igračima. Ne žali dati specijalne premije, ali za utakmicu sa Slobodom, mimo svih očekivanja, nije bilo ekstra premija. “Arhitekta” ove moćne ekipe otkrio je i zašto.
-Planirao sam premirati igrače, ali oni su me preduhitrili. Kazali su, “predsjedniče, ova pobjeda je naša najveća premija. Naš poklon vama”. Napunili su mi srce-izjavio je Azmir Husić.
Ne sumnjamo da će Husić honorirati trijumf nad Slobodom.
Trener Milenko Bošnjaković igračima je dao slobodno nekoliko dana, a u subotu ekipa putuje u Beograd. U reprezentativnoj pauzi Tuzla će gostovati kod Čukaričkog. Tuzla City u prošloj sezoni u posljednjem kolu je izborila opstanak, a nakon sedam kola sada su na drugom mjestu na tabeli.
Septembar 1, 2019 10:57
Azmir Husić s posebnim je guštom čekao derbi i proslavio pobjedu. Nije ovo običan trijumf. Naprotiv. Utakmica sa Tuzla City ujedinila je sve navijačke (pod)grupe na Tušnju. Gradonačelnik je uplatio prijevremenu tranšu iz gradskog budžeta, kako bi se prije derbija isplatio dio dugovanja igračima i stručnom štabu… Utakmica je imala “predigru” oko karata, mjesta na tribinama, cijena… Husić je postao “krivac” za sve promašaje ove i bivših uprava Slobode. Čelnici Slobode umjesto u ložu otišli su među navijače. Kojima su kupovali ulaznice… Sve to nije pomoglo da se ostvari trijumf. Čak ni za remi. Tuzla City zasluženo je slavila.
Husić je poznat kao predsjednik “široke ruke” prema igračima. Ne žali dati specijalne premije, ali za utakmicu sa Slobodom, mimo svih očekivanja, nije bilo ekstra premija. “Arhitekta” ove moćne ekipe otkrio je i zašto.
-Planirao sam premirati igrače, ali oni su me preduhitrili. Kazali su, “predsjedniče, ova pobjeda je naša najveća premija. Naš poklon vama”. Napunili su mi srce-izjavio je Azmir Husić.
Ne sumnjamo da će Husić honorirati trijumf nad Slobodom.
Trener Milenko Bošnjaković igračima je dao slobodno nekoliko dana, a u subotu ekipa putuje u Beograd. U reprezentativnoj pauzi Tuzla će gostovati kod Čukaričkog. Tuzla City u prošloj sezoni u posljednjem kolu je izborila opstanak, a nakon sedam kola sada su na drugom mjestu na tabeli.
emir012 je napisao/la:Cestitke za pobjedu i jos vise cestitke na 14 bodova iz 7 utakmica.
stjepanovic istorosen igrac 35 ulazimu 36 godinu , igra nezz ni on sto igra .. a hasanovic stoji iza njega svicarska to se zna rodbinska veza .. a hadzanovic defintivno najbolji zadnji vezni dokazan , poslije utak s radnikom sklonjen a doveden na rijec Milenka . Cudna poltika mladi huso trazio da ide iz kluba da igra oni ga ostave i momak bez utak ostao ..
Ako je riječ o Bošnjakoviću prvo treba reći da je on sad uspio napraviti sistem koji funkcionira.Igramo čvrsto i fizički jako,na rezultat i sa uspjehom.Zasad odlično.S druge strane nastup pred kamerama mu je slabija strana a osnovni problem je što previše priča,nije mudar i govori svoje lične emocije i osjećanja što je prilično naivno.Kad daješ izjave trebaš biti odmjeren,staložen,diplomata i dobro odvagati riječi,ne možeš pričati kao npr navijač sa internet foruma.Nije to samo primjetno od juče,nego i prošle godine kad je vodio Zvijezdu znalo se desiti da ga previše ponese situacija.Al dobro nije jedini.ima još primjera takvih trenera,vremenom će valjda ispeći i taj dio zanata.
