FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bezideja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bezideja » 31 avg 2019, 23:38

su le jm aaa nnnnnn **** meeeeeeeeeee

a futbol đeeeee
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 31 avg 2019, 23:38

BocaJuniors1905 je napisao/la:Dajte slike ovih naših iz kafane, sigurno su u Bosni :mrgreen:
Tu sam ja sve pratim. Cim sta bude od slika postavljam. :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 31 avg 2019, 23:39

noseni na krilima JUGA do pobjede, grla i dlanovi su ostavljeni na stadionu. JUG JUG JUG JUG JE SAMO JEDAN

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 31 avg 2019, 23:42

Jbt prije tekme 41,5K na insta, a sad 41,9K pratitelja na zvanicnoj. Pitari presli da navijaju za pravi klub. :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 avg 2019, 23:48

Ovo ne treba da nas ponese, večeras su oni nama došli na volej isto kao mi njima prošli derbi. U obje utakmice se nekome poklopilo da bude yeban, prošli put nama, večeras njima.

E sad, jbg, lijepo je zabiti im pet komada i demolirati ih, ali daleko je to od realnog omjera snaga.

Ne znam ko reče da mu je drago što Siniša ne igra, mislim @irfo, pao mi je na pamet par puta večeras. :clap:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 31 avg 2019, 23:49

Cestitke ekipi na igri. Usli ste u noviju istoriju kluba. Amare pokazao po ko zna koji put, da si od najvaznijeg znacaja za klub. U Zelju si vratio Fuudbool.

Cestitke Manijacima koji su prosli sve izazove sa klubom i nikad nisu sputavali i cinili stetu klubu.

Ovom prilikom zelim pozdraviti Amazona, Aldina, Hrasno, Neandretalca. Osporovani i izazivani, ali uvijek lojalni klubu i familiji.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 31 avg 2019, 23:49

Samo da pozdravim neke "velike" navijace Zeljeznicara nadam se da su docekali svoj futbol :thumbup:
Koliko jadnih komentara se moralo citati napisanih od raznih sitnih dusa koje su se radovale porazima kluba. Zalosno je kad sam morao prvo na njih pomisliti dok se dolinom cupova prolamalo Amar Amar Osim Osim. Jbg. Valjda budemo pametniji u buducnosti. Bitan je samo Zeljo. Nista i niko vise. Branio bih Amara zivotom samo zbog onih supcica i faca s ulica iako nisam bas toliki njegov dupelizac kakav su bile face s ulica pa se onda prodale.
Plljuvalo se i hrakalo na Dadu Sadikovica kao da smo doveli ne znam koga da igra za Zelju, a ne naseg djecaka koji voli ovaj klub poput nas samih. Odrastao je tu, stasao kao igrac i kao covjek, bio otjeran, ali se vratio da pokaze da nije cajnoslu dobio sansu u prvom timu. Da po utakmici zabija 4 autogola ja cu tog momka podrzati samo zbog nepravde koja mu se cini na ustrb nekih Elsnera, Secerovica, Lazica i inih poluigraca. Jos zalosnije kad se zna da se radi o jednom od talentovavnijih veznjaka u ligi i veceras su mega giga talenti gledali kako propali Dado "koji je raznio Geru" igra lopte.
Pored njega i Mesa Alispahic, mozda i vise osporavan i ismijavan, debeo, nespreman, veliki stomak, mrtav, ne moze da trci. Dva igraca koja su sakrila loptu pitarima i jos zabili po gol. Igraju odlicno od pocetka sezone, bore se svaku utakmicu i pisaju po dusebriznicima. Naravno i Bojo je uz njih, mozda nesto losiji na lopti, ali tek veceras se kod njega vidio zar koji mu je nedostajo ranije, klizeci startovi na granici kartona, bez straha kako se ocekuje. Nagradjen je golom sasvim zasluzeno.

Uzivajmo u futbolu, podrzimo momke koji se bore, koji pokazuju kartakter i u ovakvim utakmicama se vracaju i okrecu utakmice. To ne mogu igraci bez muda i srca. Zao mi je sto sam se morao prisjetiti nekih poluosoba, ali je bilo tuzno citati njihove komentare i hinjske provokacije kad nije islo klubu, treba im sva gofna koja su nasrali vratiti nazad u stau. Toliko zasluzuju.

Mi smo Zeljini Zeljo je **** malo Sarajvo :opaopa:
Cuva Bog Zelju svog!

Manijaci19871921
Kontakt:

Post Postao/la Manijaci19871921 » 31 avg 2019, 23:53

Jednom rijecju velicanstveno.
Imal onog krelca @bezideje da nam kaze koju o krpicu. Krpa svaka cast smekercino, bez greske! Ekipa kapa dole.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 31 avg 2019, 23:53

slika

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 31 avg 2019, 23:55

Virtu4l je napisao/la:Ovo ne treba da nas ponese, večeras su oni nama došli na volej isto kao mi njima prošli derbi. U obje utakmice se nekome poklopilo da bude yeban, prošli put nama, večeras njima.

E sad, jbg, lijepo je zabiti im pet komada i demolirati ih, ali daleko je to od realnog omjera snaga.

