FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 31 avg 2019, 14:07

ShofaII je napisao/la:Imam osjecaj da ce ovo biti luda utakmica sa dosta golova.
Neki rezultat od 3:4 ili 2:5
Proradice u ovoj utakmici i Guzina i Ahmetovic uz Handzic.

Milanovic meni ne donosi nista na terenu. Lopte koje idu na njega ne predstavljaju nikakvu opasnost za protivnika.
Ili ih vrati ili okrene na desnu nogu a onda taj pokusaj obicno je pa prepustanje lopte protivniku. Kao da ima neku vrstu straha da ne pogriješi, neku blokadu, jarane raspali jednom oslobodi se i onda centrira da valja.
Da je Sisic bolji u defanzivni vjerujem da bi bio prva opcija u ovoj situaciji, mada kako Milanovic defanzivnu sve losije odradjuje ne bi me iznenadilo da Sisic pocne.
Brate nit mi imamo jak napad za više od dva gola, nit takvu odbranu da primimo više od jednog. :mrgreen:
Ma Milanović do sad samo pokazao da ima centaršut odličan. Ništa više.
Strah me ovog Letića, sreća pa njima mutavi Zec igra desno krilo, Letić mi ne uliva povjerenje nikako. Al hajd, Bekić je bio smotan u 90% utakmica al derbi je redovno prejako igrao, kao i Bandović recimo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 31 avg 2019, 14:09

skoroalen je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:Imam osjecaj da ce ovo biti luda utakmica sa dosta golova.
Neki rezultat od 3:4 ili 2:5
Proradice u ovoj utakmici i Guzina i Ahmetovic uz Handzic.

Milanovic meni ne donosi nista na terenu. Lopte koje idu na njega ne predstavljaju nikakvu opasnost za protivnika.
Ili ih vrati ili okrene na desnu nogu a onda taj pokusaj obicno je pa prepustanje lopte protivniku. Kao da ima neku vrstu straha da ne pogriješi, neku blokadu, jarane raspali jednom oslobodi se i onda centrira da valja.
Da je Sisic bolji u defanzivni vjerujem da bi bio prva opcija u ovoj situaciji, mada kako Milanovic defanzivnu sve losije odradjuje ne bi me iznenadilo da Sisic pocne.
Brate nit mi imamo jak napad za više od dva gola, nit takvu odbranu da primimo više od jednog. :mrgreen:
Strah me ovog Letića, sreća pa njima mutavi Zec igra desno krilo, Letić mi ne uliva povjerenje nikako. Al hajd, Bekić je bio smotan u 90% utakmica al derbi je redovno prejako igrao, kao i Bandović recimo.
Htjedoh isto za Milanovića napisati.
Svaki njegov centaršut iz kornera prilika. To sam još od Seltika uvidio.

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 31 avg 2019, 14:11

Vrijeme je da Ahmo oplodi nekoga

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 31 avg 2019, 14:30

Hocemo li sta guzit danas?
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 31 avg 2019, 14:33

skoroalen je napisao/la:Zadnji put smo ovako oslabljeni u derbi ušli 2015., onaj najposjećeniji poslije rata. Onda se poklopile povrede, kartoni i utakmice mlade reprezentacije, i tad nam je falilo 6-7 igrača. Al vjerujem Husrefu i momcima, vjerujem našoj odbrani prije svega. Volio bih da Šaban zaigra beka a Hebib krilo. Velkoskog bih više volio vidjet na lijevom krilu nego u sredini, manje su šanse da napravi glupu grešku s loptom, što ove sezone prečesto radi. Tipujem na Gavru, da ga zabija. Nula - jedan, Gavro sa 20 metara. :opaopa:
A sta mislis o Krletu na klupi? A Handzic i Ahmet da se laktaju gore , Krle ne moze guzit duze od pola sata :D
Meni sve nekako na X mirise, sto po meni i nije lise
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 31 avg 2019, 14:36

Kupujte istok, nece biti problema, moze vas murija prebaciti na sjever, a moz i istok, prosli put bilo nasih tamo, pofino.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 31 avg 2019, 14:41

skoroalen je napisao/la: Brate nit mi imamo jak napad za više od dva gola, nit takvu odbranu da primimo više od jednog. :mrgreen:
Ne znam sto vas je vecina protiv Letica, meni je sasvim korektan do sad. U odbrani obavlja dobar posao, jeste da ne ide cesto u napad, ali kad ubaci ima dobar centarsut, sad to sto se ne ukljuciva cesto u napad je sigurno sto jos nije spreman za sprintanje gore-dole cijelu utakmicu.