O igri ekipe skoro sve je rekao @Emir012 pa da ne ponavljam reći ću samo neke svoje utiske:
-prvo poluvrijeme taktika i šahovska partija,ne baš zanimljiva za obične gledaoce ali za trenere odličan materijal
-drugo poluvrijeme donijelo je sve ono zbog čega se gleda fudbal
-svi u odbrani odlični (sa golmanom)
-vezni red dobar, u 1 poluvremenu spor
-ova ekipa može još napredovati,sa ubrzanjem veznog reda,dinamičnijom tranzicijom,a to znači da se pronađe ili kupi dobar ofanzivni vezni koji će da ubrza igru i napravi je tečnijom i efikasnijom.Ne može se reći da Husejnović igra loše,daleko od toga,on kad povuče vidi se kvalitet i respekt kod protivnika ali bilo bi dobro da je on ne prvi nego drugi izbor, i da ulazi u kasnijim fazama utakmice.Skeptik sam da je Zituni odgovor-ne bih rekao.
-Crnkić napravio dosta jučer,velika energija,Nukić konačno asistencija za pobjedu.Vojo "egzekutor" opet odlučio i nije imao sreće kod onog zicera.
Budući raspored je nešto teži ali ne treba nikad precjenjivati protivnika previše.Imamo sarajevske klubove koji su otprilike egal sa Zrinjskim a s njima smo igrali ravnopravno,tu je Široki koji jeste dobar ali ne kao u ranijim sezonama a izgleda da im odlazi glavni napadač Dražen Bagarić,a tu je i Velež koji još nije posložen kako treba.Uglavnom sad ide pauza,ne treba se zamarati nikakvim kalkulacijama nego iz utakmice u utakmicu studirati protivnika jednog po jednog i ići naprijed siguran u sebe i svoj kvalitet.
O igri ekipe skoro sve je rekao @Emir012 pa da ne ponavljam reći ću samo neke svoje utiske:
-prvo poluvrijeme taktika i šahovska partija,ne baš zanimljiva za obične gledaoce ali za trenere odličan materijal
-drugo poluvrijeme donijelo je sve ono zbog čega se gleda fudbal
-svi u odbrani odlični (sa golmanom)
-vezni red dobar, u 1 poluvremenu spor
-ova ekipa može još napredovati,sa ubrzanjem veznog reda,dinamičnijom tranzicijom,a to znači da se pronađe ili kupi dobar ofanzivni vezni koji će da ubrza igru i napravi je tečnijom i efikasnijom.Ne može se reći da Husejnović igra loše,daleko od toga,on kad povuče vidi se kvalitet i respekt kod protivnika ali bilo bi dobro da je on ne prvi nego drugi izbor, i da ulazi u kasnijim fazama utakmice.Skeptik sam da je Zituni odgovor-ne bih rekao.
-Crnkić napravio dosta jučer,velika energija,Nukić konačno asistencija za pobjedu.Vojo "egzekutor" opet odlučio i nije imao sreće kod onog zicera.
Budući raspored je nešto teži ali ne treba nikad precjenjivati protivnika previše.Imamo sarajevske klubove koji su otprilike egal sa Zrinjskim a s njima smo igrali ravnopravno,tu je Široki koji jeste dobar ali ne kao u ranijim sezonama a izgleda da im odlazi glavni napadač Dražen Bagarić,a tu je i Velež koji još nije posložen kako treba.Uglavnom sad ide pauza,ne treba se zamarati nikakvim kalkulacijama nego iz utakmice u utakmicu studirati protivnika jednog po jednog i ići naprijed siguran u sebe i svoj kvalitet.
- BosanacGorstak
- Kontakt:

Sinoc ocitana lekcija,cisto da se zadovolji pravda za sve one pogani koje su nam porucivali.
Da ne spominjem ono vrijedanje Husica,nasih navijaca,kluba i ostalog u toku tekme i prije tekme.
Sad im je valjda jasno da je njihovo mjesto u gradu na 2 poziciji.Nisam bas dobar s vremenom,pa cu se detaljnije baviti sinocnom tekmom tokom dana ili veceras.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Sve u svemu mozemo biti zadovoljni sa nova tri boda...Sto se ekipe tice i ja sam misljenja da je Stjepanović visak, nema vise potrebne energije i brzine da uradi nesto...Tu bih radije da daje sansu mladjim momcima,da ih pomalo gura u vatru ..Ima tu mladjih momaka koji su dosli iz slobode ,treba im dati priliku..Za Hasanovica ( neko je gore spomenu,rodbinsku vezu) nebih se bas složio...odigrao korektno i borbeno...Sve u svemu treba ici korak po korak, duga je sezona...Usput jako sam razocaran ponašanjem ,,gradske raje,, toliko se plase naseg uspjeha , i u tom ocaju svasta pisu i mlate,da se granici sa nenormalnim...
