Znači slijede nabacivanja od Zlatkovića i Efendića u 16.Ne zvuči loša taktika.tuzla1983 je napisao/la:Izgleda da će oba napadača biti u startnoj postavi i Vojo i Ramić. Teško da će neuigrana odbrana komšija zaustavit ovaj dvojac. Pero i Jusić će biti na velikim mukama, tako da isplata majskih plata neće imati efekata.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Tako nešto, još kad se doda neiskustvo i nesigurnost Slobodinog golmana pobjeda nebi trebala doć u pitanju.CityCity je napisao/la:Znači slijede nabacivanja od Zlatkovića i Efendića u 16.Ne zvuči loša taktika.tuzla1983 je napisao/la:Izgleda da će oba napadača biti u startnoj postavi i Vojo i Ramić. Teško da će neuigrana odbrana komšija zaustavit ovaj dvojac. Pero i Jusić će biti na velikim mukama, tako da isplata majskih plata neće imati efekata.
- prisonbreak
- Kontakt:
Tuzlac pogledaj emisiju POLUVRIJEME, na Hayatu, kada ti neko treci kaze da ni vi sami ne znate kako ste uzeli bod. A tvoja prica je sasvim trece.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Gledaj price. I kaze prijateljski i dobri odnosi.tuzlac je napisao/la:Sjeverna jasminova tribina je sva zasrana od vrana, svraka i sl.Treba angažirati vatrogasce sa šmrkovima da to po hitno peru.Ljudi će se isflekati skroz.
Zapadna Pašagina je čista jer je svakog vikenda puna i tu vrane i svrake ne vrše nuždu.
A ovo sa upravom Slobode treba prijaviti Ginisu.Tu će oni ostvariti jedinstvo ,još kad se pojavi on.......

Sretno ekipi veceras.
Ne svidja mi se ovo prepucavanje i sto su se neki izgleda previse napalili za utakmicu.
Takodje, mislim da City-ju ne odgovara neko dizanje tenzija, jer ja ocekujem da sve vise i vise
onih koji sada navijaju za Slobodu predju da navijaju za nas,
Mislim - i ja sam navijao za Slobodu 30 godina, pa sad navijam za City.
Po meni je neodrzivo u danasnje vrijeme u Evropi da se profesionalni fudbalski klub finansira iz budzeta, valjda opstina ima vecih prioriteta kad je
u pitanju trosenje nasih para.
Zato kazem - mislim da vrijeme radi za City, tenzije su nepotrebne.
Ne svidja mi se ovo prepucavanje i sto su se neki izgleda previse napalili za utakmicu.
Takodje, mislim da City-ju ne odgovara neko dizanje tenzija, jer ja ocekujem da sve vise i vise
onih koji sada navijaju za Slobodu predju da navijaju za nas,
Mislim - i ja sam navijao za Slobodu 30 godina, pa sad navijam za City.
Po meni je neodrzivo u danasnje vrijeme u Evropi da se profesionalni fudbalski klub finansira iz budzeta, valjda opstina ima vecih prioriteta kad je
u pitanju trosenje nasih para.
Zato kazem - mislim da vrijeme radi za City, tenzije su nepotrebne.
Drinu sam vidio dvaput u zivotu.
Nikad nisam ljude ocjenjivao po tome odakle su, - koliko glup moras bit da msilis da si bolji ili gori od nekog zato sto si rodjen ovdje ili ondje?
Nikad nisam ljude ocjenjivao po tome odakle su, - koliko glup moras bit da msilis da si bolji ili gori od nekog zato sto si rodjen ovdje ili ondje?
tuzlac je napisao/la:BosanacGorstak je napisao/la:Cuj Milenka nek pobjedi boljituzlac je napisao/la:“Poštujemo Slobodu i ne treba negativni naboj, kvalitetniji smo i vjerujemo u pobjedu”
August 30, 2019 12:44
Danas je u prostorijama Tuzla Cityja održana press konferencija na kojoj su se prisutnim novinarima obratili šef stručnog štaba Milenko Bošnjaković i veznjak, koji igra sjajno ove sezone, Ivan Sesar.
– Volio bih da utakmica završi, a da se ne naruše odnosi između bilo koga u ovome gradu. Dragi mi je da Tuzla ima ovakav derbi. Trebamo svi da uživamo u tome. Ne doživljavamo Slobodu niti u jednom negativnom kontekstu. Pokušavamo igračima da skinemo teret pritiska. Gledali smo Slobodu, znamo njihove prednosti i mane. Radi se o kvalitetnoj ekipi koja ima Bekića, Bekrića, Pršeša, do mlađih igrača koji su otkrovljenje. Neka pobjedi bolji – kazao je Bošnjaković, a zatim se osvrnuo na izjavu tim-menadžera Slobode, Admira Smajića koji je kazao da je Tuzla favorit u derbiju.
– Admir Smajić je moj prijatelj. Vrhunski trener. Na svakom dijelu terena primijetim njegov rukopis. Nećemo nasjesti na to. On je stari lisac. Drago mi je što ćemo se sresti – rekao je trener Tuzle.
Veznjak Ivan Sesar blista ove sezone. Kaže da je Tuzla kvalitetnija ekipa od SLobode.
– Kao svi momci tako i ja sretan sam što u dobrom stanju dočekujemo gradski derbi. Šef nas zna pohvaliti i za sada dosta dobro uspijevamo u ostvarivanju ciljeva. Poznajemo igrače i stanje u Slobodi. Poštujemo taj klub. Sa igračima se viđamo u gradu i ne treba negativni naboj. Ko god dođe na stadion moći će da uživa. Neka pobjedi bolji, a mislim da ćemo biti mi. Kvalitetnija smo ekipa od Slobode – rekao je Sesar.
Utrtio Milenko,teško govori,jedva cijedi riječi..
nezz Milenko ko mu je glavu svezo , prica o smajicu da mu je prijatelj a do prije nekoliko
Mjeseci je govrio kako ga je taj smajic izdao zajebao i tako dalje .. covjek je marioneta ziva .
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Imate opste diskusije naseg kluba,imate temu za prepucavanja Tuzle i Slobode i tamo opletite.De malo garda dovedi ovo u red.Hvala 

Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Ovih mojih nekoliko zadnjih postova mozda kvare temu - nemam nista protiv da ih admin obrise ili prebaci na opste diskusije ili negdje drugo - kako god.
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Nadam se da ce garda ili admin ovih par padobranaca rijesiti sa teme.
Na ovoj temi se drzi naseg kluba i budi aktivan.
To sto si nekada navijao za Slobodu i nije bas pohvalno,to ubuduce probaj sakriti jer je to malo i sramota javno reci
To sto si nekada navijao za Slobodu i nije bas pohvalno,to ubuduce probaj sakriti jer je to malo i sramota javno reci

Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Nemoj tako,vidiš da je čovjek predratni navijač.Te ljude treba poštovati jer oni pamte vrijeme koje se teško može ponoviti.Osim toga ,kad on javno kaže to sve i iskaže simpatiju za TC to je velka dobit za naš klub.Neka je živ i zdrav i neka da svoj doprinos i na stadionu i ovdje na forumu.BosanacGorstak je napisao/la:Nadam se da ce garda ili admin ovih par padobranaca rijesiti sa teme.
Bio sam na stadionu , počela je prodaja karata.Uglavnom prodaja ide bez gužve i brzo se odvija.
Karte su različite boje ,sjever žuta oker a zapad svjetlo plava boja.
Karte su različite boje ,sjever žuta oker a zapad svjetlo plava boja.
Nebi trebala pobjeda dolaziti u pitanje...Pet hiljada po igracu je premija za pobjedu, tako da sve je predodredjeno za pobjedu i tri boda ..tuzla1983 je napisao/la:Tako nešto, još kad se doda neiskustvo i nesigurnost Slobodinog golmana pobjeda nebi trebala doć u pitanju.CityCity je napisao/la:Znači slijede nabacivanja od Zlatkovića i Efendića u 16.Ne zvuči loša taktika.tuzla1983 je napisao/la:Izgleda da će oba napadača biti u startnoj postavi i Vojo i Ramić. Teško da će neuigrana odbrana komšija zaustavit ovaj dvojac. Pero i Jusić će biti na velikim mukama, tako da isplata majskih plata neće imati efekata.

