hz033 je napisao/la:Bilo je pitanje vremena ko ce nam ocitati lekciju. Utakmice protiv Radnika, Veleza i Sirokog nista nisu bile bolje od ovoga veceras, samo sto smo naisli ovaj put na protivnika koji je bio raspolozen i kvalitetniji od gore pomenutih. I igra na prethodnim utakmicama je bila bezidejna, bezopasna rekao bi na horuk. Mozda je i dobro sto su nam ocitali lekciju pred ovu pauzu te pokazali koliko i gdje smo suplji. Sredina nam je katastrofa, i pretjerivanje sa povratnim loptama, bez ikakve ideje je nigdje veze. Na poluvremenu je ovde bar 10 forumasa reklo koga na poluvremenu vec treba zamjeniti. Kad mi po forumu pisemo i znamo kako je tek morz osim to znao. Uglavnom vaginolete su nas uzele zasluzeno i ovaj samar nam je trebao da se presaberemo !
- I zamjene te (bolje reci 2 , sabanovica i Mustafica -opravdano) i mi od 2:2 stigosmo do 2:5 .
- Nije na srecu Husref dobio 4 utakmice , ne moze se to . Sa krnjim timom se postavljao kako moze i uz malo sport. srece dobijao . Ovu je on izgubio na sredini terena . mislio najbolje , nije upalilo iz 10-ak razloga . Idemo dalje .
- Ocito nesto treba mjenjati , imam svoje misljenje , ali bolje da sutim . Pozdrav svim navijacima i simpatizerima FKS . Svi ostali su prolazni (tu su po 1,2,3,4 god , rijetko koji 5 ).
- Mi mozemo biti samo bolji (tako nas vecina misli) , konkurencija tesko moze biti bolja (teoretski moze , prakticno tesko).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.