Da mi je Pidro bolji od njega jeste, ali jbg dok se ne vrati Pidro ovaj ce biti sasvim dobar da to zakrpi :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 avg 2019, 14:41

Inijesta je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Zadnji put smo ovako oslabljeni u derbi ušli 2015., onaj najposjećeniji poslije rata. Onda se poklopile povrede, kartoni i utakmice mlade reprezentacije, i tad nam je falilo 6-7 igrača. Al vjerujem Husrefu i momcima, vjerujem našoj odbrani prije svega. Volio bih da Šaban zaigra beka a Hebib krilo. Velkoskog bih više volio vidjet na lijevom krilu nego u sredini, manje su šanse da napravi glupu grešku s loptom, što ove sezone prečesto radi. Tipujem na Gavru, da ga zabija. Nula - jedan, Gavro sa 20 metara. :opaopa:
A sta mislis o Krletu na klupi? A Handzic i Ahmet da se laktaju gore , Krle ne moze guzit duze od pola sata :D
I to bi bilo yebitačno, al sumnjam da imamo sredinu koja bi nadtrčala trojicu, posebno zato što Gavrić trči manje nego što je potrebno. Tu bismo baš zijanili bitku na sredini. Jedino neka solucija da Merso dobije zadatak da igra dosta iza Hareta, i samo da mu spušta lopte. Il krenut normalno sa 4231 a onda u drugom poluvremenu ubacit drugog napadača i gađat ih dugim loptama. Merso uzima 90% više duela nego Handžić, svaka duga lopta je njegova.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 31 avg 2019, 15:04

skoroalen je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:
I to bi bilo yebitačno, al sumnjam da imamo sredinu koja bi nadtrčala trojicu, posebno zato što Gavrić trči manje nego što je potrebno. Tu bismo baš zijanili bitku na sredini. Jedino neka solucija da Merso dobije zadatak da igra dosta iza Hareta, i samo da mu spušta lopte. Il krenut normalno sa 4231 a onda u drugom poluvremenu ubacit drugog napadača i gađat ih dugim loptama. Merso uzima 90% više duela nego Handžić, svaka duga lopta je njegova.
Ja sam cuo da bi moglo ovako krenuti, e sad ...
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 31 avg 2019, 15:19

Objektivno po do sad vidjenom, dajem blagu prednost Zelji zbog speleta okolnosti. Međutim nisam bas siguran da će uspjeti da nas dobiju. Nula nula, najmanja kvota zasad po meni.

Navijacki se nadam da će Hus iznaći riješenje u veznom redu, i u tom slučaju mi dobijamo. Ovako sa strane mi djeluje veza Milanovic ofanzivni, Gavric centralni, i Alen defanzivni kao nešto što bi ferceralo...

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 31 avg 2019, 15:20

Melji R'ajvo

:opaopa: :opaopa: :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 31 avg 2019, 15:34

Bit ce nas fina grupica na istoku, baš fina
0:1 pred sami kraj utakmice Ahmo Imperator ce ga zabiti
Upiši me tamo FT

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 31 avg 2019, 15:36

Nek bude što biti mora, samo da mi dobijemo :D :opaopa:
1-2 :pray:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 avg 2019, 15:40

Na svim tribinama osim na Jugu ce nas biti. Prevarili su se ako misle da ce nas biti samo 1500. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 avg 2019, 15:51

siroliver69 je napisao/la:Bit ce nas fina grupica na istoku, baš fina
0:1 pred sami kraj utakmice Ahmo Imperator ce ga zabiti
Upiši me tamo FT
Dođite prema sjeveru. :bih:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 31 avg 2019, 16:11

Svi prema sjeveru!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 31 avg 2019, 16:15

Neka je sretno nasoj ekipi i nama koji idemo dole na Grbavicu, bice bas tesko ovoj ekipi, mnogo smo oslabljeni i umorni te iz tog razloga nisam nesto optimistican, bod bi realno bio kuca. Medjutim ove nase okolnosti su i odredjeni pritisak za ekipu Zelje jer ce oni biti ti koji "moraju" pobijediti, bilo kako bilo ovoj ekipi se nema sta zamjeriti, nece biti smak svijeta ni ako izgubimo, ima jos mnogo mnogo da se igra, isto tako ni pobjedom ne osvajamo titulu.
Igraj Bordo bijeli !!!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 31 avg 2019, 16:24

Noćas sanjam da smo ovako odigrali tekmu s Radnikom, srijeda bila, i zijanili na Koševu 0-1. Isto ovako za tri dana tekma s gurbetima, a Husref sav iznerviran daje izjavu da nema šanse da pobijedimo, da pišemo propalo jer smo mrtvi fizički.

Koliko sam se iznervirao zbog te izjave, kad se probudim, reko dobro je. :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 avg 2019, 16:43

Sarajevo šampion!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

thebosniak
Kontakt:

Post Postao/la thebosniak » 31 avg 2019, 17:08

joker90 je napisao/la:Na svim tribinama osim na Jugu ce nas biti. Prevarili su se ako misle da ce nas biti samo 1500. :kafa:
60%-40% omjer u njihovu korsit, sljedece godine bit ce nas vise od njih na gurbetnjaku! :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, keli, napoleon72 i 16 gostiju.