FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Žao mi je Pavarda, ali u dogledno vrijeme morat će se odlučit Kovač da li će na beku gledati Kimmicha ili Pavarda, Kimmich je nevidljiv u sredini vrhunac mu je žuti.
Asistencija.Otkup hehe
Je da je loš,al ne mozes ga samog ostavit.
Je da je loš,al ne mozes ga samog ostavit.
Kratak rezime:
Postigli smo za sad 7 golova:
2 iz slobodnjaka
2 iz penala
3 iz igre
Totalno smo neprecizni u napadu što potvrđuje i ovaj šut kojim je završeno poluvrijeme i to me baš nervira malo dajemo iz igre. Tj. igra ne postoji.
Postigli smo za sad 7 golova:
2 iz slobodnjaka
2 iz penala
3 iz igre
Totalno smo neprecizni u napadu što potvrđuje i ovaj šut kojim je završeno poluvrijeme i to me baš nervira malo dajemo iz igre. Tj. igra ne postoji.
Dva lijepa gola za preokret, majstorije Pavarda i Alabe, ne znam šta Kovač glumi sa guranjem Perišića od prve min umjesto Gnabrya.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Nerminovic
- Kontakt:
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Valjda uvede Serga vec na poluvremenu 

- farinelli123
- Kontakt:
Akcija kod gola Pavarda pokazuje koliko tu ima potencijala samo kad bi se igrači malko približili jedni drugima i išli unutra.
•
Prokomentariši Kimmicha u sredini.farinelli123 je napisao/la:Akcija kod gola Pavarda pokazuje koliko tu ima potencijala samo kad bi se igrači malko približili jedni drugima i išli unutra.
Kad se sjetim trenutaka kad je Lahm igrao zadnjeg veznog a Kimich stopera
,, svasta smo prezivjeli, a danas kad imamo dva kvalitetna rijesenja na skoro svakoj poziciji muka golema.

VOLIM BAYERN
- farinelli123
- Kontakt:
coelho41 je napisao/la:Prokomentariši Kimmicha u sredini.farinelli123 je napisao/la:Akcija kod gola Pavarda pokazuje koliko tu ima potencijala samo kad bi se igrači malko približili jedni drugima i išli unutra.

Ja još uvek mislim da Kimmich može da bude dobar veznjak, tj da jeste. Kao sto mislim da Pavard može biti zadnji vezni.
Biti dmf kod Kovača je najnezahvalnija pozicija. Teška izolovanost, svaki igrač predaleko, pokriven, loša, tj nepostojeća kretnja njihova. Kovačev sistem uguši taj deo terena dibidus. Žurim sada, ali možemo popričati o ovome dalje.
Mnogi igrači kod njega izgledaju prosečno.
Neću da grešim dušu, možda sam ja u zablude sve vreme. Možda me zavarao fluidni stil Pepovljev u kojem je gorespomenuti blistao.
•
Oba DMF u današnjoj utakmici nam imaju žuti karton. Što će reći da oni nemaju kreativnu funkciju nego destruktivnu.farinelli123 je napisao/la:coelho41 je napisao/la:Prokomentariši Kimmicha u sredini.farinelli123 je napisao/la:Akcija kod gola Pavarda pokazuje koliko tu ima potencijala samo kad bi se igrači malko približili jedni drugima i išli unutra.nahvatao si me, onomad sam te ignorisao.
Ja još uvek mislim da Kimmich može da bude dobar veznjak, tj da jeste. Kao sto mislim da Pavard može biti zadnji vezni.
Biti dmf kod Kovača je najnezahvalnija pozicija. Teška izolovanost, svaki igrač predaleko, pokriven, loša, tj nepostojeća kretnja njihova. Kovačev sistem uguši taj deo terena dibidus. Žurim sada, ali možemo popričati o ovome dalje.
Mnogi igrači kod njega izgledaju prosečno.
Neću da grešim dušu, možda sam ja u zablude sve vreme. Možda me zavarao fluidni stil Pepovljev u kojem je gorespomenuti blistao.
Kimmich najbolje partije je pružao prošle godine na beku, bio je vođa ekipe na momente.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Na kraju ispade da je ovo prelagana pobjeda a nije ni blizu tako bilo, pogotovo nakon prvih pola sata.
PS: nadam se da je Niko nesto naucio sa ovim izmjenama jer sad imamo siroku i raznoliku klupu te moraju svi da dobijaju sansu.
PS: nadam se da je Niko nesto naucio sa ovim izmjenama jer sad imamo siroku i raznoliku klupu te moraju svi da dobijaju sansu.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 31 avg 2019, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ko bi reko da će se Alphonso Davies bolje snać u Bayernu od Sanchesa.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nakon po sata je sve krenulo kako treba. Raduje me velik izbor igraca; ali opet krivo mi sto Kimmich mora u vezu. Ali ako je to odluka reprezentacije, Kluba i igraca - ok. Kad je mogao iz veznjaka otici u bekove moze se sad i vratiti. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Na kraju 6 različitih strijelaca. Čovjek bi pomislio mi prijetimo iz svih situacija/uglova/pozicija. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ja neznam sta tebi treba pa da kazes dobro je nemoras vise samo dobro jeS-Y-L-A-R je napisao/la:Na kraju 6 različitih strijelaca. Čovjek bi pomislio mi prijetimo iz svih situacija/uglova/pozicija.
Pa brate 6 1 sest razlicitih igraca dalo golove novi igraci zabijaju i asistiraju sta zelis molim te samo mi objasni sta se trebalo danas desiti pa da ti kazes svaka cast
Mainz dobro odradjen nakon prvih 20 min,jos ta defanziva nije na nivou,al sad dolazi prvi test protiv Leipziga pa da vidimo dokle se stiglo.
VOLIM BAYERN
Dobro je, svaka čast!Bayern111 je napisao/la:Ja neznam sta tebi treba pa da kazes dobro je nemoras vise samo dobro jeS-Y-L-A-R je napisao/la:Na kraju 6 različitih strijelaca. Čovjek bi pomislio mi prijetimo iz svih situacija/uglova/pozicija.
Pa brate 6 1 sest razlicitih igraca dalo golove novi igraci zabijaju i asistiraju sta zelis molim te samo mi objasni sta se trebalo danas desiti pa da ti kazes svaka cast
41.21.1.
Perisa opravdava moje povjerenje poslije pljuvanja na temi.Pogba je napisao/la:Nema nikakve dileme da ce Perisic biti odlican poslije strucnih analiza ovih dana.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pojedinci će uvijek naći neku manu, ne valja ovo ne valja ono.Ko pokvarena ploča.Bayern111 je napisao/la:Ja neznam sta tebi treba pa da kazes dobro je nemoras vise samo dobro jeS-Y-L-A-R je napisao/la:Na kraju 6 različitih strijelaca. Čovjek bi pomislio mi prijetimo iz svih situacija/uglova/pozicija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.