Mozda smetamo, mozda nas ne vole...Ali prihvatite činjenicu TU SMO...
Pobjeda ima važnost iz razloga što smo razbili neku psihološku barijeru nepobjedivosti Slobode. Sad nam slijedi nekoliko veoma važnih susreta u kojima će se vidjeti gdje smo, ako želimo sami vrh treba uzeti bodove i od sarajevskih timova, širokobriježana i Veleža. U protivnom, trebamo biti zadovoljni sredinom tabele - što i jeste ovogodišnji cilj.
Nema potrebe da komentarišem detalje sinoćnje utakmice jer su ih kolege istakli ali bih skrenuo pažnju na činjenicu da tim moramo podmladiti i priliku davati mladim, ambicioznim i brzim igračima. Svaka čast i Stjepi i Saidu al danas se igra brzi fudbal. Imamo dosta fudbalera, koji su i dalje u klubu a nisu učinkoviti, Musić i Budo su dva očigledna primjera.
Milenko, dobar kulturan i ostvaren čovjek, ali izjave moraju dolikovati funkciji koju obnaša. Najteže je kratko reći jer ići u širinu je bespotrebno i kontraproduktivno. Dodvoravati se navijačima Slobode nije potrebno. Protivnik te više cijeni i uvažava ako si orginalan.
Sve u svemu, klub ima sve uvjete da napreduje kako u ovoj tako i narednim sezonama, pri čemu treba naglasiti da će budućnost kluba u mnogome ovisiti od sopstvenog doma - odnosno stadiona. Tušanj iz puno razloga nije rješenje za TC.
Nema potrebe da komentarišem detalje sinoćnje utakmice jer su ih kolege istakli ali bih skrenuo pažnju na činjenicu da tim moramo podmladiti i priliku davati mladim, ambicioznim i brzim igračima. Svaka čast i Stjepi i Saidu al danas se igra brzi fudbal. Imamo dosta fudbalera, koji su i dalje u klubu a nisu učinkoviti, Musić i Budo su dva očigledna primjera.
Milenko, dobar kulturan i ostvaren čovjek, ali izjave moraju dolikovati funkciji koju obnaša. Najteže je kratko reći jer ići u širinu je bespotrebno i kontraproduktivno. Dodvoravati se navijačima Slobode nije potrebno. Protivnik te više cijeni i uvažava ako si orginalan.
Sve u svemu, klub ima sve uvjete da napreduje kako u ovoj tako i narednim sezonama, pri čemu treba naglasiti da će budućnost kluba u mnogome ovisiti od sopstvenog doma - odnosno stadiona. Tušanj iz puno razloga nije rješenje za TC.
U potpunosti se slažem sa konstatacijom za Tusanj.... Mislim da je Azmir dovoljno jak i sposoban da uz pomoć nekog sponzora ( po kojem bi stadion nosio naziv) mogao uraditi nesto po tom pitanju...Neka to bude 5 k mjesta za pocetak dovoljno .. Ali da smo svoji na svome. Ovako placamo Tusanj, gradjani se busaju kako je to njihovo i nemamo pravo odlučivati o organizaciji utakmice, kao da ga djaba koristimo...tuzla1983 je napisao/la:Pobjeda ima važnost iz razloga što smo razbili neku psihološku barijeru nepobjedivosti Slobode. Sad nam slijedi nekoliko veoma važnih susreta u kojima će se vidjeti gdje smo, ako želimo sami vrh treba uzeti bodove i od sarajevskih timova, širokobriježana i Veleža. U protivnom, trebamo biti zadovoljni sredinom tabele - što i jeste ovogodišnji cilj.
Mozda smetamo, mozda nas ne vole...Ali prihvatite činjenicu TU SMO...
Cestitke ekipi na zasluzena 3 boda !!!
Ali u potpunosti se slazem za stadion, ne mora to bit neki stadion koji je Husic najavljivao al neki stadion kao npr Rijeka sto ima rujevicu oko 8000 a ispunjava sve uslove, to bi za nas bilo topp !!!