Ne znam ko reče da mu je drago što Siniša ne igra, mislim @irfo, pao mi je na pamet par puta večeras. :clap:
I meni, pogotovo kad Hebibović prođe kroz Stanića i umalo ga ne zabi za 3:3, iz ničega :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 31 avg 2019, 23:57

HongKong je napisao/la:Samo da pozdravim neke "velike" navijace Zeljeznicara nadam se da su docekali svoj futbol :thumbup:
Koliko jadnih komentara se moralo citati napisanih od raznih sitnih dusa koje su se radovale porazima kluba. Zalosno je kad sam morao prvo na njih pomisliti dok se dolinom cupova prolamalo Amar Amar Osim Osim. Jbg. Valjda budemo pametniji u buducnosti. Bitan je samo Zeljo. Nista i niko vise. Branio bih Amara zivotom samo zbog onih supcica i faca s ulica iako nisam bas toliki njegov dupelizac kakav su bile face s ulica pa se onda prodale.
Plljuvalo se i hrakalo na Dadu Sadikovica kao da smo doveli ne znam koga da igra za Zelju, a ne naseg djecaka koji voli ovaj klub poput nas samih. Odrastao je tu, stasao kao igrac i kao covjek, bio otjeran, ali se vratio da pokaze da nije cajnoslu dobio sansu u prvom timu. Da po utakmici zabija 4 autogola ja cu tog momka podrzati samo zbog nepravde koja mu se cini na ustrb nekih Elsnera, Secerovica, Lazica i inih poluigraca. Jos zalosnije kad se zna da se radi o jednom od talentovavnijih veznjaka u ligi i veceras su mega giga talenti gledali kako propali Dado "koji je raznio Geru" igra lopte.
Pored njega i Mesa Alispahic, mozda i vise osporavan i ismijavan, debeo, nespreman, veliki stomak, mrtav, ne moze da trci. Dva igraca koja su sakrila loptu pitarima i jos zabili po gol. Igraju odlicno od pocetka sezone, bore se svaku utakmicu i pisaju po dusebriznicima. Naravno i Bojo je uz njih, mozda nesto losiji na lopti, ali tek veceras se kod njega vidio zar koji mu je nedostajo ranije, klizeci startovi na granici kartona, bez straha kako se ocekuje. Nagradjen je golom sasvim zasluzeno.

Uzivajmo u futbolu, podrzimo momke koji se bore, koji pokazuju kartakter i u ovakvim utakmicama se vracaju i okrecu utakmice. To ne mogu igraci bez muda i srca. Zao mi je sto sam se morao prisjetiti nekih poluosoba, ali je bilo tuzno citati njihove komentare i hinjske provokacije kad nije islo klubu, treba im sva gofna koja su nasrali vratiti nazad u stau. Toliko zasluzuju.

Iako trebamo da slavimo, slazem se da treba spomenuti te moralne patuljke i ugasiti ono smece od foruma. Smece i ljudski otpad.

Kara.j Amare pitare i naše moralne patuljke..

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 sep 2019, 00:00

slika

Djedovic

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 01 sep 2019, 00:04

dusa draga kovacevic nam pozvan u repku......

iguita

Post Postao/la iguita » 01 sep 2019, 00:10

Bezideja je napisao/la:
HongKong je napisao/la:Samo da pozdravim neke "velike" navijace Zeljeznicara nadam se da su docekali svoj futbol :thumbup:

Iako trebamo da slavimo, slazem se da treba spomenuti te moralne patuljke i ugasiti ono smece od foruma. Smece i ljudski otpad.

Kara.j Amare pitare i naše moralne patuljke..
Slavimo i slavimo. A ova saka jadova kerova i hijena u likovima avlaima larsona bosanaca 1993 i ostalih papaka nek crknu u septickim jamama u koje su se zavukli.Familije vam qebem mrtve.Polako polako bit face to face .AV AV AV Avlami.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 01 sep 2019, 00:11

slika

Drugi put pisem o igri sad ne.

Prava pleska pitarima

slika
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 01 sep 2019, 00:13

Grbavica baza bez poraza :tralala:
Rodjeni su pitarske picke!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 sep 2019, 00:15

Više mi je drago što je Amar večeras izyebao lobotomce nego Sarajevo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 sep 2019, 00:16

Što kaže @Virto, ova pobjeda nas ne smije zavarati, ne smijemo previše poletiti.

Jedno je sigurno, Amar je očigledno 'uvezao' ofanzivni dio tima, igramo k'o sat na protivničkoj polovini i to mi je drago vidjeti nakon godina patnje i meljanja lopte u napadu.

Kada smo uspjeli dati Sarajevu pet golova, onda slobodno možemo reći da je ofanziva maestralna i tu apsolutno nema nikakve dileme, a i dalo se to primjetiti protiv Širokog, al' ovo je ona definitivna potvrda.

Problem nam je defanziva i odbrana, opet smo primili dva vrlo vrlo glupa gola, iz ničega, prvi nakon greške Pavića i drugi autogol Sipovića, na poluvremenu smo im dali da imaju apsolutno aktivan rezultat, a već tada su bili zreli da gube dva razlike sigurno.

Dok dajemo više nego što primamo, dobro je, al' nekada nećemo moći baš svima dati pet komada, kao eto što nismo Slobodi ili Širokom, pa su nas primljeni golovi koštali pobjede. Na tome treba raditi, da ne kažem da treba dovesti neko pojačanje, prije svega stopera, da malo zaoštri konkurenciju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 sep 2019, 00:17

@Raonffa Veseli :kafa:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 sep 2019, 00:20

LjoZee je napisao/la:@Raonffa Veseli :kafa:
Doktorska disertacija, po ko zna koji put :kafa:

Ne zna se kojeg je protivničkog beka više maltretirao, Šabanovića u prvom ili Đokanovića u drugom poluvremenu :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Levin i 33 gosta.