Mozda smetamo, mozda nas ne vole...Ali prihvatite činjenicu TU SMO...
Čestitke momci na pobjedi, Vojo je bio nezaustavljiv bili ste ovaj put za dlaku vi bolji...Lijepa utakmica idemo dalje i jedni i drugi...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Cikorija je napisao/la:Čestitke momci na pobjedi, Vojo je bio nezaustavljiv bili ste ovaj put za dlaku vi bolji...Lijepa utakmica idemo dalje i jedni i drugi...

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
TC bolji i zaslužena pobjeda...livancic kod gola sam ko duh...to se ne bi smijelo dešavati....prvo poluvrijeme KATASTROFA ...drugo daleko bolje...fino popunjen stadion...iznenadio me pozitivno zapad....bar 2 milje je bilo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ovo je za nas više od pobjede, Prekinuta je ta serija nepobjedivosti Slobode, sad će nam biti redovne mušterije. Publika, osim uobičajenih manjih ispada korektna.
Velika čestitka momcima za trud koji su uložili a naša srca razgalili.Hvala svima ovo j e jedna posebno važna pobjeda
Publika pun pogodak.Nikad više zajedno sa onima koji mrze i vrijeđaju ljude. Veliki poraz poltikanstva u sportu od strane Imamovića i njegovih sluga.
A sad adio,a sad adio i ko zna gdje i ko zna kad
Publika pun pogodak.Nikad više zajedno sa onima koji mrze i vrijeđaju ljude. Veliki poraz poltikanstva u sportu od strane Imamovića i njegovih sluga.
A sad adio,a sad adio i ko zna gdje i ko zna kad
Čestitke igračima i stručnom štabu na velikoj pobjedi
.Odlična atmosfera na stadionu i okolo.Pravi gradski derbi.Po meni je na zapadu bilo više gledalaca nego protiv Zrinjskog,otprilike 3200.Čestitam i igračima Slobode na korektnoj igri i navijačima Slobode na uglavnom fer navijanju
.Osim uobičajenih čarki i provokacija sve je bilo odlično.Sudije takođe dobre,bez zamjerki.Sve u svemu treba nam ovakvih događaja.O igračima i treneru detaljnije sutra dok se slegnu utisci.

Crnka je lud načisto.
Bio sam ljut na Voju poslije prve šanse.
Ponovo Zejtuni i Evropska škola.
Nukić nije udvajao kad smo primili ali je asistirao Voji da zabije drugi ,pobjedonosni gol.
Šteta što niko kod nas iz prekida ne centrira oštro i da ne ide lopta 5 minuta u bunar.
Nije se smjelo dozvoliti opet brzo izjednašenje.Ovo je već psihološki problem.
Pohvala štoperima svakom na svoj način.
Za Sesara je dovoljno reći C e z a r..
Kad budemo analizirali drugi gol treba vidjeti gdje se nalazio Ramić.
Nukić perfektan pas za drugi gol, pogledao i pogodio Ubiparipa.
Efendić i Zlatković lavovski posao.
Fejzićje bio nemoćan kod gola.Utakmicu branio na nivou.
Stjepanović mora ulaziti prije umjesto Hasanovića jer je vidno da se on smori obavljajući zadatke.
Zejtuni mora ulaziti prije umjesto Saida, Saidu je poluvrijeme previše.
Bio sam ljut na Voju poslije prve šanse.
Ponovo Zejtuni i Evropska škola.
Nukić nije udvajao kad smo primili ali je asistirao Voji da zabije drugi ,pobjedonosni gol.
Šteta što niko kod nas iz prekida ne centrira oštro i da ne ide lopta 5 minuta u bunar.
Nije se smjelo dozvoliti opet brzo izjednašenje.Ovo je već psihološki problem.
Pohvala štoperima svakom na svoj način.
Za Sesara je dovoljno reći C e z a r..
Kad budemo analizirali drugi gol treba vidjeti gdje se nalazio Ramić.
Nukić perfektan pas za drugi gol, pogledao i pogodio Ubiparipa.
Efendić i Zlatković lavovski posao.
Fejzićje bio nemoćan kod gola.Utakmicu branio na nivou.
Stjepanović mora ulaziti prije umjesto Hasanovića jer je vidno da se on smori obavljajući zadatke.
Zejtuni mora ulaziti prije umjesto Saida, Saidu je poluvrijeme previše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.