Ali u potpunosti se slazem za stadion, ne mora to bit neki stadion koji je Husic najavljivao al neki stadion kao npr Rijeka sto ima rujevicu oko 8000 a ispunjava sve uslove, to bi za nas bilo topp !!!

Huso Karjašević ima 22 godine i Ugovor do 30.06.2022. On je svijetla budućnost našeg kluba.Nema sumnje da Stjepanović igra možda i zadnju sezonu ili će biti tu po potrebi.Hasanović je solidno odigrao i iscijedio posljednju kap znoja iz sebe.Zatim je tu Hadžanović i Mitrović kad se oporavi.Svi će dobiti priliku.Jučer ste vidjeli super sigurnog Kobija Morrisa.A igrao je samo u Ugljeviku pa se povrijedio ,pa Terzić postao štoper umjesto njega.Sada Efendić ima 3 kartona i neće u Široki.Eto konačno Terzić na desnom beku a Morris nastavlja na štoperu.Slično će biti i sa defanzivcima ,bitće tu kartona pogotovo protiv: ŠIROKOG,SARAJEVA I ŽELJEZNIČARA.Tako da će se otvoriti put za Karjaševića i Hadžanovića i još neke.Sesar nema alternativu jer niko od ovih nema tehničke kvalitete kao on.Oni su svi destruktori.O Husejinoviću ne treba trošiti riječi i on je blizu da okači kopačke o klin.Zejtuni je izuzetan igrač i njegov jedini "hendikep" je što je rezerva Saidu.Dakle nema dovoljnu minutažu.Samir Muratović nije šalabajzer pa da dovede Zejtunija a on nepismen fudbaler.
Sve u svemu ja uvijek apelujem da o ovim temama pišemo pred utakmicu ,ali po cjeli dan prođe i nijednog posta.Sad je lako biti General ,ali poslije boja koplje u trnje.Sad se više nećemo raspravljati sa onim tamo na svađalačkim temama i nadat se da će dominirati samo T.C.I PL BIH.ETO ZA KOJI DAN POSTAĆE AKTUELNO GOSTOVANJE U ŠIROKOM.
P.S.
Nikad Husić neće imati isključivo cilj podmlađivanja nego da ima jaku ekipu .To s podmlađivanjem je i otežano obzirom da djeca masovno bježe u inostranstvo.Željeznišar se ne odriče Bogićevića a i Štilića dovedoše.Mi smo jučer onemogućili Bekrića da igra ,ali vidjeli ste šta napravi na Grbavici.O Veliboru Đuriću,Ahmetoviću i mnogim drugim suvišno je trošiti riječi.
Sve u svemu ja uvijek apelujem da o ovim temama pišemo pred utakmicu ,ali po cjeli dan prođe i nijednog posta.Sad je lako biti General ,ali poslije boja koplje u trnje.Sad se više nećemo raspravljati sa onim tamo na svađalačkim temama i nadat se da će dominirati samo T.C.I PL BIH.ETO ZA KOJI DAN POSTAĆE AKTUELNO GOSTOVANJE U ŠIROKOM.
P.S.
Nikad Husić neće imati isključivo cilj podmlađivanja nego da ima jaku ekipu .To s podmlađivanjem je i otežano obzirom da djeca masovno bježe u inostranstvo.Željeznišar se ne odriče Bogićevića a i Štilića dovedoše.Mi smo jučer onemogućili Bekrića da igra ,ali vidjeli ste šta napravi na Grbavici.O Veliboru Đuriću,Ahmetoviću i mnogim drugim suvišno je trošiti riječi.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 01 sep 2019, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
Je li Livančić bio u ofsajdu u trenutku kad mu je upućen centaršut?
Kako bi izbjegli prepucavanja koja smo imali ovih dana oko ulaznica za domace navijace, a samim tim i pomogli klubu nebi bilo lose da se ova reprezentativna pauza iskoristi za vadenje nekih vrsta clanskih ili pokaznih. Neka bude ove godine na dobrovoljnoj osnovi ko zeli i moze, ko nije u mogucnosti dati mu besplatno. Uvjeren sam da bi odziv bio jako dobar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.